500-600 TL arası android telefon almak istiyorum. Hangisini alayım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caos34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükarıdada bahsettiğim gibi, ben 500-600 tl arası android bi telefon almak istiyorum.Galaxy gio,Optimus One , Galaxy Ace, Arasında kaldım şuan vatan bilgisayarda kampanya var galaxy ace alabilirm ama ondada Android market yokmuş. samsung android market varmıs uygulama sıkıntısı varmış ve ekran büyüklüğüne gore çözünürlüğü azmış aklım şuan gio dan yana ama kararsızım.. Yardm edin:crying::crying::crying:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Android market Ace üzerinde aktif sorun yok..

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saolun arkadaşlar . yani ace alıyım diyorsunuz dimi.?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Alabilirsin hoş bir model.

NeoCrys

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Huawei ideos x5 den bahsediyorsun :) bende var gerçekten performansı çok iyi android 2.3.5 sürüm işletim sistemi var. detaylı bi incele bence.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Huawei ideos x5 şuan bulmak çok zor satışı durdu diye biliyorum. Eğer Galaxy Ace'nin tasarımı ve özellikleri hoşuna gitti ise al derim.

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ideos x5 bnım bildiğim 2.2 froyo, 2.3 mü geldi ?

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ideos x5 alayım mı yoksa ace mi? x5 daha iyi ama çin markası, ilk telefonum olcak korkyorum valla :S

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
ideos x5 alma da ne alırsan al kardeşim pişman olursun. ben x5 kullanıyorum bi türlü arkasını toparlayamadım :s en çok da konuşurken karşı tarafa aynı şeyi 10 defa söylettiriyor.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ideos x5 alma da ne alırsan al kardeşim pişman olursun. ben x5 kullanıyorum bi türlü arkasını toparlayamadım :s en çok da konuşurken karşı tarafa aynı şeyi 10 defa söylettiriyor.

Bu gibi bir sorun varmı inan hiç bir yerde okumadım ideos x5 için, benim okuduğum sadece camerasında sorun oluşu..
Ama sen böyle bişey söyledin şimdi acaba diye bir soru işareti belirdi kafamda... Ses gitmiyor mu yani onumu demek istiyorsun ?

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bu gibi bir sorun varmı inan hiç bir yerde okumadım ideos x5 için, benim okuduğum sadece camerasında sorun oluşu..
Ama sen böyle bişey söyledin şimdi acaba diye bir soru işareti belirdi kafamda... Ses gitmiyor mu yani onumu demek istiyorsun ?
konuşurken ses alışverişi çok çok kötü, kulaklık kullanmak zorunda kalıyorum çünkü kulaklıkla sesim karşıya düzgün gidiyor. bir sürü rom denedim çözülmedi ve hemen hemen herkeste bu sorun var. sırf bu yüzden aldığıma pişman etti. ses kaydı ve vidyo kaydındaki sesler de çok kötü çıkıyor yani mikrofon sorunlu. wifi de bazı modemlerde sıkıntı çıkarıyor. bunlar en büyük sorunlarım bunların dışında irili ufaklı bir sürü sorun daha var.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
konuşurken ses alışverişi çok çok kötü, kulaklık kullanmak zorunda kalıyorum çünkü kulaklıkla sesim karşıya düzgün gidiyor. bir sürü rom denedim çözülmedi ve hemen hemen herkeste bu sorun var. sırf bu yüzden aldığıma pişman etti. ses kaydı ve vidyo kaydındaki sesler de çok kötü çıkıyor yani mikrofon sorunlu. wifi de bazı modemlerde sıkıntı çıkarıyor. bunlar en büyük sorunlarım bunların dışında irili ufaklı bir sürü sorun daha var.

Bende o dediklerinden hiç biri yok, hala stok rom kullanmama rağmen.Gönder kvkya telefonu
Kamera ise ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74

hımmmm, kulaklıkla kullanınca sorun ortadan kalkıyorsa iyi diyeceğim zaten sağlık yönündende kulaklık iyidir :) lakin wifi olayı sorun çıkartıyorsa kesinlikle bir dakika tutmam :) video kaydında sorun olması doğal sadece benim uzun zamandır duyduğum konu kamerasından yanaydı, sendede bu gibi sorunların olması bu ürün seçmek isteyen arkadaşlara umarım yardımcı olur. ;) Sonuçta bir ürün almak için dişimizden tırnağımızdan biriktirip alıyoruz. sağlam kaliteli birşey olması lazım..

bingbang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle ideos x5 almalısın.4 ay olmuş aldığım neler yaptım telefonumla.Hatıralarım uçuştu bir an gözümün önünde kastığı oyun yok.Tüm oyunları,uygulamaları kurabilirsin rom denemelerine müsait.Overclock ile 1.8 ghz e kadar işlemciyi yükseltebilirsin.(Önermem ama.)Fiyatına göre en iyisi hatta 1000 tl ye kadar bile rakibi yok.Şu ana kadar bahsedilen sorunlarla karşılaşmadım.Ayrıca 2.3.5 güncellemesiyle de telefon muhteşem oldu.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bende o dediklerinden hiç biri yok, hala stok rom kullanmama rağmen.Gönder kvkya telefonu
Kamera ise ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı :)
kvkya gönderdim hiç bi sıkıntısı yok diye geri gönderdiler :) 2.3.5 orjinal rom ile resim ve vidyo kalitesi güzel ama dahili mikrofonda kesinlikle bir sorun var ses çok kötü. olur da arkadaş alırsa alır almaz kontrol edip gerekirse iade etsin ben galaxy ace almadığıma gerçekten pişman oldum. DH de x5 ile ilgili detaylı konular var hertürlü sıkıntı orda anlatılmış orda konuyu okumadan karar verip almayın derim.

UzmanWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben galaxy gio aldım.Ace ile arasındaki fark gio da kamera 3.2mp kamera var led flaş yok, ace de 5 mp kamera ve led flaş var.Bir de gio da flash desteği yok.Bu yüzden internetten video izlenmiyor.Farklı tarayıcılar da denedim ama olmadı.Araaki fiyat farkına bu özellikler değer mi ona sen karar vereceksin.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ben de 'zorunlu' olarak ace diyorum x5 derdim ama piyasada bulamazsınız. Kendim de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım x5 de. Nazar değmesin :)

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
x5 konusunda hiç şüphen olmasın. büyük bir ekran, yeterli işlemci ram. gayet uygun bir telefon. ne uçuyor ne de yerlerde geziniyor. fiyatına göre alınabilecek en mantıklı telefon. ace in x5 e göre eksiklikleri var biraz. tabi çok mu büyük, değil ama x5 hem ondan ucuz hem de daha iyi. ben de kullanıyorum çok memnunum. en az 1 - 1.5 sene daha kullanırım.

RuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy ace daha iyi :) kullanıyorum ve de herkese öneriyorum

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Diyemez. Hem yalan söyledi hem multi üyelik yüzünden uçuş bileti kazandı :D

SDN kart iLe uçma şansı,
19-25 Ocak tarihLeri arasında birikmiş maxi PuanLarınızı kuLLanın siz de uçun :P

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya tamam öylede Huawei Markasına güvenemıyorum işte , Samsungun adı var ama en büyük hayalımde x5 aslında , hala kararsızım, glaxy ace vatancomputerde kampanya var 550 tl fiyata değer bnce xperia neo v var bide 1 ghz işlemci onu alsam tamam bana 5 yıl yeter :D

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya tamam öylede Huawei Markasına güvenemıyorum işte , Samsungun adı var ama en büyük hayalımde x5 aslında , hala kararsızım, glaxy ace vatancomputerde kampanya var 550 tl fiyata değer bnce xperia neo v var bide 1 ghz işlemci onu alsam tamam bana 5 yıl yeter :D

bütçen yetiyor ise neo v al tasarımı falan hoşuna gitti ise. ama neo v'ye bütçen izin vermiyor ise ace gerçekten güzel inceleme fırsatım oldu, ideos x5 malesef göremeden piyasada tükenti. piyasada ideos x5 2.el bulabilirsin.

caos34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android telefon almak istiyorum diyorum adamın dedıgıne bak.Hemde n8 999 tl den aşagı deıl onun yerıne neo alsam kat kat daha iyi (bana göre , Tasarım ve Android yüzünden) ama büyük ihtimal ace alcam.