Hiperkoala
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
acil bi telefon alacağım 1000 bütçem var hafif zorlayabilirim. Araştırma yaptım aşağıdaki birkaç telefon arasında kaldım bi öneri verebilir misiniz? 2-3 gün içinde alacağım. Bilgisi olanlar öneri, kullananlar varsa şikayet-memnuniyetlerini yazarsa sevinirim 
Galaxy E5 -850 Tl
Huawei Ascend G7- 950-1000 Tl
Xperia M4 Aqua - 1100 Tl
Galaxy E7 -1200 Tl
Bu hafta içinde bunlardan birini alacağım. Aktif sosyal medya, spordur haberdir birçok uygulama kullanırım. Çok ağır olmamakla beraber 3-4 oyun belki. Lenovo-HTCye pek güvenemiyorum, Huaweiden korkuyorum ama telefonu beğendim. Samsungun performansı stabil değil 6 aydan sonra düşüşte.
-E5'e 300 ekleyip E7 alınır mı? Bütçeyi fazla zorlarım.
- Şuan için en mantıklı gelen M4. Ne dersiniz? Kullanan ya da bilen varsa; Wi-Fi bağlantı kalitesi nasıldır?

Galaxy E5 -850 Tl
Huawei Ascend G7- 950-1000 Tl
Xperia M4 Aqua - 1100 Tl
Galaxy E7 -1200 Tl
Bu hafta içinde bunlardan birini alacağım. Aktif sosyal medya, spordur haberdir birçok uygulama kullanırım. Çok ağır olmamakla beraber 3-4 oyun belki. Lenovo-HTCye pek güvenemiyorum, Huaweiden korkuyorum ama telefonu beğendim. Samsungun performansı stabil değil 6 aydan sonra düşüşte.
-E5'e 300 ekleyip E7 alınır mı? Bütçeyi fazla zorlarım.
- Şuan için en mantıklı gelen M4. Ne dersiniz? Kullanan ya da bilen varsa; Wi-Fi bağlantı kalitesi nasıldır?