Yeni isminiz daha güzel ? Akılda kolay kalır. Teşekkürler. Bu arada e posta sistemi de düzelmiş.Özelden attım, çok teşekkürler![]()
ismini söleİzin verirseler buradan yazacam, daha doğru olur herhalde öylesi... Üzerimde hakkı var SDN Forum 1 numaram![]()
atarmısınız lütfenÖzelden attım, çok teşekkürler![]()
Attım efenim, saygılarismini söle
Mesaj otomatik birleştirildi:
atarmısınız lütfen
Hayırlı olsunAdresini burada yazabilir miyim ? Değerlendirme açısından yorumlar önemli... (SDN Forum'a Rakip) ?
@Creative @ForumDeveloper @Hakkı Alkan
link ne hocam merak ettim bendeGayet güzel olmuş. Ben sevdim. Umarım büyürsünüz.
Site hüdhüd e ait sanırım? Link biri atabilir mi? Şuan yok galiba.Gayet güzel olmuş. Ben sevdim. Umarım büyürsünüz.
Profilinde yazıyormuşlink ne hocam merak ettim bende
Bende Dark Souls 2'yi Türkçe'ye çeviri çevirmez, iki site de paylaşacağım.Teşekkürler, SDN Forum ailesi ? İlginiz bizi çok mutlu ediyor, sitemizden tüm öğrenci kardeşlerimize hizmetlerimiz artarak devam edecek.
Tabii ki edersiniz, Donanım Arşivi de çekiliş yapıyor. Forum'da ayda bir çekiliş yapıp SEO kasarsan rahat yükselirsin. Özellikle başlıklar yazım kuralların uygun ve sadece ilk harfleri büyük olarak ayarlandıktan sonra kısa tutulursa tadından yenmez.PROJE şeklinde kurallarımızı kendi forumumda yazdım, ama daha kesin karar veremedim, istenilen ilgiyi elde edebilir miyiz?
Çok güzel olmuş vallahi.Forumumuz IPB betiğinden Xenforo betiğine geçirildi. Arayüz ve görünüm özellikleri bakımından çok iyi, özel iyileştirmeler yaptık. İlgili arkadaşlara haber edeyim dedim çünkü forumumuz bi ara kapanmıştı.
Destekleriniz ve olumlu ya da olumsuz değerlendirmeleriniz için teşekkürler.
Pekala siliyorum.@xKemalC resim atma, yasak![]()
Senin forumu bütün sdn bilio ztn ne reklamı.Ekli dosyayı görüntüle 159326
Retuşlayarak bu şekilde sunabiliriz, reklam olmasın diye...
özelden linkini atar mısın üye olurum : )Adresini burada yazabilir miyim ? Değerlendirme açısından yorumlar önemli... (SDN Forum'a Rakip) ?
@Creative @ForumDeveloper @Hakkı Alkan
Bu hali yeni hali ama, eskisini kaldırdık.Senin forumu bütün sdn bilio ztn ne reklamı.![]()
Telefonda güzel olmuş ama.Bu hali yeni hali ama, eskisini kaldırdık.
Hocam senin özelin kapalı mı ?Özelden link atar mısın belki üye olurum![]()
Nasıl? SS atar mısın?Hocam senin özelin kapalı mı ?![]()
Nasıl? SS atar mısın?