- Reaksiyon puanı
- 129
mert olmadı simdi ama 

Çok ayıp oldu ama şimdi :STuningMert dedi ki:Beyler 23 Şubat'ı anca gördüm pazar pazar deniyordu ama Eskişehirspor-Antalyaspor maçına denk geliyor.Beni unutun![]()
sağlık olsun gerçi ben gelmeyecektim zaten ben buraya niye cevap yazdımkiTuningMert dedi ki:Beyler malesef gelemem.Biraz öncede 2-0 kazandık.Antalya maçının önemi iyice arttı.Malesef.Üzgünüm
megaman dedi ki:22 Şubat tarihinde Askerim arkadaşlar. Aranızda olmayı çok isterdim. Size iyi eğlenceler dilerim.
mila12 dedi ki:hayırlı teskereler...megaman dedi ki:22 Şubat tarihinde Askerim arkadaşlar. Aranızda olmayı çok isterdim. Size iyi eğlenceler dilerim.
aceemilik neresi... kardeş zor bilirim...
hayırlı tezkereler
aynentitanyum dedi ki:askeremi gidiyosun o zamanda tüh görüşmek başka bahara kaldı desenesana hayırlı teskereler
megaman dedi ki:22 Şubat tarihinde Askerim arkadaşlar. Aranızda olmayı çok isterdim. Size iyi eğlenceler dilerim.
too_late dedi ki:megaman dedi ki:22 Şubat tarihinde Askerim arkadaşlar. Aranızda olmayı çok isterdim. Size iyi eğlenceler dilerim.
Hayırlısı ile gitTezelden gel
![]()
pesimist dedi ki:bu ay acayip içeri girdim maddiyat yönünden gelemzsen kızmayın :S
pesimist dedi ki:Otobüs biletlerini sen alıyodun zaten dimi.. heee tamam yaa unuttuydum ben onu![]()
pesimist dedi ki:valla ciddiyim bak hiç şakaya alma![]()
mila12 dedi ki:
emubaltaci dedi ki:hakan düzenliyordu benim bildigim![]()