23 Şubat SDN Büyük Ankara buluşması :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
300 km biyer yahu.Gelebilirim bende.1 saat içinde varıyorum Ankaraya genelde.Evet bende gelebilirim...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
eskişehir anakara arasında çok radar var die biliyorum nasıl beceriyon sen bu işi

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
23 Şubatta şartlarım uyarsa mutlaka gelirim bende :) Buarada gelenler de hoşgelir sefa gelir, gelemyenler de genelde bizim yaptığımız gibi fotoğrafları incelerler...

Eski iletileri okuyamadım, yer saat belli mi acaba? İlkiletide göremedimde? Yoksa birkaç yer tavsiyem olacak.

Ekleme: Emu sormuş zaten. Bahçelide seyir cafe var. Özel buluşmalar için 15-20 kişilik bir de seyir odası var. İsteyenler orada DVD film v.s.getirip izleyebiliyor, ancak muhabbet daha çekici olduğu için biz genelde izlemiyoruz. Resimleri aşağıda:

Seyir odası ve büyükçe bir meyveli pasta olacaktı şimdii... :* (S)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
emubaltaci dedi ki:
eskişehir anakara arasında çok radar var die biliyorum nasıl beceriyon sen bu işi

Bilecik-Ekişehir arasında var.Ankara yolunda çok bastım.Olsada fayda etmez ayarlarız ;)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hımm ozaman ben eskisehire geliyim önce ordan sen ben pesi beraber geçelim :*

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
hayırlı akşamlar arkadaşlar
şunu pazar günü yapsak da bende gelmeye çalışsam olmaz mı?
ama lütfen sadece benim için pazara almayın
Gelemessem mahcup olmak istemem

saygılar

spykzombie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seyire e sığmayız biz oraya gidene kadar brothers daha uygun hemde bizin ein arkası:D

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık olarak sayımız belli olsunda arkadaşlar ayarlarız bi yerler sorun olmaz ;)
Eskişehirde buluşun işte siz abicim onun adı Eskişehir Buluşması olsun, sonra Ankaraya gelin bunun adı da Ankara Buluşması olsun :)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
Yaklaşık olarak sayımız belli olsunda arkadaşlar ayarlarız bi yerler sorun olmaz ;)
Eskişehirde buluşun işte siz abicim onun adı Eskişehir Buluşması olsun, sonra Ankaraya gelin bunun adı da Ankara Buluşması olsun :)

Birden aklıma Erzurum, Sivas Kongreleri geldi. Vatanı mı kurtaracağız ne?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
siyasetçiler gibi her yerde miting yapacz :D

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pesimist dedi ki:
Too_late de var emu tuning ;) 4'ümüz gideriz..

Ben tuning in arabasına binmem :D Canımı yolda bulmadım ben :S O ne yaa üç saatlik yolu alacak bir saatte Allah bilir nasıl ineriz Ankara ya :S

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pesimist dedi ki:
Korkma korkma dümdüz yol :D

Nasıl korkma yaaa :S yol düz evet ama ben tekerlekli bi aracın içindeyim heryere yönelebilecek :D Yok abi kasar bei :D Ha hız limitini aşmaz sakin sakin abla sözü dinlerse ne ala :D Ama mert mi hiç sanmıyorum :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
İyide beyler-bayanlar bu biz herkezi toplayacağızda arabada oturacak yer bulun bana ottutrayım sizi :D Birde kız arkadaşımda var onuda hesaba katın :) buyrun arbayı göstereyim poponuza uygun olan yeri seçin :} neyse olmazsa arkadaşımı almayız...

53570127xq9.jpg

typerm1ab7.jpg

typerm3km8.jpg

alperkaan41

Profesör
Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:
İyide beyler-bayanlar bu biz herkezi toplayacağızda arabada oturacak yer bulun bana ottutrayım sizi :D Birde kız arkadaşımda var onuda hesaba katın :) buyrun arbayı göstereyim poponuza uygun olan yeri seçin :} neyse olmazsa arkadaşımı almayız...

53570127xq9.jpg

typerm1ab7.jpg

typerm3km8.jpg
araban süper

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hız limitinin ben aşmasam bile araç aşacaktır ki too late ablam 2.viteste 104 km ye yakın hız yapıyor.bunun 6 sı var onuda siz hesaba katın :D isteyeni 2004 cm3 büyüklüğünde 204 bhp güç üreten motorun üstüne otutturabiliriz :D homurtulara ve titreşimine dayanabilirse :)

Edit:sağol alper teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Çoğu kişi sevmiyor arabamı ;)

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
TuningMert dedi ki:
Hız limitinin ben aşmasam bile araç aşacaktır ki too late ablam 2.viteste 104 km ye yakın hız yapıyor.bunun 6 sı var onuda siz hesaba katın :D isteyeni 2004 cm3 büyüklüğünde 204 bhp güç üreten motorun üstüne otutturabiliriz :D homurtulara ve titreşimine dayanabilirse :)

Edit:sağol alper teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Çoğu kişi sevmiyor arabamı ;)

Ben hızdan korkarım gülüm e seni de tanıyorum iyi kötü :) Nasıl araba kullandığını görmedim ama eğer anlattığın gibi ise ben otobüs biletimi ayırtayım :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
too_late dedi ki:
TuningMert dedi ki:

Ben hızdan korkarım gülüm e seni de tanıyorum iyi kötü :) Nasıl araba kullandığını görmedim ama eğer anlattığın gibi ise ben otobüs biletimi ayırtayım :D

Her insan + - aynı şekilde araba kullanır ablam :) resimde işaretlediğim 3 tane pedala basacaksın,ara sıra o çubuğu ittireceksin,tepedeki yuvarlak şeyide sağa sola çevireceksin tamamdır :D fakat bu arabada bunları biraz hızlı yapmalısın :)

62316164cj9.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
too late tırsma korurum ben seni :D hava yastığı gibi adamımdır icabında :P

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
pesimist dedi ki:

Gerek yok abi çarpma anında 14 adet hava yastığı ablamızın üstünü biraz pisletsede onu senden daha iyi koruyacaktır.Sen kendini koru :D

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pesimist dedi ki:

Ne diyim ben sana modum yaaa :D Kötüye bişi olmas biliyom ama hızdan tırsıyom abi ne edem :D :D :D Hava yastığı heeeee :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar şimdi tantanayı bırakalım.Yok nasıl sürersin bilmemne bizimle gelecek kişiler kimler Eskişehirden.Baştan söyleyeyim arabaya 5 kişi zor bineriz.Listeyi verinde onda göre söküp bodruma koyduğum arka koltukları yerine takacağım :)

Arabanın içi şu şekilde

2007-Civic-Type-R-interior.jpg