500-600 TL arası android telefon almak istiyorum. Hangisini alayım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caos34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
X5 al tabii bulabilirsen.
Kulanıcısı olarak tavsiye ederim.:yes:
Yada biraz bekle.Huawei Honor çıkacak bir bak derim.:)

ugler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer hala telefon almadıysan kesinlikle ama kesinlikle 2. el galaxy s al. 600 TL'ye 2. el galaxy s çok rahat alabilirsin ve satarken zarar etmezsin.

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
almadım hala telefon ama büyük ihtimal kampanya falan yakalayabılırsem xperia neo v alcam .. özellikleriyle fiyatını hakediyor bence , bide galaxy s 2. el alsam temzmidir sizce ??

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
almadım hala telefon ama büyük ihtimal kampanya falan yakalayabılırsem xperia neo v alcam .. özellikleriyle fiyatını hakediyor bence , bide galaxy s 2. el alsam temzmidir sizce ??

Açıkcası madem bekledin birazcık aynen kampanyaları takip et, muhakkak birşeyler olur.. Mesela İST deysen, Trump'un altında Saturn açıldı.. Orda İndirimler falan vardır takip et :)

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bende hala hangı telefon alacağıma karar veremedım.galaxy gıo düşünuyordum.ama burada flash desteğı yok yazsısını okuyunca kararsız kaldım.ace almayı düşünürken onunla ılgılı olumsuz yorumları da görunce ne yapacağıma şaşaırdım.benımde butcem en fazla 550 tl

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bende hala hangı telefon alacağıma karar veremedım.galaxy gıo düşünuyordum.ama burada flash desteğı yok yazsısını okuyunca kararsız kaldım.ace almayı düşünürken onunla ılgılı olumsuz yorumları da görunce ne yapacağıma şaşaırdım.benımde butcem en fazla 550 tl

Ürünler sende dostum, ne alıp ne alamıyacağınada ancak sen karar verebilirsin

Şimdiden alacağın ürün hakkında hayırlısı olsun diyeyim ben

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Ürünler sende dostum, ne alıp ne alamıyacağınada ancak sen karar verebilirsin

Şimdiden alacağın ürün hakkında hayırlısı olsun diyeyim ben
aldıktan sonra pışman olmamak ıçın ınce eleyıp sık dokuyorum
sağolasın

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya tamam öylede Huawei Markasına güvenemıyorum işte , Samsungun adı var ama en büyük hayalımde x5 aslında , hala kararsızım, glaxy ace vatancomputerde kampanya var 550 tl fiyata değer bnce xperia neo v var bide 1 ghz işlemci onu alsam tamam bana 5 yıl yeter :D
Huawei dediğiniz nedir ki? Sadece Ericsson'dan sonra dünyadaki en büyük 2. mobil iletişim donanımı sağlayan firma.

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hala telefon alamadım imkan olmdı, ama fiyatı 600-750 ye çıkardım önerisi olan varmı ???

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Saydağın telefonlar arasından seç başkada yok zati o fiyat aralığında iyi telefonlar.Ama galaxy ace öneririm...

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende galaxy ace almayı düşünüyorum ama burada android market yok denince kararsız kaldım