Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
@tmt ben zaten öyle çok oyun oynayan biri değilim, kaldı ki oynasam yüksek grafikli şeyler de oynamam asphalt modern combat falan değil de hani en iyi olarak belki sim city gibi şeyler o da zaman geçirmek içinyani işmeciye çok aşırı gereksinimim yok 1.2 tabiki az ama sonuçta yarı yolda bırakmaz beni diye düşünüyorum. Zenfone 2, Smart6 falan bekleyemem sanırım artık almak istiyorum 2 haftadır telefonsuz geziyorum :closedeyes: C4 içime sindi ama henüz yorum yok yeni olduğundan, 1200ün hakkını ne kadar verir diye düşünüyorum. G7 hakkında bikaç yazılımsal sorun dışında şikayet de görmedim, pili de en iyisi denebilir, 1. seçeneğim o yüzden g7. Lenovo için pilden korkuyorum ve marka ne kadar güvenilir şüpheliyim :/ ama azımsanmayacak kadar da çok tavsiye veren. Ulan kaç gündür 2 forumda millet ezberledi beni ama 2-3 yıl kullanacağım pişman olmak istemiyorum :confused1:
Tamam özellik olarak seni yolda bırakmaz ama o paranın hakkını verir mi.(bence vermez).2. el cihaz alabilirsen LG G3 veya Sony Xperia Z2 düşünebilirsin(kişisel olarak sony'nin tasarımlarını beğenmiyorum.)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
1.200 civarı note3 bulabilirsin belki.Ekran kalitesi ve malzeme kalitesi olarak farkı hissedersin.