S7 edge mi , mate 9 mu,ip 6s plus mu

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım 3 model arasında kaldım .
İstediğim özellikler
*3-4 yıl kasmadan donmadan goturucek
*bataryası 1 gunu rahat çıkartıcak
*özellikleri teknolojinin ve fiyatının gerisinde kalmayacak
* Kronik sorunları olmayacak
Hangi modeli onerirsiniz

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s plusu ele teknoloji özürlü bir cihaz

Ben düşük ışıktaki kamera performansi ve videosunu daha beğendiğim için S7 Edge alırdım

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s plusu ele teknoloji özürlü bir cihaz

Ben düşük ışıktaki kamera performansi ve videosunu daha beğendiğim için S7 Edge alırdım
Eklemeyi unutmusum mate 9un optik zoom ve bokeh efekti avantaji var ama dediğim gibi düşük ışık performansı yüzünden S7 Edge alırdım

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neden mate 9 dediğini açıklarmısın

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bataryası özellikleri ve özellikle servisiyle çok fiyatını hakeden bir cihaz. İphone batarya konusunda zayıf S7 edge yazılım ve servisten kaybediyor. Kendime almayı düşündüğüm ve araştırdığım bir cihaz Mate9 ben çok beğendim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mate 9un daha iyi bir batarya performansı yok
Techradar YouTube kanalina girip S7 edgenin ve mate 9 un ayrı ayrı videolarda olan batarya testlerine bakabilirsiniz ayri videolarda test yapılmış ama aynı koşullarda aynı testler yapılmış
--- Gönderi Güncellendi ---
Mate 9 diyorum bende

Daha büyük ekran
Daha iyi arayüz
Cam yerine full aliminyum kasa
Batarya ömrü ve şarj hızı
Arka kamera bokeh etkisi
Kirin 960 ,işlemci
Bilgilendireyim kirin 960un GPUsu 8890dankinden daha güçsüz

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok arada kaldım şimdi s7edge ekranı,kamerası ,tasarımı beni çekiyo ama
Mate 9 un servisi ,yazılımı çekiyor ne yapmalıyım arada kaldım siz mate 9 a yazılımı daha iyi derken ne demek istediniz anlamdım

M

Murat Burç

SDN Okuru
şunları izlersiniz mate 9 kötü bir cihaz mı ? Hayır fakat düşük ışıkta kamera performansı S7 edgeden daha kötü ben bu yüzden S7 Edge secerdim

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Samsung arayüz çok itici geliyor bana ve mutlaka şişiyor. Kimse eskisi gibi değille gelmesin. Az yada çok şişiyor. Ayrıca Huawei arayüzü daha kullanışlı geliyor bana. Güncelleme olarakta Samsung yavaş ve erken kesiyo desteği.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung arayüz çok itici geliyor bana ve mutlaka şişiyor. Kimse eskisi gibi değille gelmesin. Az yada çok şişiyor. Ayrıca Huawei arayüzü daha kullanışlı geliyor bana. Güncelleme olarakta Samsung yavaş ve erken kesiyo desteği.
Huawein en son güncelleme alan amiral gemisi hangisi hangi güncellemeyi aldı ve bu cihaz ne zaman tanıtıldı ?
Note 4 Android 7.0 almayacak ascend mate 7 alacak mı ? Sanmıyorum Samsung erken kesiyorsa desteği huaweide kesiyor
Ha bir şey daha note 4 dün 375b güncelleme aldı
Aynı zamanda tanıtılan ascend mate 7 ne zaman aldı son güncellemesini ?

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
huawei mate 9 un ekran kalitesi nasıl s7 edge gibi 2 k olmadığı için çok bir fark oluyormu görüntüde .Birde bu yeni güncelleme ile ekran çözünürlüğü ayarlanabiliyormu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
huawei mate 9 un ekran kalitesi nasıl s7 edge gibi 2 k olmadığı için çok bir fark oluyormu görüntüde .Birde bu yeni güncelleme ile ekran çözünürlüğü ayarlanabiliyormu.
Mate 9un full hd ekranı var ve Hdye çekilebiliyor full hd üzerine çıkamıyor ekran kalitesi iyi panellerin karakteristiği farklı renk karakterleri farklı
S7 Edge daha keskin bir ekrana sahip
S7 Edge de quad hd full hd ve hd ayarlanabiliyor

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone 6S Plus kullanıcısıyım. İsimleri yazılı olan cihazlar arasında 6s Plus diyorum bende. Ele tam oturuyor sıkıntı yok. bir gün rahat çıkartır. Stabil desen o biçim. Kasma donma şişme yok. İkinci el satışında kazandırır. Ben oyumu Iphone 6 S Plus olarak kullanırım.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım 3 model arasında kaldım .
İstediğim özellikler
*3-4 yıl kasmadan donmadan goturucek
*bataryası 1 gunu rahat çıkartıcak
*özellikleri teknolojinin ve fiyatının gerisinde kalmayacak
* Kronik sorunları olmayacak
Hangi modeli onerirsiniz
S7 edge bence daha ağır saydıgın telefonlar arasında

M

Murat Burç

SDN Okuru
Iphone 6S Plus kullanıcısıyım. İsimleri yazılı olan cihazlar arasında 6s Plus diyorum bende. Ele tam oturuyor sıkıntı yok. bir gün rahat çıkartır. Stabil desen o biçim. Kasma donma şişme yok. İkinci el satışında kazandırır. Ben oyumu Iphone 6 S Plus olarak kullanırım.
Hayır Allah aşkına Mate 9 5.9 inç ekran i ile 5.5 inç 6s plus boyutunda S7 Edge 5.5 inç ekranı ile 6s plusdan daha küçük ve siz kalkmışsiniz ele oturmaktan ergonomiden bahsediyorsunuz

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hayır Allah aşkına Mate 9 5.9 inç ekran i ile 5.5 inç 6s plus boyutunda S7 Edge 5.5 inç ekranı ile 6s plusdan daha küçük ve siz kalkmışsiniz ele oturmaktan ergonomiden bahsediyorsunuz
İyi de 5.5 inç 6S Plus' ı ben kullanırken zorluk çekmiyorum bana tam uyuyor çünkü kullanıcısı benim. Ben memnun olduğum için bu şekilde yazmıştım. Bana göre böyle size göre farklı olabilir tabiki. Saygılar.

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mate 9 da hızlı şarj varmı

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
iOS işletim sistemi istiyorsan iPhone 6s Plus babamda var canavar gibi telefon. Android istiyorsan Huawei Mate 9 daha kullanışlı bence arayüz olarak Samsungu bende beğenmiyorum.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Uzun kullanım için tabi ki de 6s plus ıos donanımın ve yazılımın bir birini desteklediği bir sistem inanılmaz bir bütçe ayıran bir firma telefonu eline aldın kullandın ama arka tarafında akıl almaz bir sistem yatıyor sunucu desteği olsun servis kalitesi olsun yazılımın telefona göre yapılması olsun bunlar basit birşey değil. Android ne kadar güzelde olsa seni parayı başka birinin yaptığı yazılıma bağlıyorsun aldığın firma yazılım yapmıyor sadece ara yüzünü tasarlıyor. Apple kendi telefonuna göre bir yazılım yapıyor seçim senin. Belli bir süre seni mutlu eder diğerleri

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
İos ev hapsi gibi bir sistem. Baban izin verdiğince yapabilirsin herşeyi.

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben çok arada kaldım ama daha çok mate 9 ağır basıyor inşallah doğru karar veriririm.Telofonu hepsiburadadan alıcam mate 9 un garantilisi ithalatçı garantisinden 500 tl daha fazla bu fiyata garantili almak değermi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben çok arada kaldım ama daha çok mate 9 ağır basıyor inşallah doğru karar veriririm.Telofonu hepsiburadadan alıcam mate 9 un garantilisi ithalatçı garantisinden 500 tl daha fazla bu fiyata garantili almak değermi
Değer çok zorlanmiyorsan vermelisin

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bu gidişle telefon alamıcam ikisinin arasında çok kaldım

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İos ev hapsi gibi bir sistem. Baban izin verdiğince yapabilirsin herşeyi.
Bak bu cevabı sevdim Android farkını bir ay yaşadım çok haklısın ya ev de güvende kal baban ne verirse sana paşalar gibi yaşa ya da dışarıya bak artık şansına ne çıkarsa ;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dediğim gibi düşük ışık performansı S7 edgenin önde ben bu yüzden S7 Edge seçerdim sen.ne istiyorsun ? Düşük ışık performansı mı.bokeh ve optik zoom mu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bak bu cevabı sevdim Android farkını bir ay yaşadım çok haklısın ya ev de güvende kal baban ne verirse sana paşalar gibi yaşa ya da dışarıya bak artık şansına ne çıkarsa ;)
Mate 9 veya S7 edgenin şansa oynayacak cihazlar olduğunu mı düşünüyorsun ? Ben 8 aydir kullanıyorum sürpriz yaşamadım bu cihazlar en az 6s plus kadar stabil