Epic games launcher 0xc000007b sorunu

DARKALPHA0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar öncelikle merhaba bugün malum beleş gta v den dolayı epic games launcherımı açmak istedim fakat açmaya çalıştığımda siteden açabiliyorum fakat programın kendisini açamıyorum yukarıda belirtmiş olduğum 07b hatasını alıyorum ne kadar çözüm videosu forum sitesi varsa denedim belki farklı bir yol bulurum diye açtım daha önceden çalıştırdığım bir programdı sistemi geri yüklemek istemiyorum düzelme ihtimali belki vardır ama dediğim gibi farklı çözümü olanlar acil yardım edebilir mi?

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
212
Son düzenleme:

DARKALPHA0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
evet kendi sitesinden indirdim orjinal sürümü siteden vede bu attığınız linkte :{Bozuk Görüntü}% hs ya Windows üzerinde çalışacak şekilde tasarlanmamış ya da bir hata içeriyor. Orijinal kurulum ortamını kullanarak programı tekrar yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcınıza başvurun. bu şekilde bir yazı çıkıyor karşıma orjinal programı sorun gider ve yönetici olarak çalıştırıcıları deneyerek çalıştırmayı denedim 3 kere sildim tekrar yükledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet kendi sitesinden indirdim orjinal sürümü siteden vede bu attığınız linkte :{Bozuk Görüntü}% hs ya Windows üzerinde çalışacak şekilde tasarlanmamış ya da bir hata içeriyor. Orijinal kurulum ortamını kullanarak programı tekrar yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcınıza başvurun. bu şekilde bir yazı çıkıyor karşıma orjinal programı sorun gider ve yönetici olarak çalıştırıcıları deneyerek çalıştırmayı denedim 3 kere sildim tekrar yükledim

DARKALPHA0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
212
Neden sürekli tamamen aynı cevabı atıyorsunuz?

DARKALPHA0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
pardon 2 kere yazmışım directx i kuramıyorum dxdiag da zaten dx12 var yazıyor kurmaya çalıştığımda da şöyle bir hata ortaya çıkıyor
An internal system error occurred
please refer to DXError.log end DirectX.log in your Windows folder to determine problem
(alıntı metin)

Bunu kurmayı deneyin: Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center

(İnternette Epic Games Launcher'in verdiği bu hata kodunun sebebinin DirectX kurulu olmamasından kaynaklandığı bildirilmiş.)
öğrenmeye çalışıyorum kusruma bakmayın xd

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
212
pardon 2 kere yazmışım directx i kuramıyorum dxdiag da zaten dx12 var yazıyor kurmaya çalıştığımda da şöyle bir hata ortaya çıkıyor
An internal system error occurred
please refer to DXError.log end DirectX.log in your Windows folder to determine problem
(alıntı metin)

öğrenmeye çalışıyorum kusruma bakmayın xd
Dxdiag'da kurulu DirectX sürümü gösterilmez, Windows'un desteklediği son DirectX sürümü gösterilir. Ve 12 sürümü yazdığına göre Windows 10 kullanıyorsunuz.

Bir alternatif daha var. Bir de bunu deneyin. Bu da Microsoft web sitesinden.:

İndirdiğiniz dosyayı 7-zip gibi yardımcı bir program ile çıkartın. DXSetup'u çalıştırın.

DARKALPHA0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dostum kusura bakma şu saatte'de kafanı ütülüyorum senin fakat dxsetup'u kurdum bilgisayarıma restart attım fakat hala aynı sorunum devam ediyor