Allah Aşkına İsmi Ne

carleybatteries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler bayanlar hepiniz bilirsiniz eskiden gizemli youtube videolarında, yok ne bileyim Illumunati videolarında, haberlerde kullanılan bir müzik vardır. Dın dın, dırırırın falan filan diye. X files müziğinden bahsetmiyorum elbette. Zihnimde yankılanıypr sürekli ismini hatırlayan var mı?

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
kardeşim melodiyi öyle vermişsin ki hiç anlaşılmıyot aklıma bir tek Görevimiz Tehlike müziği geldi. Bir bak belki odur

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
dın dın dırırırın

Süper ya :D

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Hocam siz çok ruhi çenet izliyorsunuz herhalde, zaten türk youtuberlar böyle insanı korkutup abone oldurmaya teşvik etmek için kötü müzik koyuyorlar yoksa böyle kötü müzikler koyan böyle videolara yabancı youtuber görmedim. E işte para kazanmak için insanı bile korkutuyorlar utanmazlar.

carleybatteries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Shazamdan daha etkili bir yöntem, d harfini gördüğünüz an aklınızda beliriveriyor şarkı :D
Hocam siz çok ruhi çenet izliyorsunuz herhalde, zaten türk youtuberlar böyle insanı korkutup abone oldurmaya teşvik etmek için kötü müzik koyuyorlar yoksa böyle kötü müzikler koyan böyle videolara yabancı youtuber görmedim. E işte para kazanmak için insanı bile korkutuyorlar utanmazlar.
bence bul kullan rahatla
dın dın dırırırın

Süper ya :D

Uzun uğraşlar sonucu buldum arkadaşlar.