Bıçak çekme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bewrq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bewrq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şimdi ben liseye gidiyorum falan arkadaşım vae bi tane onun boğazını sıkmışlar ben ve bi arkadaşım gittik konuştuk falan sonra bu yaklaşık 20 kişi toplamış hrpsinde emanet var sonra boğazını sıktığı arkadaşımın ağzını burnunu kanatmışlar bende bunları korkutmak için falan bıçak çeksem vrya faça atsam sıkıntı çıkarmı yasal fln

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Sanırım olay artık geçmiş. Çektin mi pıçağı?
Mevzu nasıl kapandı?

En az 40 kişiyle gitmeliydin sende. Şuanda kimin tarafında çok kişi varsa o galip sayılır. Pıçakla mıçakla bitmez o iş.

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Beyler şimdi ben liseye gidiyorum falan arkadaşım vae bi tane onun boğazını sıkmışlar ben ve bi arkadaşım gittik konuştuk falan sonra bu yaklaşık 20 kişi toplamış hrpsinde emanet var sonra boğazını sıktığı arkadaşımın ağzını burnunu kanatmışlar bende bunları korkutmak için falan bıçak çeksem vrya faça atsam sıkıntı çıkarmı yasal falan
@_Zaur_ 'un da dediği gibi senin de birilerini toplaman lazım ama yasal olay çıkarmı sorunu şöyle yanıtlayayım bence çıkmaz çünkü eğer yasal yollara başvurursalar onların başı yanar sonuçta olayı onlar başlatmış (anlattığına göre) ya da hiç erkeklik taslamazsınız bi boğaz sıkması için adam gibi dayağınızı yer evinize dönersiniz. Geçmiş olsun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
polise şikayet edin bıçakla saldırmayın sonra adam yerine sayarlar...

QueinS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Beyler şimdi ben liseye gidiyorum falan arkadaşım vae bi tane onun boğazını sıkmışlar ben ve bi arkadaşım gittik konuştuk falan sonra bu yaklaşık 20 kişi toplamış hrpsinde emanet var sonra boğazını sıktığı arkadaşımın ağzını burnunu kanatmışlar bende bunları korkutmak için falan bıçak çeksem vrya faça atsam sıkıntı çıkarmı yasal fln
Çek bıçağını. 20 kişiye tek tek faça mı atacaksın? Hepsinde emanet varmış senin bıçağın neye yarıyacak? Gereksiz aksiyonlara gerek yok. Yetkili olacak kişilere gerekirse polise şikayet edin.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
@_Zaur_ 'un da dediği gibi senin de birilerini toplaman lazım ama yasal olay çıkarmı sorunu şöyle yanıtlayayım bence çıkmaz çünkü eğer yasal yollara başvurursalar onların başı yanar sonuçta olayı onlar başlatmış (anlattığına göre) ya da hiç erkeklik taslamazsınız bi boğaz sıkması için adam gibi dayağınızı yer evinize dönersiniz. Geçmiş olsun
Aynen o durumda Adam gibi dayak yemek en akıllıca :D ahshsdhahs
Başka türlü alevin üzerine mazut dökmek gibi olur.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,323
Aynen o durumda Adam gibi dayak yemek en akıllıca :D ahshsdhahs
Başka türlü alevin üzerine mazut dökmek gibi olur.
Ne dayak yemek akıllıcası dayak yemek ezilmektir.İnsan onuru için yaşar vallaha başıma birşey gelecekse de adam gibi gelsin isterim.Ezilmeden namusumla ve gururumla gelsin (bu arada dolu silahın üzerine yürümüş biriyim o derecede ezdirmem kendimi)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ne dayak yemek akıllıcası dayak yemek ezilmektir.İnsan onuru için yaşar vallaha başıma birşey gelecekse de adam gibi gelsin isterim.Ezilmeden namusumla ve gururumla gelsin (bu arada dolu silahın üzerine yürümüş biriyim o derecede ezdirmem kendimi)
Kavgada dayak atarsan karşındakı da durup sana bakmaz hani. En azından 3-4 dayak yersin öyle. :D Kimin Kavga edeceği varsa eder tabi.

Bu arada konuyu açan arkadaş dahada dönmedi foruma. Acaba mevzunun sonu ne oldu? :D

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,323
Kavgada dayak atarsan karşındakı da durup sana bakmaz hani. En azından 3-4 dayak yersin öyle. :D Kimin Kavga edeceği varsa eder tabi.

Bu arada konuyu açan arkadaş dahada dönmedi foruma. Acaba mevzunun sonu ne oldu? :D
Bunun tenhası var öyleyim ki hepsiyle tek tek konuşurum ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Çek bıçağı, tak bacağına. Bir şey olmuyor, merak etme. Bu arada 20 kişiye karşı teker teker takamazsın o bıçağı. Sen de adam topla.