Ehliyet sınavına kiminle gidilmeli?

storm51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. 18 yaşındayım. Dün Ehliyet Direksiyon Sınavım vardı sınava gittim ve tekte geçtim burada sorun yok. Sorun şu sınava girmeden önce kesinlikle sınava tek gideceğim eğer babam falan yanımda olursa kesin heyecan yapar kalırım düşüncesindeydim. Sınavdan 1 gün önce babam seni bırakayım sınavın bitene kadar da bekleyeyim dedi. Bende o kadar inat bir insanım ki olmaz dedim sen beni bırak geri eve gel dedim. Oda tamam dedi sınava gittik beni bıraktı arabadan inerken sen bekleme beni git tarzında bir şeyler dedim. Adam diğer ailelere bakarak gitti. Sınav bittikten sonra kafama dank etti keşke bekleseydi yanımda dedim çok pişman oldum çoğu kişi ailesiyle gelmişti ve bende babamla gelip geri göndermiştim adamı. Aslında sınavda hiç abartıldığı gibi değilmiş kalmak imkansız gibi bir şeydi. Yani geçtiğime pek sevinemedim babamı gönderdiğim için o yüzden kötü hissediyorum. Keşke zamanı geri alabilsem diye düşünüp duruyorum. Ehliyet parasını babam ödedi ama ben onu sınav alanından gönderdim. Arkadaşlar başarı hırs falan önemli şeyler değilmiş onu anladım bana iyi bir ders oldu bu. Ama şimdi ne yapacağım çok pişmanım.