• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İnternetsiz Bilgisayar Oyun Tavsiyesi

Nazmi Doruk

Asistan
Arkadaşlar Uzun Bir Süre Köye Gitmem Gerek Orda Hem Ders Çalışıcam Hemde Oyun Oynuyacam Elimde Birkaç Oyun Var Ama Hepsini Bitirdim 1-2 Gün Var Gitmeme Sizden Ricam İnternetsiz Oynayabileceğim Oyun Tavsiyesi Verirmisiniz ?
(Sistem Orta Seviyenin 1 tık yukarısı denilebilir)

Arkadaşlar Uzun Bir Süre Köye Gitmem Gerek Orda Hem Ders Çalışıcam Hemde Oyun Oynuyacam Elimde Birkaç Oyun Var Ama Hepsini Bitirdim 1-2 Gün Var Gitmeme Sizden Ricam İnternetsiz Oynayabileceğim Oyun Tavsiyesi Verirmisiniz ?
The forest, just cause 3 veya 4 , tomb raider

chrome çevrimdışı oyunu ve mayın tarlası

Call of duty 2 mw 2 ve 3 cs 1.6 cs source mount and blade 2 minecraft cod ww2 the witcher 3 tlou serisi crysis far cry serisi

Bu arada önerim Skyrim. 3 günde 20 saatten fazla oynadım. Hikayeye dahil olunca ayrılamıyosun.

The forest, just cause 3 veya 4 , tomb raider
Bildiğiniz Thief Sim. gibi oyunlar varmı acaba Thief Sim. oynarken çok kanser olsamda zevk aldığım oyunlardan birisiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada önerim Skyrim. 3 günde 20 saatten fazla oynadım. Hikayeye dahil olunca ayrılamıyosun.
Skyrim Denemek İstediğim oyunlardan birisi ama nedense yüklemeye çok üşendiğim oyunlardan birisi

Bildiğiniz Thief Sim. gibi oyunlar varmı acaba Thief Sim. oynarken çok kanser olsamda zevk aldığım oyunlardan birisiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Skyrim Denemek İstediğim oyunlardan birisi ama nedense yüklemeye çok üşendiğim oyunlardan birisi
Thief sim oynamadım ama hatırladığım da yok şu an o tarzda :d

Titanfall 2, Age of Empires 3.

Sistemini bilmediğimden Half Life serisini öneririm.Cidden zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın bile.

The forst, the witcher serisi olabilir, gta serisi olabilir minecraft da güzeldir

Cal Of Duty, Assasins, GTA, Pes, ETS, CS, Half Life