1000 Tl bütçeyle sizce hangisi?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
@tmt ben zaten öyle çok oyun oynayan biri değilim, kaldı ki oynasam yüksek grafikli şeyler de oynamam asphalt modern combat falan değil de hani en iyi olarak belki sim city gibi şeyler o da zaman geçirmek için :D yani işmeciye çok aşırı gereksinimim yok 1.2 tabiki az ama sonuçta yarı yolda bırakmaz beni diye düşünüyorum. Zenfone 2, Smart6 falan bekleyemem sanırım artık almak istiyorum 2 haftadır telefonsuz geziyorum :closedeyes: C4 içime sindi ama henüz yorum yok yeni olduğundan, 1200ün hakkını ne kadar verir diye düşünüyorum. G7 hakkında bikaç yazılımsal sorun dışında şikayet de görmedim, pili de en iyisi denebilir, 1. seçeneğim o yüzden g7. Lenovo için pilden korkuyorum ve marka ne kadar güvenilir şüpheliyim :/ ama azımsanmayacak kadar da çok tavsiye veren. Ulan kaç gündür 2 forumda millet ezberledi beni ama 2-3 yıl kullanacağım pişman olmak istemiyorum :confused1:

Tamam özellik olarak seni yolda bırakmaz ama o paranın hakkını verir mi.(bence vermez).2. el cihaz alabilirsen LG G3 veya Sony Xperia Z2 düşünebilirsin(kişisel olarak sony'nin tasarımlarını beğenmiyorum.)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1.200 civarı note3 bulabilirsin belki.Ekran kalitesi ve malzeme kalitesi olarak farkı hissedersin.

Hiperkoala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@tmt bulurum da 1200lük note3 ten ne hayır gelir acaba :mrgreen: g3 bayağı bakındım da 1300ün altında 1-2 tane var kasaları hasarlı. Şahsen M4ü çok beğenmiştim tasarımı Z2'yle de neredeyse aynı (Bugün mağazada elime aldığım Z3'ü gösterip M4'le ilgili görevliye soru sorduğum doğrudur:lol:) Z2'ye de güncelleme desteği falan verirler mi acaba hala (gerçi g7 için de huawei aralıkta 5.0ı vereceğiz demişler ama hala icraat yok :D ) Vallahi çok kararsızım ama o 1000 liraı G7'ye vereceğim gibi görünüyor, hayırlısı :hammer:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
@tmt bulurum da 1200lük note3 ten ne hayır gelir acaba :mrgreen: g3 bayağı bakındım da 1300ün altında 1-2 tane var kasaları hasarlı. Şahsen M4ü çok beğenmiştim tasarımı Z2'yle de neredeyse aynı (Bugün mağazada elime aldığım Z3'ü gösterip M4'le ilgili görevliye soru sorduğum doğrudur:lol:) Z2'ye de güncelleme desteği falan verirler mi acaba hala (gerçi g7 için de huawei aralıkta 5.0ı vereceğiz demişler ama hala icraat yok :D ) Vallahi çok kararsızım ama o 1000 liraı G7'ye vereceğim gibi görünüyor, hayırlısı :hammer:
son karar senin dostum , biz sadece önreilreimizi söyleriz :) hayırlı olur inşAllah.(Tasarım olarak g7'yi beğendim ama 1.2 ileride başını ağrıtır benden söylemesi.)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
acil bi telefon alacağım 1000 bütçem var hafif zorlayabilirim. Araştırma yaptım aşağıdaki birkaç telefon arasında kaldım bi öneri verebilir misiniz? 2-3 gün içinde alacağım. Bilgisi olanlar öneri, kullananlar varsa şikayet-memnuniyetlerini yazarsa sevinirim :rolleyes:

Galaxy E5 -850 Tl
Huawei Ascend G7- 950-1000 Tl
Xperia M4 Aqua - 1100 Tl
Galaxy E7 -1200 Tl

Bu hafta içinde bunlardan birini alacağım. Aktif sosyal medya, spordur haberdir birçok uygulama kullanırım. Çok ağır olmamakla beraber 3-4 oyun belki. Lenovo-HTCye pek güvenemiyorum, Huaweiden korkuyorum ama telefonu beğendim. Samsungun performansı stabil değil 6 aydan sonra düşüşte.

-E5'e 300 ekleyip E7 alınır mı? Bütçeyi fazla zorlarım.
- Şuan için en mantıklı gelen M4. Ne dersiniz? Kullanan ya da bilen varsa; Wi-Fi bağlantı kalitesi nasıldır?
100 tl sınırına vodafone smart 6 al büyük dersen turkcell t 60 al onuda istemessen bunlardan bir tık işlemcisi düşük ama 2 sene güncelleme garantisı var gm 4g al

Hiperkoala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün bimekse gittim G7 almaya. C4 de varmış orda bi karşılaştırayım artık birini alırım dedim ama niyetim g7 idi. oradaki görevliyle sohbet falan aklım C4'e kaydı, birden gittim kasaya aldım C4'ü. 2-3 saat oldu tabi bikaç güne telefon kendine gelecektir ama keşke G7 alsaymışım diyorum şuan. Kamerasını beğenmedim, selfie telefonu diyorlar ama hiç güzel değil, arka kamarası keza öyle kötü. kamerayla 5 dk uğraştım telefon cayır cayır.. Düşünüyorum acaba götürsem alırlar mı geri :cursing:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bugün bimekse gittim G7 almaya. C4 de varmış orda bi karşılaştırayım artık birini alırım dedim ama niyetim g7 idi. oradaki görevliyle sohbet falan aklım C4'e kaydı, birden gittim kasaya aldım C4'ü. 2-3 saat oldu tabi bikaç güne telefon kendine gelecektir ama keşke G7 alsaymışım diyorum şuan. Kamerasını beğenmedim, selfie telefonu diyorlar ama hiç güzel değil, arka kamarası keza öyle kötü. kamerayla 5 dk uğraştım telefon cayır cayır.. Düşünüyorum acaba götürsem alırlar mı geri :cursing:
iade garanti var diye biliyorum , bence bi şansını dene

ccc123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bende c4 almayı düşünüyorum bir inceleme videosu çekermisiniz yada neden alınmaz hocam bende huawei g7 ve sony xperia c4 arasında kaldım ne yapmalıyım sizce ?

Hiperkoala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bende c4 almayı düşünüyorum bir inceleme videosu çekermisiniz yada neden alınmaz hocam bende huawei g7 ve sony xperia c4 arasında kaldım ne yapmalıyım sizce ?

Dostum önce iade düşündüm çünkü ısınma sorunu çok fazla. ama uğraşmak istemedim hayırlısı artık deyip devam ettim :D şçyle bi özet geçeyim:
Hız olarak ben gayet memnunum ki çok oyun oynayan biri değilim zaten. 1.7 Ghz Mediatek M6752 işlemci var 8 çekirdekli. Asphalt falan oynamadım ama videolarda görebilirsin orta grafikte gayet akıcı.
Kamerasından bahsedilen kadar bişey bulamadım ben belki de beklentim çok yüksekti çünkü arkadaşlarım falan gayet beğendi, şöyle söyleyeyim bi arkadaşım var tabiki bütün kızlar gibi sürekli fotoğraf çekiliyor :mrgreen: ve benim telefona bayıldı kamerasını çok beğenmiş :D ve şu da var telefon 13-5 mp olarak veriliyor ama bunları 4:3 (kare şeklinde) çekiyor bildiğimiz 16:9 fotoğraflar için 9-3.7 mp veriyor en fazla. ama yine de güzel sonuçta prof çekim yapmayacağız :D kısaca kameraya çok önem veren biri değilsen tereddüt etme.
Ekran-Pile bakarsak ekranı çok canlı, Full HD. 2500lük pili var yoğun kullanmazsan günü çok rahat çıkartırsın, %20den aşağı düşersen de STAMİNA modunu açarsın bi 10 saat daha gider o %20 şarj :D
Her şey iyi güzel tatmin edici ama ısınma sorunu çok fazla, 10dklık simcity'de 45 dereceye ulaşmıştır yani telefon. Ayrıca yine 5-10 dk kamera kullansan 40'ı rahat geçer. Ve ısınma telefonun üst kısmında yani telefonu 3'e böldüğünü düşünürsen üstteki 2/3lük kısım ısınıyor ki bu da telefonla konuşurken falan kulağını terletiyor insanın.

+ olarak çok öne çıkan bişey yok benim gözümde ama kullanıcı oyuyla en iyi selfie telefonu seçilmiş onu da belirtelim :D
- olaraksa ısınma sorunu bence büyük sorun. onun dışında bazen uygulama kapatıyor, kamerayı açmıyor falan ama bence güncellemeyle düzeltilebilecek şeyler umarım güncelleme verirler :D

G7'nin 1.2 ghz işlemcisi vardı eğer çok oyun oynamıyorsan yetecektir, ve pil konusunda tabiki C4'ün 2-3 katı performans gösterecektir g7 şarjını 24 saatten az sürede bitirmek büyük başarı olur :D kamerası bi tık daha alttadır tabiki ama ben denemiştim ve gayet tatmin edici bence yani benim için çok önemli olmadığı için ha C4 ha G7 farketmez :D Isınma konusunda hiç şikayet görmedim ben konusuna bakabilirsin G7 için sadece ufak yazılımsal sorunlar dışında bir şey yok.
Ben ikisi arasında tavsiye veremem açıkcası bu fiyattı ikisi ve vodafone Smart 6 öneririm, ama aralarında veremem :D tasarımına, bütçene ve nasıl kullanacağına göre seç bence. kamera önemliyse ve çok oyun oynuyorsan ''ısınma sorununu da göze alarak'' C4, Fazla zorlamayacaksan normal kullanıp 'iyi pil' istiyorsan G7 bence. (ben de normal bi kullanıcıyım ama görevlinin gazına geldim :D)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Sony Xperia Z1 Cep Telefonu (Siyah) - Vatan Bilgisayar

Şu an 1000 tl civarı alınabilecek en iyi telefonlar listesine bunu da ekleyin :D

v2-68857-2_medium.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
E7 ve E5 mi dalgamı geçiyorsunuz insanla hayatımda gördüğüm en berbat telefonlar.Xperia M4 Aqua alabilirsin gayet iyi fakat bütçen 1000TL civarındaysa Z1 veya Z2 compact önerebilirim.Lenovo'dan korkma gayet iyi bir firma ve şirket gerek telefon kasası olun gerek tasarımı memnun kalacağını düşünüyorum ama eğer bana 2 yıl gidecek bir telefon istiyorum diyorsan ve 3-4 oyundan fazlasını oynamam diyorsan General Mobile 4G öeririm hemde Lolipop destekli rahatlıkla 2yıl kaçak lolipop güncellemeye felan uğraşmazsın.Ayrıca 650-700Tl mi ne.GM Discovery sersiinden dolayı lütfen ön yargılı karşılama bu markayı Discovery Air ve 4G gayet iyi telefonlar.Youtube'den Shiftdelete.net in ön incelemelerinede baksan yararı olur.Güle güle kullan :)

tufanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence 1000 tl üzerine bi 99 tl daha ver asus zenfone 2 al bugün inceledim süper cihaz tasarımı gayet hoş özelliklere diyecek laf yok.

bence 1000 tl üzerine bi 99 tl daha ver asus zenfone 2 al bugün inceledim süper cihaz tasarımı gayet hoş özelliklere diyecek laf yok.

MuratAdibelli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z1 , Asus Z2

Xperia Z1 , Asus Z2 almalısın bence

Hiperkoala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu başlığını değiştiremiyorum ama arada da yazdım C4 aldım ben yine de eyvallah dostlar ☺tabi yine bu bütçeli olanlara da yardımcı olabilecek bi konu. Yine şunu söyliyim düşünenlere c4 gayet iyi normal kullanımda ama aşırı ısınıyor kamera-oyunda. G7 biraz daha yavaştır ama oyun oynamadan sürekli takılırım sosyal medya film vs derseniz pili 2 gün rahat gider. 1200e kadar çıkabilirim en fazla derseniz C4, M4, G7, asus zenfone 2, vodafone smart6, lenovo vibe x2 arasından bi seçim yapın bence :D Z1-Z2 için güncelleme nereye kadar bilemem o yüzdrn bence 2015 içinde alacaksanız yenileri tercih edin (2016da 2 yıllık amiral gemiler bu fiyata inecektir). Bence artık konuyu kapatalım isteyen inceler, 1000 civarı telefonlarda sabit konu da var zaten :D saygılar, iyi forumlar, ve de şimdiden iyi bayramlar efenim😁