Iphone 6s Plus, Htc10, Samsung S7 Edge Hangisini Tercih Etmeliyim ?

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Çıkış yolu bulamayınca konuyu bana mı çeviriyorsun?
Arkadaşım üstte konuya sen dahil oldun. Sesle övünen firma o sesi kendi çıkartacak dedin. Ben de sana soruyorum. Gittin denedin de google müzik yeterli gelmedi mi? Kötü bir ses performansı aldın da mı böyle diyorsun?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşım üstte konuya sen dahil oldun. Sesle övünen firma o sesi kendi çıkartacak dedin. Ben de sana soruyorum. Gittin denedin de google müzik yeterli gelmedi mi? Kötü bir ses performansı aldın da mı böyle diyorsun?
Google Müzik, HTC'nin yazılımı değil.. Daha adamın neyi savunduğunu bile anlamamışsın..
Bu arada, Google Müzik benim kullandığım telefonlarda da var ve telefonu aldığımda ilk yaptığım iş devredışı bırakmak.. Kullanma tenezzülünde bile bulunmuyorum yani..

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Google Müzik, HTC'nin yazılımı değil.. Daha adamın neyi savunduğunu bile anlamamışsın..
Bu arada, Google Müzik benim kullandığım telefonlarda da var ve telefonu aldığımda ilk yaptığım iş devredışı bırakmak.. Kullanma tenezzülünde bile bulunmuyorum yani..
Ben senden bahsediyorum diyorum sen ise "adamın neyi savunduğunu anlayamamışsın" diyorsun.

neyse son olarak şunu söyleyeyim.
htc nin mesajı: ses performansım o kadar iyi ki uyduruk müzikçalarda bile başkasını aramazsın.

ama htc, ne yazık ki senin sunduğun en iyi şeye bile burun kıvırdılar açık buldular. her yerde senin bu davranışına övgüler yağarken bunlar hala müzikçalar derdinde.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Konuyu açtın ortalığı karıştırdın piyasada yoksun:)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben senden bahsediyorum diyorum sen ise "adamın neyi savunduğunu anlayamamışsın" diyorsun.

neyse son olarak şunu söyleyeyim.
htc nin mesajı: ses performansım o kadar iyi ki uyduruk müzikçalarda bile başkasını aramazsın.

ama htc, ne yazık ki senin sunduğun en iyi şeye bile burun kıvırdılar açık buldular. her yerde senin bu davranışına övgüler yağarken bunlar hala müzikçalar derdinde.
İşte ben bunun testini yaptım aynı dosyaları a9 bozulunca aynı kalitedeki dosyaları xperia e4g cihazıma attım sonynin clear audio özelliğini aktif ettim cidden ciddi derecede daha hoş gelmeye başladı müzik dinlemek.Şimdi bu durumda htc benim için en iyisi olmadı sadece lafta kaldı.Ha dediğin gibi poweramp yada online müzik servislerine geçersin o zaman olur ama bunu poweramp yerine htc kendi yapmalıydı.
Sony de en iyi kamera bende diyordu ama hep lafta kaldı.
Ben eleştirimi yapıyorum almak isteyenin kendi kararıdır ona karışamayız.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İşte ben bunun testini yaptım aynı dosyaları a9 bozulunca aynı kalitedeki dosyaları xperia e4g cihazıma attım sonynin clear audio özelliğini aktif ettim cidden ciddi derecede daha hoş gelmeye başladı müzik dinlemek.Şimdi bu durumda htc benim için en iyisi olmadı sadece lafta kaldı.Ha dediğin gibi poweramp yada online müzik servislerine geçersin o zaman olur ama bunu poweramp yerine htc kendi yapmalıydı.
Sony de en iyi kamera bende diyordu ama hep lafta kaldı.
Ben eleştirimi yapıyorum almak isteyenin kendi kararıdır ona karışamayız.

Kardeşim ses çıkışı konusunda iPhone ve HTC bir numara. Kardeşimde Z5 var. Kulaklık zaten fiyasko da ses çıkışı da fiyasko yani Sony komple fiyasko:) Güya yanında 300 Tl kulaklık hediyeymiş. Kulaklık elektronik marketlerde 79'90 :)

Clear audio aktif etmeden önce ve sonraki farkı Sony de bilmiyor

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kardeşim ses çıkışı konusunda iPhone ce HTC bir numara. Kardeşimde Z5 var. Kulaklık zaten fiyasko da ses çıkışı da fiyasko yani Sony komple fiyasko:)

Clear audio aktif etmeden önce ve sonraki farkı Sony de bilmiyor
Yok artık z5le birlikte mh750 kulaklık veriyor sony sonyi sevmeyen tolgacem bile beğendi o kulaklığı sen nasıl beğenemedin neyse tabi herkesin kendi zevki.Ses çıkışı da artık eskisi oadar mühim bi olay değil axon 7de ses çıkışı çok iyi lg v20de de.Birde ben yüksek ses arayanlardan değilim sesi temiz versin yetiyor.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Yok artık z5le birlikte mh750 kulaklık veriyor sony sonyi sevmeyen tolgacem bile beğendi o kulaklığı sen nasıl beğenemedin neyse tabi herkesin kendi zevki.Ses çıkışı da artık eskisi oadar mühim bi olay değil axon 7de ses çıkışı çok iyi lg v20de de.Birde ben yüksek ses arayanlardan değilim sesi temiz versin yetiyor.

Tabii ki ses kalitesi önemli. Benim Sennheiser Momentum kulaklığım var. Sırf müzik dinlemeyi sevdiğim için aldım. Zaten iPhoneun kulaklğınj açmadım bile Ve müzik konusunda iyi bir gurmeyim. Kulaklığımla eğer MacBook pro ile müzik dinlersem tadı damağında kalıyor. Telefon konusunda ise bütün hepsinde O kulaklığı denedim. Sıralama yapacak olursam HTC M9 - iPhone 6 Plus - G4 - SonyZ5

Bunu ben kendim iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Tabii ki ses kalitesi önemli. Benim Sennheiser Momentum kulaklığım var. Sırf müzik dinlemeyi sevdiğim için aldım Ve müzik konusunda iyi bir gurmeyim. Kulaklığımla eğer MacBook pro ile müzik dinlersem tadı damağında kalıyor. Telefon konusunda ise bütün hepsinde O kulaklığı denedim. Sıralama yapacak olursam HTC M9 - iPhone 6 Plus - G4 - SonyZ5

Bunu ben kendim iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum
Şu macbook proyu hakkı abi de çok övüyordu müzik kalitesi olarak hep merak etmişimdir kalitesini.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Şu macbook proyu hakkı abi de çok övüyordu müzik kalitesi olarak hep merak etmişimdir kalitesini.

Müziği gerçekten hissediyorsun. Ben de 2011 Late var. Sesi zaten yarıdan fazla açamıyorum da baslar tizler midler. Cidden beni dinle diyor.

Şunu da söyleyim. Kızım da iPad 3 var. Gerçekten ses çıkışı konusunda o da dört dörtlük. iPad 3 diye demiyorum bütün iPad ler öyle. çok kuvvetli bir donanıma sahip

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Madem yeri gelmişken son kez bir şey söyliyim. MacBook pro ile Google chrrome dan Tidal servisi ile müzik açarsanız ve Hi-Fi yaparsanız müzik neymiş anlıyorsunuz:) Tidal üyeliğim vardı. İki ay oldu kapatalı. Sebebi Turkcell fizy Ücretsiz verdi platinum a geçince. Dinlemiyorum bile:)

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Walla iyice kafam karıştı. Şöyle söyleyeyim S7 edge kullanan biriyle konuştum, ilk düşürüşünde köşesinin ezildiğini söyledi ve s7 edge cam cerceve 1000tl civarında değişim sağlanıyor. Ve bu şikayete webde sıkça rastladım. Bu yüzden s7 edgeden soğudum.HTC' deki o müzik konusuna hiç girmeyeceğim google play muzikmiş falan :) şuanda 2 telefon arasında kaldım. HTC 10 ve 6splus. 6splus yenileri gelcek %15 indirimli falan diye bir haber okudum.Ve şuanda HTC 10 hepsiburadada baya bi indirimde 2379tl, 6splus ise her yerde 3 bin tlden aşşağı değil beni buda etkiledi. 2 aydır telefon aldım, alacam diyorum. Allah'ın izni ile hemen almayı düşünüyorum,yeni cıkan telefonları beklemeyecegım. Görüşlerinizi bekliyorum

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam sen android alacaksan HTC al ama iOS kullanacaksan iPhone alacaksın o zaman

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hocam sen android alacaksan HTC al ama iOS kullanacaksan iPhone alacaksın o zaman
Hocam daha önce HTC hiç kullanmadım sense arayüzü kötü, htc10da ekran iyi değil diyorlar ne diyorsun bunun hakkında ? Yeni 2017 de cıkacak telefonlarda devrim niteliginde birşey varmı ? Birde telefonu çok titiz kullanan biriyim.)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam daha önce HTC hiç kullanmadım sense arayüzü kötü, htc10da ekran iyi değil diyorlar ne diyorsun bunun hakkında ? Yeni 2017 de cıkacak telefonlarda devrim niteliginde birşey varmı ? Birde telefonu çok titiz kullanan biriyim.)

Ekran IPS LCD olduğu için boş konuşanlar olmuyor değil. Millet parıl parıl parlasın istiyor amoled gibi. Sense arayüzüne gelince bu bir zevk meselesi dostum. Ben seviyorum. Sade ve gereksiz şeylerden uzak. Ama sen sevmiyorsan düşünme çünkü arayüz en çok muhatab olacağın bölüm:) 2017 lerde Samsung S8 de Note 7 açığını kapatmaya çalişacaktır ama fiyat bandı bariz aşacak. Yine karar senin tabi. Ben müzikle içli dışlıyım tabi ki oyunla da . iPhone tercihim oldu bu konuda. Oyun oynama alışkanlığın yoksa ve sense arayüz sevmiyorsan burda hernekadar zikredilmese de G5 de alabilirsin. Kamera da çok başarılı o da . Sana tavsiye edemeyeceğiö tek telefon Sony. Su geçirmez olduğunu iddia edip sıvı temasından dolayı garanti dışı kalan tek telefon. Ne çektirdi millete. Millet hava atıyor da yağmurda gezemiyor su geçer diye:)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ekran IPS LCD olduğu için boş konuşanlar olmuyor değil. Millet parıl parıl parlasın istiyor amoled gibi. Sense arayüzüne gelince bu bir zevk meselesi dostum. Ben seviyorum. Sade ve gereksiz şeylerden uzak. Ama sen sevmiyorsan düşünme çünkü arayüz en çok muhatab olacağın bölüm:) 2017 lerde Samsung S8 de Note 7 açığını kapatmaya çalişacaktır ama fiyat bandı bariz aşacak. Yine karar senin tabi. Ben müzikle içli dışlıyım tabi ki oyunla da . iPhone tercihim oldu bu konuda. Oyun oynama alışkanlığın yoksa ve sense arayüz sevmiyorsan burda hernekadar zikredilmese de G5 de alabilirsin. Kamera da çok başarılı o da . Sana tavsiye edemeyeceğiö tek telefon Sony. Su geçirmez olduğunu iddia edip sıvı temasından dolayı garanti dışı kalan tek telefon. Ne çektirdi millete. Millet hava atıyor da yağmurda gezemiyor su geçer diye:)
Genel olarak katılıyorum ama bir yanlışı düzelteyim ekran canlı olmadığı için beğenilmiyor yani amoled değil diye değil kullanılan ıps panel güzel bir ips panel değil yoksa çok fazla telefonda ips panel var ki ekranda liderlerden biri olan lg bile ips panel kullanıyor.Parlaklığı biraz zayıf kalmış hani o ekran kendi segmentine yakışmamış kötü derken aslında bunu kastediyoruz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Su geçirince garanti dışı bırakan tek şirket Sony değil apple da garanti dışı bırakıyor

Son düzenleyen moderatör:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Genel olarak katılıyorum ama bir yanlışı düzelteyim ekran canlı olmadığı için beğenilmiyor yani amoled değil diye değil kullanılan ıps panel güzel bir ips panel değil yoksa çok fazla telefonda ips panel var ki ekranda liderlerden biri olan lg bile ips panel kullanıyor.Parlaklığı biraz zayıf kalmış hani o ekran kendi segmentine yakışmamış kötü derken aslında bunu kastediyoruz.

Yok kardeşim. Millet gösterişi seviyor. Kırmızı gerçek kırmızı değil de kıpkırmızı olunca gerçekten uzak olsa bile bunu tercih ediyor çünkü bilinçli telefon kullanma yok . Bizim milletimiz şu üç şeye adepte. Büyük olacak, marka olacak, ekran capcanlı olacak. Neyse artık. Yapacak birşey yok bu konuda.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Yok kardeşim. Millet gösterişi seviyor. Kırmızı gerçek kırmızı değil de kıpkırmızı olunca gerçekten uzak olsa bile bunu tercih ediyor çünkü bilinçli telefon kullanma yok . Bizim milletimiz şu üç şeye adepte. Büyük olacak, marka olacak, ekran capcanlı olacak. Neyse artık. Yapacak birşey yok bu konuda.
böyle bir genelleme yapamazsın. batarya ve şıklığa da çok önem veriliyor. Örneğin ben. Eğer htc 10 arka tarafın tasarımını bozmasaydı ve s7 kadar bir batarya performansı sunabilseydi tercihim olabilirdi. Ama bataryası az gidiyor bir kere. s7 edge ile arasındaki farktan bahsetmeye pek gerek yok zaten.

Edit: Ayrıca tabi ki de markaya önem verecek. Hiç duymadığı bilmediği htc ye nasıl güvenebilir bi insan. Ben anneme htc yi söylediğimde çok tereddütte kaldı öyle bilinmeyen bir marka alma falan dedi. Büyük marka olunca insan daha güveniyor. E ekran da pasparlak olmasına gerek yok s7 ninki biraz fazla tamam ama htc de çok düşük. htcyi full parlaklık yapınca sanki yarı parlaklıktaymış gibi gözüküyor. Peki büyük ve canlı bir ekranda mı film izlemek daha güzeldir, yoksa küçük ve sönük bir ekranda mı?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
böyle bir genelleme yapamazsın. batarya ve şıklığa da çok önem veriliyor. Örneğin ben. Eğer htc 10 arka tarafın tasarımını bozmasaydı ve s7 kadar bir batarya performansı sunabilseydi tercihim olabilirdi. Ama bataryası az gidiyor bir kere. s7 edge ile arasındaki farktan bahsetmeye pek gerek yok zaten.

Sizin gibi yüzdelik rakammı vereyim yok iPhone yedi 89 puan aldı yok S7 92 puan aldı. :) %57.5'i şöyle yapıyor %31.75 i böyle yapıyor. Artislik yapmaya gerek yok arkadaşım çoğu böyle. S7 edge sadece ekranı kavisli diye ve tercih edilen inch oranı diye biraz daha bayanlara hitap ediyor. Bunu tercih eden bayan stabilite performansa donanıma şuna buna Bakar mı? Aa kavisli ekran diyecek. Bilinçsiz kullanıcı çok çok fazla. Bu konuda tartışmayalım istersen

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Sizin gibi yüzdelik rakammı vereyim yok iPhone yedi 89 puan aldı yok S7 92 puan aldı. :) %57.5'i şöyle yapıyor %31.75 i böyle yapıyor. Artislik yapmaya gerek yok arkadaşım çoğu böyle. S7 edge sadece ekranı kavisli diye ve tercih edilen inch oranı diye biraz daha bayanlara hitap ediyor. Bunu tercih eden bayan stabilite performansa donanıma şuna buna Bakar mı? Aa kavisli ekran diyecek. Bilinçsiz kullanıcı çok çok fazla. Bu konuda tartışmayalım istersen
Kavisli ekran diye bayanlara hitap ediyor demek? Köşeli tasarım diye erkekler de sony mi tercih etsin o zaman. Ben daha hiçbir kızın elinde s7 edge görmedim. Alırlarsa iphone alıyorlar.

Bilinçsiz insan diyorsun da. HTC bu bilinçsiz insanları bilgilendirmek için ne yapıyor? Hiçbir şey. Bilinçsiz adam diye hitap ettiğin kişi napsın htc mi alsın. Yap reklamı şöyle böyle özelliklerim var de millet de bilinçlensin. Aç bak apple ile samsung un milyon tane reklamı var. Bilinçsizlik toplumun değil markanın suçu!

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kardeşim bak ben rakam üzerinden hiçbir zaman konuşmayı sevmem. Somut elle tutulur bir şey olacak.

Anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Kadınlar kullanıyor demedim kadınlara hitap ediyor dedim doğru dürüst anla yazdıklarımı. S7 Edge ve S7 olsa halihazırda . Bana S7 Edge tercih etmeyecek bir bayan söyle?

Bilinçlendirme işine gelince yalan yanlış bilinçlendirilse ne olacak bilinçlendirilmese ne olacak.sertifika veriyorlar suya dayanıklı diye:) Gülesim de geldi de . Sonra sıvı teması garanti dışı diyorsun. Akşama kadar bağırıyorlarya televizyonlarda '' Bir telefon daha ne yapabilir diye''. Patlayabilir abi :) NOTE 7 yapıldı:) onları da sanırım geri topladılar ve İsrail'e sattılar bomba yapımında kullanılacakmış:)

HTC hiç benim ürünlerim su geçirmiyor diye bir vaatte bulundu mu? Hiç patlayan HTC gördün mü? . Demekki doğruluk ve güvenilirlik de ya da güvenlikte önemli

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Kardeşim bak ben rakam üzerinden hiçbir zaman konuşmayı sevmem. Somut elle tutulur bir şey olacak.

Anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Kadınlar kullanıyor demedim kadınlara hitap ediyor dedim doğru dürüst anla yazdıklarımı. S7 Edge ve S7 olsa halihazırda . Bana S7 Edge tercih etmeyecek bir bayan söyle?

Bilinçlendirme işine gelince yalan yanlış bilinçlendirilse ne olacak bilinçlendirilmese ne olacak.sertifika veriyorlar suya dayanıklı diye:) Gülesim de geldi de . Sonra sıvı teması garanti dışı diyorsun. Akşama kadar bağırıyorlarya televizyonlarda '' Bir telefon daha ne yapabilir diye''. Patlayabilir abi :) NOTE 7 yapıldı:) onları da sanırım geri topladılar ve İsrail'e sattılar bomba yapımında kullanılacakmış:)

HTC hiç benim ürünlerim su geçirmiyor diye bir vaatte bulundu mu? Hiç patlayan HTC gördün mü? . Demekki doğruluk ve güvenilirlik de ya da güvenlikte önemli

Bayanlara hitap ediyorsa niye bayanlar kullanmıyor peki?

Rakam rakam diyorsun da ben nerde rakam kullanmışım?

HTC nin ses ve dayanıklılıktan başka iyi olan bir yanı yoktur s7 ve s7 edge e göre. O kadar.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

HTC nin ses ve dayanıklılıktan başka iyi olan bir yanı yoktur s7 ve s7 edge e göre. O kadar.

Hı hı . Tabii ki:)

Ben senin gibi bütün bayanları aylık 3000 TL alıyor farz etmiyorum

Dayanıklılık konusunda Samsungun da hakkını yememek lazım. Zarar görmek bir yana taş gibi.

Bomba bir telefonla geldi Samsung bu sene .

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Hı hı . Tabii ki:)

Ben senin gibi bütün bayanları aylık 3000 TL alıyor farz etmiyorum

Dayanıklılık konusunda Samsungun da hakkını yememek lazım. Zarar görmek bir yana taş gibi.

Bomba bir telefonla geldi Samsung bu sene .
Verecek adam akıllı bir cevabınız olmayınca 2 mesajdır note 7 hakkında konuşuyorsunuz. Fakat bilmenizi isterim ki şu an kıyaslanan telefonlar arasında note 7 yok. s7 edge var, ben de s7 edge için konuşuyorum.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Yapımcısı aynı olan telefonum benim gözümde diğeri de farkı yoktur. Konuyu da kapatıyorum gereksiz tartışma da bulunmayacam

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

edge kesinlikle almayacağım öğrenci biri olarak ilk düşüşte ezilme gibi bir trawma yaşamak istemiyorum.Bir öğrenci telefonu kırılsın istemez.Müzik dinler.2-3 oyun yükler gerisi sosyal medya saten. ya s7 ya htc 10 alacagım galiba. iosda ise 6splus tercihim.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Htc One M7 kullanıcı olarak Htc nin stabil olduğunu bende diğer arkadaşlar gibi söyleyebilirim bana göre belirleyici faktör pil ömrüdür şöyle ki s7 htc 10dan daha başarılı bu konuda ancak sizin için pil süresi çok önemli değilse sesi ve sağlamlığı dolayısıyla htc 10 öneririm bir htc kullanıcısı olarak Iphone 6s plus güzel olsada stabil olsada büyük geliyor bana kasa olarak ayrıca androidi daha özgür olmasından dolayı tercih ederim, bu yorumları ilerde satarken değeri ne kadar düşebilire göre yazmadım uzun süreli kullanacağım diyorsanız önemi yok bence ayrıca.