Bu sene zordu ama her sene zor olmazArkadaşlar Ben Şu An 8. Sınıfım Ve Sene Sonunda LGS'ye Gireceğim.LGS'ye Girmiş Arkadaşlara Sorum Sınav Gerçekten Abartıldığı Kadar Zor Mu?
Ama korkamana ya da heyecanlanmana gerek yok zorsa herkese zor ve bence zor olması daha iyiArkadaşlar Ben Şu An 8. Sınıfım Ve Sene Sonunda LGS'ye Gireceğim.LGS'ye Girmiş Arkadaşlara Sorum Sınav Gerçekten Abartıldığı Kadar Zor Mu?
Ben buna pek katılmıyorumÇalışana kolay çalışmayana zor
Yaparken kolay hissedersin ama sonuçlar açıklanınca şaşırır kalırsın. Şahsen ben öyle hissettimArkadaşlar Ben Şu An 8. Sınıfım Ve Sene Sonunda LGS'ye Gireceğim.LGS'ye Girmiş Arkadaşlara Sorum Sınav Gerçekten Abartıldığı Kadar Zor Mu?
Saygı duyarım. Herkes kendisinden yola çıkarak bilgi aktarımı yapıyor zatenBen buna pek katılmıyorum
Bende bu sene giricem bilmiyorum ne olcak büyük ihtimalle 280 gibi bir not alırım.Arkadaşlar Ben Şu An 8. Sınıfım Ve Sene Sonunda LGS'ye Gireceğim.LGS'ye Girmiş Arkadaşlara Sorum Sınav Gerçekten Abartıldığı Kadar Zor Mu?
Hocam bence öyle birşey yok zorluk aşağı yukarı aynı ben 2019-2020 kurbanlarındandım siz öyle derseniz yanlış bir izlenim alabilir arkadaşımız basit diye salabilirBu sene zordu ama her sene zor olmaz
Ben yapamam deyip yatarsan dağdaki İmam Hatip Liselerinden birine gidersin.Bende bu sene giricem bilmiyorum ne olcak büyük ihtimalle 280 gibi bir not alırım.
Ölürümde girmem o liselere , ayrıca ben yapamam demedim sadece tahmini dedim daha fazlada çıkabilir.Ben yapamam deyip yatarsan dağdaki İmam Hatip Liselerinden birine gidersin.
Çalılırsan nitelikli liselerden birine rahatlıkla girebilirsin.Ölürümde girmem o liselere , ayrıca ben yapamam demedim sadece tahmini dedim daha fazlada çıkabilir.
Çok doğru söylemişsiniz hocam kitap okumak bu arada çok fazla puan farkı sağlar özellikle matematikte tavsiye ettiğim youtube kanallarından favorim Hocalara Geldik kesinlikle ama kesinlikle Tonguç youtube ve kaynaklarını tavsiye etmiyorum çok gereksiz dikkat dağıtıcı ve pahalı kitapları var.Malesef çok zor ama herkese zor bu yüzden çok çalışmalısın ve rakiplerini geçmelisin kitap okumayada özen göster paragraf soruları oluyor çok uzun zamanını alabilir bi tavsiyemde şuan okullar yok en azından normaldeki gibi aç youtubedan istediğin kanalı dinle araştır en iyi kanalları bul son olarakda düzenli çalışmaya özen göster düzenli ve planlı olmadıktan sonra 7 24 çalışsanda işe yaramaz mesela hergün konu dinledikten sonra soru çözmek gibi kendine hedef koy ve her hafta arttır işte şu zaman çözerim bu zaman çözerim deme boş olduğunda 1 soruda olsa çöz çözemediklerini kağıda yaz sonra onları dinle deneme çöz vsvs yine çok konuştum![]()
Şey Sınavda Bütün Sorular Mı Zor Oluyor Yoksa Eleyici Sorular Mı Oluyor?Hocam bence öyle birşey yok zorluk aşağı yukarı aynı ben 2019-2020 kurbanlarındandım siz öyle derseniz yanlış bir izlenim alabilir arkadaşımız basit diye salabilir
ÖNEMLİ NOT!
Sakın dersleri yarın yaparım deyip bırakma öyle yaparsan o yarınlar sınav gününe kadar uzar. Soruların varsa alabilirim bu arada. ?
Zorluk aşağı yukarı derken bunu bilemezsiniz bence LGS sınavının 3.yılıydı daha 3 yılda aşağı yukarı aynı değildi hemdeHocam bence öyle birşey yok zorluk aşağı yukarı aynı ben 2019-2020 kurbanlarındandım siz öyle derseniz yanlış bir izlenim alabilir arkadaşımız basit diye salabilir
ÖNEMLİ NOT!
Sakın dersleri yarın yaparım deyip bırakma öyle yaparsan o yarınlar sınav gününe kadar uzar. Soruların varsa alabilirim bu arada. ?
Eleyici sorular oluyorŞey Sınavda Bütün Sorular Mı Zor Oluyor Yoksa Eleyici Sorular Mı Oluyor?
Matematikte çoğu zor ben 4 tane zor yaptım sayısal kitap okumassan süreni çok hızlı bitirir Türkçede özellikle sen şuan kitap okumaya başla okumuyorsan yoksa 400 üstü alamazsın.Şey Sınavda Bütün Sorular Mı Zor Oluyor Yoksa Eleyici Sorular Mı Oluyor?
Kursa gittim günde 100-200 çözüyordum şöyle örnek vereyim arkadaşlarım 600 soru çözüyordu ve nitelikli bir anadolu lisesine gidebildiler. Bende şuan adrese dayalı olarak en iyi anadolu liselerinden birine gidiyorum.Bir De Siz Günde Kaç Soru Çözüyodunuz? Hangi Liseye Gittiniz? Dershaneye Gittiniz mi?
100- 250 arası özkent akbilek fen lisesi dershanye gittim ama 2. dönem yararı olmadı pandemiden dolayı gidemediğim içinBir De Siz Günde Kaç Soru Çözüyodunuz? Hangi Liseye Gittiniz? Dershaneye Gittiniz mi?
günde 250 soru+dershane+her hafta deneme+her gün okul=484Bir De Siz Günde Kaç Soru Çözüyodunuz? Hangi Liseye Gittiniz? Dershaneye Gittiniz mi?
450 puan 1.68 yüzdelik dilim100- 250 arası özkent akbilek fen lisesi dershanye gittim ama 2. dönem yararı olmadı pandemiden dolayı gidemediğim için
Dediklerine aynen katılıyorum. Hatta puanlarımız birebir aynı. Ancak tek fark ben dershane yerine özel okula gittim. Birde hangi sene girdin lgs'yeLGS gerçekten zor.
Çok fazla çalışana ve stres yapmayana kolay.
Çok fazla çalışıp stres yapana zor.
Az çalışıp stres yapmayana orta
Az çalışıp stres yapana çok zor.
Günde 100 sorudan başlayarak sene sonuna doğru 500 e çıktım.
Dershaneye gidiyordum ama sınavda aşırı stres yaptım. 450 aldım.
Bende Günde 150 Soru Çözüyorum Şu An 250-300'e Yükselteceğim Deneme Kitapları Aldım Okulda Yapıyor Ben de Her Hafta Deneme Çözüyorum Ben De Her Gün Okula Gidiyorum Ama Dershaneye Gitmiyorum Dershanenin Gözle Görülür Bir Yararı Oluyor Mu Sizce?günde 250 soru+dershane+her hafta deneme+her gün okul=484