• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Epic Games Launcher D'ye kurulmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NevzatE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NevzatE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar. Epic Games'i D ye kurmak istedim fakat bir hata aldım. Sadece C ye kurmaya çalıştığımda oluyor ama oyunlarımı genelde D ye kurduğum için Epic Games'in de D de olmasını istiyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

acaba yer mi yok?
varsada c dosyasında fazla yer kaplamıyor hocam
oyunları filan d ye indirebiliyoruz yani

Öncelikle merhabalar. Epic Games'i D ye kurmak istedim fakat bir hata aldım. Sadece C ye kurmaya çalıştığımda oluyor ama oyunlarımı genelde D ye kurduğum için Epic Games'in de D de olmasını istiyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
bende steam i d bölümüne kuramıyorum hata veriyor bende c ye kurdum

acaba yer mi yok?
varsada c dosyasında fazla yer kaplamıyor hocam
oyunları filan d ye indirebiliyoruz yani
C de yer var benim amacım oyunları Epic Games klasörüne kurabilmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

C de yer var benim amacım oyunları Epic Games klasörüne kurabilmek.
Aksi takdirde D ye de oyun indiremiyorum başka bir konuda sorunumu anlatmıştım sanırsam.

Oyun dosyalarınızı başka bir yere taşıyın ve Revouninstaller veya benzeri bir programla steam ve epicgames i silin. Silme işlemi yapıldık sonra bu veya benzeri program kayıt defterinde kalan artıkları ve mevcut kurulan dizindeki klasörleri silecektir.

Benim bilgisayarımda da steam ve epic D sürücüsüne kurulu. Steam oyunlarım ise E sürücüsünde ?
resim_2021-03-24_150636.png