- Reaksiyon puanı
- 129
gerçektende 6. sınıfamı gidiyon sen ...alperkaan41 dedi ki:ben gelsem saçmalık olur 6.sınıfa gidiom
gerçektende 6. sınıfamı gidiyon sen ...alperkaan41 dedi ki:ben gelsem saçmalık olur 6.sınıfa gidiom
yes sitedenmi atacankiemubaltaci dedi ki:gerçektende 6. sınıfamı gidiyon sen ...alperkaan41 dedi ki:ben gelsem saçmalık olur 6.sınıfa gidiom
emubaltaci dedi ki:eskişehir anakara arasında çok radar var die biliyorum nasıl beceriyon sen bu işi
emubaltaci dedi ki:hımm ozaman ben eskisehire geliyim önce ordan sen ben pesi beraber geçelim :*
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Yaklaşık olarak sayımız belli olsunda arkadaşlar ayarlarız bi yerler sorun olmaz
Eskişehirde buluşun işte siz abicim onun adı Eskişehir Buluşması olsun, sonra Ankaraya gelin bunun adı da Ankara Buluşması olsun![]()
pesimist dedi ki:Too_late de var emu tuning4'ümüz gideriz..
pesimist dedi ki:Korkma korkma dümdüz yol![]()
he vallahi direksiyona ip bağla sabitle uyursun 2.uykuya dalarsınpesimist dedi ki:Korkma korkma dümdüz yol![]()
araban süperTuningMert dedi ki:İyide beyler-bayanlar bu biz herkezi toplayacağızda arabada oturacak yer bulun bana ottutrayım siziBirde kız arkadaşımda var onuda hesaba katın
buyrun arbayı göstereyim poponuza uygun olan yeri seçin :} neyse olmazsa arkadaşımı almayız...
![]()
![]()
![]()
TuningMert dedi ki:Hız limitinin ben aşmasam bile araç aşacaktır ki too late ablam 2.viteste 104 km ye yakın hız yapıyor.bunun 6 sı var onuda siz hesaba katınisteyeni 2004 cm3 büyüklüğünde 204 bhp güç üreten motorun üstüne otutturabiliriz
homurtulara ve titreşimine dayanabilirse
![]()
Edit:sağol alper teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Çoğu kişi sevmiyor arabamı![]()
too_late dedi ki:TuningMert dedi ki:Hız limitinin ben aşmasam bile araç aşacaktır ki too late ablam 2.viteste 104 km ye yakın hız yapıyor.bunun 6 sı var onuda siz hesaba katınisteyeni 2004 cm3 büyüklüğünde 204 bhp güç üreten motorun üstüne otutturabiliriz
homurtulara ve titreşimine dayanabilirse
![]()
Edit:sağol alper teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Çoğu kişi sevmiyor arabamı![]()
Ben hızdan korkarım gülüm e seni de tanıyorum iyi kötüNasıl araba kullandığını görmedim ama eğer anlattığın gibi ise ben otobüs biletimi ayırtayım
![]()
pesimist dedi ki:too late tırsma korurum ben senihava yastığı gibi adamımdır icabında
![]()
pesimist dedi ki:too late tırsma korurum ben senihava yastığı gibi adamımdır icabında
![]()