600-700 TL'lik TELEFON ARAYANLARA !!!

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Motorolo Moto G çıktığı sınıfa göre değerlendirirsek en iyi telefondur. General Mobile Discovery'i, S4 Mini'yi geride bırakmayı başaran bu telefon rakiplerine göre de iyi bir fiyat taşımaktadır. Google desteğiyle uzun bir süre kullanabileceksiniz. Ve bu telefonu isteyenler bu uygun fiyata Hepsiburada'dan alabilir. Malesef sadece siyah satılmaktadır.

http://www.hepsiburada.com/liste/mo...px?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946

50 TL Bonus ile 579 TL'ye alınabilecek en iyi telefondur. Ve bu fiyata son 93 ürün! Kaçırmayın.

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.

Buna takıldım :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.

Buna takıldım :)

Yani ürünü koyan firma özellikleri yazıyor oraya ve merak etme, özellikler doğru. O yazıya asla takılma, Hepsiburada'dan sayamayacağım kadar çok alışveriş yaptım ve hiçbir sorun olmadı. Eğer 600-700 TL'lik telefon düşünüyorsanız bu telefon tam size göre. Siteden almanızı şiddetle tavsiye ederim eğer alacaksanız tabi.