S7 edge mi , mate 9 mu,ip 6s plus mu

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Baban seni koruyamazsa ne olacak babanı heklerlerse sende tırt oluyorsun tüm bilgilerin sebil oluyo :)
Bak bu cevabı sevdim Android farkını bir ay yaşadım çok haklısın ya ev de güvende kal baban ne verirse sana paşalar gibi yaşa ya da dışarıya bak artık şansına ne çıkarsa ;)
Babandan ne çıkacağıda belirsiz ;) :D
Ben çok arada kaldım ama daha çok mate 9 ağır basıyor inşallah doğru karar veriririm.Telofonu hepsiburadadan alıcam mate 9 un garantilisi ithalatçı garantisinden 500 tl daha fazla bu fiyata garantili almak değermi
Şöyle diyim orjinal garantide 3 ay koşulsuz kırılan ekran camı değişiyor. İthalatçıda yok. Ayrıca ithalatçı garantide hakkını almak için epey uğraşman gerekiyor. Bir nevi garantisi varla yok arası yani.

Son düzenleyen moderatör:

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben herelde bu gidişle telefon alamıcam.Bir türlü karar veremiyorum.Murat burç sen hangi telefonu kullanıyorsun

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Ayakkabının bağcılını iyi bağla.Sortunu giy üstüne pamuklu terletmeyecek tshirt giy ve koşarak bayiye git mate 9 al.Sonra zaten dua edersin.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba yeni telefon alacağım 3 model arasında kaldım .
İstediğim özellikler
*3-4 yıl kasmadan donmadan goturucek
*bataryası 1 gunu rahat çıkartıcak
*özellikleri teknolojinin ve fiyatının gerisinde kalmayacak
* Kronik sorunları olmayacak
Hangi modeli onerirsiniz
6S'i geç , Mate 9 ve S7 edge de alınır ama ben S7 Edge'nin daha dengeli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
6S'i geç , Mate 9 ve S7 edge de alınır ama ben S7 Edge'nin daha dengeli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
adam 3 4 yıl kasmadan donmadan götürcek bataryası 1 gün rahat çıkartacak fiyatı teknolojinin gerısınde kalmayacak kronik sorunları olmayacak demiş merak ettim s7 edge bunları nasıl karşılayacak ?
--- Gönderi Güncellendi ---
iphone en az 4/3 karşılar mate 9 4/4 karşılar batarya yönunden bi tık önde samsung s7 edge bu saydıklarının 4/1i bile karşılamayabilir aldanma samsung fanlarına s7 edge kadar baş belası bir cihaz yok

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
adam 3 4 yıl kasmadan donmadan götürcek bataryası 1 gün rahat çıkartacak fiyatı teknolojinin gerısınde kalmayacak kronik sorunları olmayacak demiş merak ettim s7 edge bunları nasıl karşılayacak ?
O listeden hiç bir telefon 3,5-4 yıl hiçbir şekilde sorunsuz götürmez.Batarya performansları 2 yıl 1 günü rahat çıkarır sonra gerilemeye başlar.Arayüz olarak keza benzer şekilde.O yüzden şuan ki en iyi bulduğum Mate 9 ve S7 Edge önerdim.Bu senaryoda ben S7 Edge alırdım.

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
iphone en az 4/3 karşılar mate 9 4/4 karşılar batarya yönunden bi tık önde samsung s7 edge bu saydıklarının 4/1i bile karşılamayabilir aldan
O listeden hiç bir telefon 3,5-4 yıl hiçbir şekilde sorunsuz götürmez.Batarya performansları 2 yıl 1 günü rahat çıkarır sonra gerilemeye başlar.Arayüz olarak keza benzer şekilde.O yüzden şuan ki en iyi bulduğum Mate 9 ve S7 Edge önerdim.Bu senaryoda ben S7 Edge alırdım.
ip 6s plusu neden gömüyorsun arayuzde olsun uzun kullanımda olsun garantide olsuns7 edgeden fersah fersah önde s7 edge 2 yıl değil ben 3 ay çıkartamayanları gördüm hele o yaygın pembe çizgi sorunu aman aman 1500 tl masraf istıyorlar bıde garantıde kabullenmıyor hiç bişeyi s7 edge yerıne s7 daha iyi ama yınede tavsıye etmem kronık hataları dolu tum samsungların

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
iphone en az 4/3 karşılar mate 9 4/4 karşılar batarya yönunden bi tık önde samsung s7 edge bu saydıklarının 4/1i bile karşılamayabilir aldan

ip 6s plusu neden gömüyorsun arayuzde olsun uzun kullanımda olsun garantide olsuns7 edgeden fersah fersah önde s7 edge 2 yıl değil ben 3 ay çıkartamayanları gördüm hele o yaygın pembe çizgi sorunu aman aman 1500 tl masraf istıyorlar bıde garantıde kabullenmıyor hiç bişeyi s7 edge yerıne s7 daha iyi ama yınede tavsıye etmem kronık hataları dolu tum samsungların
Bir nesil eski kaldı ayrıca kamerası diğerlerinden geride.

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bende mate 9 ve s7 edge arasında kalmıştım ve s7 edge aldım. İki telefonda üzmez seni güzel cihazlar fakat iphone tavsiye etmiyorum bu cihazlar varken..

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba ben aslında s7 edge istiyorum ama internette telefonda bazı problemler olduğunu gördüm ve mesala ben telefonu aldığımda böyle bir sorunla karşılaşırsam samsung bana bunu kullanıcı hatası diyip kakalarmı?Böyle durumlarla karşılaşınca mate9 alasım daha da arttı. Birde bu s7 edge in kamera hariç başka mate 9 dan üstünlüğü varmı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba ben aslında s7 edge istiyorum ama internette telefonda bazı problemler olduğunu gördüm ve mesala ben telefonu aldığımda böyle bir sorunla karşılaşırsam samsung bana bunu kullanıcı hatası diyip kakalarmı?Böyle durumlarla karşılaşınca mate9 alasım daha da arttı. Birde bu s7 edge in kamera hariç başka mate 9 dan üstünlüğü varmı?
Suya dayanıklılık üstünlüğü var
Pembe ekran diyorsan samsung onun için değişim uyguluyor. Ekran veya sıfır telefon ikisinden biri sanırım.

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siz hangi telefonu öneriyosunuz çünkü samasung beni servis hizmetiyle korkutmaya başladı.Bazen telefonlara bakmıyorlarmış bile internette yazılana göre .Birde mate un 2k olmaması onun için bir eksi midir

M

Murat Burç

SDN Okuru
Siz hangi telefonu öneriyosunuz çünkü samasung beni servis hizmetiyle korkutmaya başladı.Bazen telefonlara bakmıyorlarmış bile internette yazılana göre
Üstte dediğim gibi Samsung pembe ekran konusunda ya ekranı değiştiriyor ya da telefonu .
Ben S7 seçtim. Bu poziyonda olsam S7 Edge seçerdim.

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dediğim gibi 2k olmaması bir eksimidir artımıdır mate 9için

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
bir yerde okumuştum değiştirdikleri oluyormuş ama değiştirmeyınce onunkini değiştiniz benımkını neden değişmedınız dersen bazen insiyatifimize bağlı diyorlarmış ha %100 değişmez değil 1500 tl verırsın değiştirir ve bu arada mate 9mu s7 edgemi dıye sormuşsun s7 edge yerıne s7mi mate 9mu dıye sorsaydın düşünürdüm s7 edge olunca işin içinde samimi söylüyorum şüphesiz mate 9 daha iyi

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Mate 9 varken başka telefon onerilmez.Önerilmesi teklif dahi edilemez.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge varken Mate 9 kim ya :D:D Mate 9 gece Full HD 60fpsde ışık alamayıp felç olan telefon:D:D S7 Edgenin rakibi olamaz. F2.2 bakın F2.2 sayılara takılmam çok fakat bu F2.2 kendini çok fazla belli ediyor. Gündüz mate 9un fotoğrafına hadi videosuna lafım yok gece pert S7 Edge yanında

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim için zaten kamera çok sorun değil.Ben kararımı verdim mate 9 alıcam da bu sar değeri mate 9 un yuksek olduğu için sorun çıkarırmı

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Benim için zaten kamera çok sorun değil.Ben kararımı verdim mate 9 alıcam da bu sar değeri mate 9 un yuksek olduğu için sorun çıkarırmı
Bildiğim kadarıyla verilen değerler Maximum değerler. Yani çift sim takılı olup olmama ve şebekeye uzaklığa kullanılan şebekeye göre değişiyor. Bu benim bildiğim yanlış biliyorda olabilirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bildiğim kadarıyla verilen değerler Maximum değerler. Yani çift sim takılı olup olmama ve şebekeye uzaklığa kullanılan şebekeye göre değişiyor. Bu benim bildiğim yanlış biliyorda olabilirim.
Doğru biliyorsun. Bunlar en yüksek değerler

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung da herşeyi kullanıcı hatalı diye kakaliyorlarmis ya da telefonlara cevap vermiyorlarmis dogrumu bu

Son düzenleme:

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
S7 edge ile Mate 9 u git incele.Vatan veya mediamarktte zaten şahsi fikrim mate9 u tercih edeceğin yönünde.İkiside güzel cihaz

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim seninle aynı duyguları 1 ay önce yaşadım.

-İos u sevmediğim, alışmakta zorlanacağımı düşündüğüm için ve elinde powerbank larla gezen bir sürü apple kullanan arkadaşlarımı gördüğüm için..
-S7 edge yi balık gözü ve kırılgan bir ekranı olduğu , şişen hafızası , kullanırken kenarlara el teması olduğu için eledim..

gittim HB dan. ithalatçı garantili mate9 aldım. iyiki de almışım kardeşim. ben alırken 2500 dü şimdi 2300 TL. çok mutluyum. 3-4 sene rahat çıkarır. çift kamerası harika. batarya harika. hız desen kirin 960 . rom 64 Gb ram4 gb. daha ne olsun ki?

Beni kesinlikle tatmin etti nokta.

Yigit6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar mediamarkta gittim telefonları inceledim Huawei in ara yüzü hoşuma gitti s7 edge inde aryuzunu begenmedim Ama s7 edge tasarım kamera ekran olarak daha begendim,kısacası s7 edgei daha begendim. İnternette hız testlerinde mate 9 un fark attığını gördüm bu durum günlük hayatta çok farkedermi.Birde samsung kasma şişme yaparmi bataryası sisermi 2-3 yıl sonra