SDN'ye Katılmak İstiyorum

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Teknolojiyi yaklaşık 2 senedir yakından takip ediyorum. Diksiyon olarak da iyi olduğumu düşünüyorum. Kendi yaş grubum için ve sorularına cevap arayan kişiler için bilgilendirici ve eğlenceli içerik üretmek istiyorum.
SDN'ye katılmak için ne yapmam gerekli?

Sizce kabul edilir miyim?
Ve nasıl başvuru yaparım?

Son düzenleme:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Teknolojiyi yaklaşık 2 senedir yakından takip ediyorum. Diksiyon olarak da iyi olduğumu düşünüyorum. Kendi yaş grubum için ve sorularına cevap arayan kişiler için bilgilendirici ve eğlenceli içerik üretmek istiyorum.
Yeni üye olan 11 yaşındaki Kerem arkadaşımızı görünce ben neden yapamam ki dedim.

Forum yönetimine mi katılmak istiyorsunuz yoksa SDN haber girip editör olmak mı?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Forum yönetimine mi katılmak istiyorsunuz yoksa SDN haber girip editör olmak mı?
Editör olmak istiyorum. Tabii benimki sadece bir istek. Kabul edilirse en yeni teknolojiyi ve bunu faydalı kullanmayı anlatan içerikler üretmek istiyorum.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Bende forum yönetiminde olup faydalı makaleler paylaşım insanların sorunlarına elimden geldiğince resimli ve videolu anlatımlarla çözüm olmak konularla ilgilenmek istiyorum.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
15 yaşındayım. Teknolojiyi yaklaşık 2 senedir yakından takip ediyorum. Diksiyon olarak da iyi olduğumu düşünüyorum. Kendi yaş grubum için ve sorularına cevap arayan kişiler için bilgilendirici ve eğlenceli içerik üretmek istiyorum.
Yeni üye olan 11 yaşındaki Kerem arkadaşımızı görünce ben neden yapamam ki dedim.
Kerem kim? Editör mü?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193

Bu linkten katılım sağlayabilirsiniz.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042

Bu linkten katılım sağlayabilirsiniz.
Editörlük için nereden başvurabilirim?

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
Olmadan da yardım ediliyor ama neyse.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Editör olmak istiyorum. Tabii benimki sadece bir istek. Kabul edilirse en yeni teknolojiyi ve bunu faydalı kullanmayı anlatan içerikler üretmek istiyorum.
Editör olmak için işinizi buradan değil, SDN'nin maili üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Öncelikle SDN e-posta adresinize bu talebinizi bildirin. Eğer olumlu olarak dönerlerse size zaten geri dönüş yaparlar herhalde.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Ayrıca burdaki bir önemli detay da editör olmaktan öte, SDN videolarında mı yer almak istiyorsunuz? SDN ofis içi videolarda mı yani?

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Ayrıca burdaki bir önemli detay da editör olmaktan öte, SDN videolarında mı yer almak istiyorsunuz? SDN ofis içi videolarda mı yani?
Videolarda yer alanlar içerik ekibi oluyor değil mi

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
içerik ekibi oluyor değil mi
Hayır, @Didem Ergin ve @Dilara Kaya arkadaşları söylüyorsanız onlar stajyer diye biliyorum ben. Ona bakarsanız bir zamanlar ben de içerik ekibindeydim (Birkaç ay öncesine kadar). Forum yetkileri ile karıştırılmasın bu durum lütfen. Forumda "editör" rankı ile adlandırılan kişiler Shiftdelete.Net'de editörlük yapan kişiler.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Şu an sitede editör olarak çalışan gruptan en küçüğü 21-22 yaşında. 15 yaşında editör olamazsın demiyorum ancak Webtekno ve SDN gibi yerlerde bildiğim kadarıyla bu yaş grubunda çalışan kişiler yok. 18-19 yaşlar bunun için daha ideal gibi bence.
Mail ile şansımı denemek istedim. Yeni videoda 11 yaşında bir editör alındığını gördüm ve ben neden yapmayayım ki dedim.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Yeni videoda 11 yaşında bir editör alındığını gördüm ve ben neden yapmayayım ki dedim.
Evet, bu videoyu ben de izledim. Şansınızı yine de deneyin ancak olumlu olur mu bilemiyorum.