2009'un En İyi Oyunlarını Seçtik!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ShiftDelete.Net ekibi, türlerine göre 2009'un en iyi oyunlarını belirledi! Birbirinden kaliteli bu yapımlar geçtiğimiz yıl çok konuşuldu!

Nihayet 2009 defteri kapandı. Birbirinden kaliteli oyunların satışa sunulduğu, DirectX 11 gibi yeni teknolojilerin açığa çıktığı bir yıl geride kaldı. Biz de editörlerimiz ile kafa kafaya verdik ve yılın en iyi oyunlarını belirledik. İşte SDN'nin seçtikleri:

Aksiyon
Kazananlar: Batman Arkham Asylum (PC), Uncharted 2: Among Thieves (Konsol – PS3)

uncharted1263556830.jpg

Bu yıl Aksiyon türünde öyle iki yapım vardı ki, satışa sunuldukları platformlarda en iyi olduklarını bas bas bağırıyorlardı. PC için Batman: Arkham Asylum, beklentileri bir hayli geçen bir başarı gösterdi. Konsol cephesinde ise Uncharted 2: Among Thieves, adeta kült olacak bir yapımla karşımıza çıktı. Onları seçmek çok zor olmadı.

:: Sizin için yılın oyunları hangileriydi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Resident Evil 5'in en iyi grafikli oyun olduğunu savunmaktayım pc için.

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
en iyi optimizasyon.en iyi fps,en iyi kurgu,en iyisi Call fo Duty: Modern Warfare 2!

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bence sen Re5'i oynamamışsın yada düşük ayarlarda oynamışsın.. .
:D RE5 oynadım grafikler tabikide göze hitap ediyor.Fakat oyun sürekli saat 2.00 düzeylerinde geçtiği için grafiklerde gölge,ışıklandırma kolay oluyor.Önemli olan bunu başka ortamlarda da uygulamayabilmek COD MW2 oynadıysan Captain Price ile gittiğimiz bir bölümde aynı ışıklandırılma uygulanmış ve grafik manasında RE5 den hiçbir farkı olmadığını görmüşsün.RE5'te gördüğün grafikler tamamen kandırmaca.
Birde;
Eski sistemimi sattım nasıl olduğunu bilen biliyor.Sebebi ise DX 11 güncellemesi,Yeni sistemim;
-Core i5 750
-Sapphire HD 5870
bunları katıp i7,GTX 295 i sattım.1000 liraya yakında para kazandım bu sayade:D Gittim 1000 lira daha koyarak laptop aldım.Sence düşük ayarlarda oynuyor ihtimalim var mı?

Edit=Aynı ortamı Mario'ya bile versen oyuncuyu etkiler

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim 5 dakikadan fazla oynadığım tek oyun Far Cry 2 oldu. :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
sevgili Editör, gösterdiğin yolsa Dragon Age 'in siparişini torrente verdim. Umarım güzel bir oyundur. Çoktandır oyun oynamıyorum....

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
:D RE5 oynadım grafikler tabikide göze hitap ediyor.Fakat oyun sürekli saat 2.00 düzeylerinde geçtiği için grafiklerde gölge,ışıklandırma kolay oluyor.Önemli olan bunu başka ortamlarda da uygulamayabilmek COD MW2 oynadıysan Captain Price ile gittiğimiz bir bölümde aynı ışıklandırılma uygulanmış ve grafik manasında RE5 den hiçbir farkı olmadığını görmüşsün.RE5'te gördüğün grafikler tamamen kandırmaca.
Birde;
Eski sistemimi sattım nasıl olduğunu bilen biliyor.Sebebi ise DX 11 güncellemesi,Yeni sistemim;
-Core i5 750
-Sapphire HD 5870
bunları katıp i7,GTX 295 i sattım.1000 liraya yakında para kazandım bu sayade:D Gittim 1000 lira daha koyarak laptop aldım.Sence düşük ayarlarda oynuyor ihtimalim var mı?

Edit=Aynı ortamı Mario'ya bile versen oyuncuyu etkiler

Detayları bilemem ben görünüm anlamında söyledim zaten. Verdiği fps sonuçlarına göre demedim.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Batman Arkham Asylum'a neredeyse aşık olacaktım. Girişiyle beni şok etmişti.Street Fighter 4 ve The Sims 3 beni sarmadı. Modern Warfare 2 ise ilki gibi çok kısa olmuş.

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Listeyi beğendim güzel olmuş, beklediğim oyunların çoğu listenin içinde idi.

Sadece Dragon Age'e ısınamadım bir türlü :D :D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Need for speed shift ve call of duty modern warfare 2 en iyisi...

jacarew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xmen wolverine'de yabana atılacak bir oyun değildi gerçekten güzel bir oyundu.:clap:

anti44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben vista kullanıyorum yerel disk c habire içindekilerin boyutu bir büyüyüp bir küçülüyor yerel disk c 40 gb fakat içindekilerin boyutu okaar değil bir açıyorum bilgisayarı 184 mb bir açıyorum 3,84gb boş windows defenderım var tarama yapıyorum birşey yok ben ne yapacağımı bilmiyorum yerel disk c ye atılan oyunlar var atamıyorum lütfen yardım edin:helpsmilie: ha birde call of duty modern warfare 2 yerel disk d ye atılıyormu çünkü orası 110 gb ve bomboş lütfen bunla ilgili bilgisi olan biri varsa yazsın:helpsmilie:

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ben vista kullanıyorum yerel disk c habire içindekilerin boyutu bir büyüyüp bir küçülüyor yerel disk c 40 gb fakat içindekilerin boyutu okaar değil bir açıyorum bilgisayarı 184 mb bir açıyorum 3,84gb boş windows defenderım var tarama yapıyorum birşey yok ben ne yapacağımı bilmiyorum yerel disk c ye atılan oyunlar var atamıyorum lütfen yardım edin:helpsmilie: ha birde call of duty modern warfare 2 yerel disk d ye atılıyormu çünkü orası 110 gb ve bomboş lütfen bunla ilgili bilgisi olan biri varsa yazsın:helpsmilie:

Scan disk yap düzelir de, bu başlık altında ne işi var bu sorunun onu anlamadım :)

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Batman Arkham Asylum , Dragon Age , Dirt2 , The Sims 3 bu oyunlar gerçekten çok güzeldi...yapımda emeği geçen herkese teşekkurler :D