Soru Clio için 735K Çok Mu?

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Merhabalar;

Öncelikle belirteyim ki ailemizin ilk aracı. Aracı yaklaşık 2 gün önce satın aldık. Araç 44K KM'de, kaza durumu yok, ekspertiz raporu da tertemiz herhangi bir boya değişen yok. Araç 2019 model touch paket, manuel vites. Gayet yeterli bir araç, ayrıyeten araçta seramik kaplama ve pasta cila da var. Önceki sahip muayenesini yeni yaptırıp üstüne daha yeni kış lastikleri taktırmış. Bütün detayları verdiğime göre asıl soruna geçebilirim.

Çeşitli akrabalarımıza vs... bu durumu söylediğimizde, ilk arabamızın mutluluğunu paylaştığımızda , aracın pahalı olduğundan bahsettiler. Babam da bu konuda çok titiz olduğu için zaten bu kadar az KM'de ve kaza boya vb... bulunmayan bir araç tercih ettik ancak bahsettiğim akrabalar araca pahalı dedikleri için babam sabahtan beri başımın etini yiyiyor. Öncelikle sizlere de sormak istiyorum, lütfen dürüst olun, sizce araç pahalı mı? Pahalı ise babamın bu derdine nasıl derman olabilirim? Buraya kadar okuduğunuz için sağ olun.

Bilgi: Manuel almamızın sebebi, babam otomatik vites kullanmak istemediğini, manuel almak istediğini söyledi ve bende ona göre araç buldum, bilginize

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,870
Saçmalamasınlar, gayet iyi almışsınız.

Düşük KM araç, bakımlı donanımlı, piyasası 750k bandında.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,544
Akrabalar boyledir araba aldim dersin adamin burnundan getirirler. Kendi akrabalarim neyse ki bu tarzda insanlar degiller ama genel olarak boyledir. Araba alirken fikir isteyene fikir verilir araba alindiysa hayirli olsun demekten baska bir sey denmez. Kafaya takmayin hasetliklerinden catliyorlar da ondan.

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Akrabalar boyledir araba aldim dersin adamin burnundan getirirler. Kendi akrabalarim neyse ki bu tarzda insanlar degiller ama genel olarak boyledir. Araba alirken fikir isteyene fikir verilir araba alindiysa hayirli olsun demekten baska bir sey denmez. Kafaya takmayin hasetliklerinden catliyorlar da ondan.
Ya benimde kendi akrabalarım böyle insanlar değillerdi gerçekten. İlk defa böyle bir şeye rastladım :D. Cevabınız için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçmalamasınlar, gayet iyi almışsınız.

Düşük KM araç, bakımlı donanımlı, piyasası 750k bandında.
Çok sağ olun hocam.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,661
Aldığınız fiyat gayet iyi.