HP Kullanıcısı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,272
Açılmıştır. Atabilirsin linki.
Açılmıştır. Atabilirsin linki.
Hocam bu tuştan bana da ayarlar mısınız bir tane?Ekli dosyayı görüntüle 159330
Retuşlayarak bu şekilde sunabiliriz, reklam olmasın diye...
Artık kusura bakma usandım kayıt olmaktan zırt pırt değişiyor... ??Forumumuz IPB betiğinden Xenforo betiğine geçirildi. Arayüz ve görünüm özellikleri bakımından çok iyi, özel iyileştirmeler yaptık. İlgili arkadaşlara haber edeyim dedim çünkü forumumuz bi ara kapanmıştı.
Destekleriniz ve olumlu ya da olumsuz değerlendirmeleriniz için teşekkürler.
Artık değişeceğini sanmıyorum. Nasıl olsa xenforo kullanılıyor şuan.Artık kusura bakma usandım kayıt olmaktan zırt pırt değişiyor... ??
Kayıt verilerinide geçirinArtık değişeceğini sanmıyorum. Nasıl olsa xenforo kullanılıyor şuan.
IPB'den xenforo sistemine geçirirken sorun oluyor diye biliyorum. Ondan dolayı maalesef.Kayıt verilerinide geçirin
Bana da atsana ozelden
Biraz bekleyim yine değişir ?IPB'den xenforo sistemine geçirirken sorun oluyor diye biliyorum. Ondan dolayı maalesef.
Dertsiz ali gelmez isen yazdığın kitabın ilk baskısını almam haBiraz bekleyim yine değişir ?
Hemen gelim?Dertsiz ali gelmez isen yazdığın kitabın ilk baskısını almam ha![]()
POV: alt tarafı yetkileri alıp patlacağım yaHayırlı olsun. Developer lazım mı?
Betik değişikliği yapmıştık, daha önceden biraz daha fazla üyemiz vardı. Fakat betik değişikliği yaparken kullanıcı kayıtlarımızı sıfırladık, yeni forumumuzda herhangi bir hata almamak için.Buraya 200 kişi yazmış ama foruma gelen kişi sayısı sadece 15![]()
İlk açılışta normale göre baya sürüyor yüklenmesibence iyi ama site biraz yavaş
Koyu temamız da varbence iyi ama site biraz yavaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk açılışta normale göre baya sürüyor yüklenmesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz daha gezindim gerçekten iyi sevdim ama dark mode yok
Güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürlerHayırlı olsun hocam
Girişimcilik bu ülke için çok önemli bir şey
umarım iyi yerlere gelirsin
Başarılar ?
Safari’de nasıl oluyor?Forumumuzun tarayıcı destekli mobil uygulaması hazır.
Örneğin Firefox kullanıyorsanız site adresimizi girip açtığınızda sağ altta "üç nokta" yani araçlar simgesine tıkladığınızda "YÜKLE" butonu görünecektir. Yüklediğinizde uygulamamız cep telefonunda veya tabletinizde çalışır şekilde yerini alacaktır.
Sorusu olan varsa bu konu hakkında cevaplayabilirim.
Safari için ne desem yalan olur... Kullandığım bir tarayıcı değil ve ios için de denemedimSafari’de nasıl oluyor?
Safari’de nasıl oluyor?
Ana ekrana ile ekle derseniz çalışıyor.Safaride siteyi paylaşma, favorilere ekleme ekranında, ana ekrana ekle seçeneği var muhtemelen aynı görevi görüyor.