emelden
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 8
yer6 valla 100.000 inci üye olmak gibi bir derdim yok. Motononluk olayına gelince alınmak istiyorsan tamam senin için olsun konu. 

emelden dedi ki:yer6 valla 100.000 inci üye olmak gibi bir derdim yok. Motononluk olayına gelince alınmak istiyorsan tamam senin için olsun konu.![]()
Troy dedi ki:emelden dedi ki:yer6 valla 100.000 inci üye olmak gibi bir derdim yok. Motononluk olayına gelince alınmak istiyorsan tamam senin için olsun konu.![]()
100 bininci üye değil emel hanım. 100 bininci meşaz.
Troy dedi ki:emelden dedi ki:yer6 valla 100.000 inci üye olmak gibi bir derdim yok. Motononluk olayına gelince alınmak istiyorsan tamam senin için olsun konu.![]()
100 bininci üye değil emel hanım. 100 bininci meşaz.
Panculli dedi ki:şey aniden 15 konu birden açsam ne olur![]()
Troy dedi ki:Panculli dedi ki:şey aniden 15 konu birden açsam ne olur![]()
12 tane açsan da yetiyor.
kişi banlamamı yoksa (&Troy dedi ki:10 bininci konuyu tasdik ettirmek için hemen forum geliştiricilerimize bir mail atıyorum. onay geldiğinde hediyeyi de açıklayacağım. oldukça eğlenceli bir hediye kendisi![]()
Etrafımda toplanıp şaklabanlık falan yaptırmayacaksınız dimi bana. >X< Yani eğlenceli derken? :]Troy dedi ki:10 bininci konuyu tasdik ettirmek için hemen forum geliştiricilerimize bir mail atıyorum. onay geldiğinde hediyeyi de açıklayacağım. oldukça eğlenceli bir hediye kendisi![]()
speedfreak dedi ki:merak ettim şimdi.
Memet ali beyy çamaşır makinası verin gidiyim![]()
![]()
![]()
![]()