S7 Edge mi 6S PLUS mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Runlax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• Samsung S7 Edge

• iPhone 6S Plus

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
M

Murat Burç

SDN Okuru
Cogu uygulama ve %95 ini kullanıyorum yalandan kalabalık deil yani bunun 10 ile 15 arası oyun samsunga yukle cihaz nekadar kasar applede kasmanın k sı yok ole 3 binlira vercem vatsap face kullancaksam gıder 1 binliralık tel alırım bazen paranın ve cihazın hakkını vermek lazım sen git sıfır mersedes al şahin beni geçiyor dee cok komik bi durum [emoji3]
52 uygulama var ve hepsini kullanıyorum bilip bilmeden konuşmayın.
Siz önce gidin iPad adaptörü ile selfie çubuğu alın sonra bilgisayara kasan itunesi yükleyin

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
52 uygulama var ve hepsini kullanıyorum bilip bilmeden konuşmayın.
Siz önce gidin iPad adaptörü ile selfie çubuğu alın sonra bilgisayara kasan itunesi yükleyin

Neden bukadar dert ettinki sende bende cok iyi biliyoruz elindeki cihazın kastıgını hayır kullanmayıp yorum yapsam eyvallah ama kullandıgım bir cihazz hee sizde şu ram şişme olayını anlat biraz zaten 52 uygulamanın 40 ı cihaz temizleme ram boşaltma hızlandırma felandırr [emoji3]

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
eğer ben bir cihaza 3 bin lira veriyorsam beni 4 5 sene götürecek.
ama bunu samsung beceremiyor. benim ıphone 5 cayır cayır çalışırken aynı zamanda çıkan note3 ün yanına yaklaşan yok.
millet hala şuan ıphone 5 alıyor yani.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Neden bukadar dert ettinki sende bende cok iyi biliyoruz elindeki cihazın kastıgını hayır kullanmayıp yorum yapsam eyvallah ama kullandıgım bir cihazz hee sizde şu ram şişme olayını anlat biraz zaten 52 uygulamanın 40 ı cihaz temizleme ram boşaltma hızlandırma felandırr [emoji3]
ama bunu samsung beceremiyor. benim ıphone 5 cayır cayır çalışırken aynı zamanda çıkan note3 ün yanına yaklaşan yok.

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93

Çok doğru [emoji1360]

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Dostum samsung culara anlatamayız biz bunu tamam samsung kamerada ekrandan özellikte üstün olabilir ama stabilede patates zaten iphoneciler cakar jailbreki babalar gibi kullanır suan ip 5s hala catır catır satılıyor samsungun sıfırı iphonenin 2. El parasına eş deger [emoji3]

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Dostum samsung culara anlatamayız biz bunu tamam samsung kamerada ekrandan özellikte üstün olabilir ama stabilede patates zaten iphoneciler cakar jailbreki babalar gibi kullanır suan ip 5s hala catır catır satılıyor samsungun sıfırı iphonenin 2. El parasına eş deger [emoji3]

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
benimde içinde bulunduğum paradoks :D
2014 teki lg nexus5 e kadar her türlü akıllı telefonu kullandım.ios hariç.
2 senelik nexus5 ten sonra saf androdid düşüncesi ile general mobil5+ aldım ama şuan pişmanım.

bu nedenle bende bu soruyu kendime soruyorum.
Öncelikle 2 cihazda gerçekten iyi.
s7edge samsungun tartışılmaz en iyi cihazı.sadece samsungun değil android sistemin en iyi cihazı denilebilir.
6splus ise iphonun bence en değerli cihazı(bunu iphone 7 alan kişilerde söylüyor. 7 de 6s in üstüne çok fazla değişim olmadığı için.ben onların yalancısıyım.)

fiyatlarda senin parametrelerine göre yakın birbirine.

benim düşüncem;
o kadar parayı verdikten sonra s7edge alırsan 2 seneyi öyle böyle çıkarırsın.daha sonra hemen değiştirirsin.

ancak çevremde bakıyorum hala 4s ler 5s ler cayır cayır çalışıyor ve kullanılıyor. ben bu nedenle 6splus 64gb veya 128gb tan yana tercihimi kullanıcam gibi.

sonuç olarak; 6splus

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
benimde içinde bulunduğum paradoks :D
2014 teki lg nexus5 e kadar her türlü akıllı telefonu kullandım.ios hariç.
2 senelik nexus5 ten sonra saf androdid düşüncesi ile general mobil5+ aldım ama şuan pişmanım.

bu nedenle bende bu soruyu kendime soruyorum.
Öncelikle 2 cihazda gerçekten iyi.
s7edge samsungun tartışılmaz en iyi cihazı.sadece samsungun değil android sistemin en iyi cihazı denilebilir.
6splus ise iphonun bence en değerli cihazı(bunu iphone 7 alan kişilerde söylüyor. 7 de 6s in üstüne çok fazla değişim olmadığı için.ben onların yalancısıyım.)

fiyatlarda senin parametrelerine göre yakın birbirine.

benim düşüncem;
o kadar parayı verdikten sonra s7edge alırsan 2 seneyi öyle böyle çıkarırsın.daha sonra hemen değiştirirsin.

ancak çevremde bakıyorum hala 4s ler 5s ler cayır cayır çalışıyor ve kullanılıyor. ben bu nedenle 6splus 64gb veya 128gb tan yana tercihimi kullanıcam gibi.

sonuç olarak; 6splus

Agzına saglık kardesim bende bierşey eklemek istiyorum 2 yıl sonra o cıhazı anca 1200 tl satar samsung s6 edgeler 1400 lerde geziyor hesabını yapın yani benim suanki cıhazım 6s plus 64gb en dusuk 2500 tl [emoji3]

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yine s7 edgeyi 3 4 sene kullanirim fakat android ve cihaz buna izin vericekmi onemli olan o. Gittigi yere kadar kullanirim ama s7 edgede suan android icin en stabil telefonda deniliyor ve android 8 de bu stabile duzeltilecek deniyor.

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ben yine s7 edgeyi 3 4 sene kullanirim fakat android ve cihaz buna izin vericekmi onemli olan o. Gittigi yere kadar kullanirim ama s7 edgede suan android icin en stabil telefonda deniliyor ve android 8 de bu stabile duzeltilecek deniyor.

İphone gercek stabil samsung söylentide düzelecekk karar senin ama ipgone alırsan 4 5 yıl pişman olmazsın samsung alırsan 1 2 yıll karar senin dostum :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Elimdeki cihaz kassa gider çöp iphonelardan birini hemen alırdım zaten :) param var merak etme şu çöpleri savunmayın android kasıyor yalanını söylemeyin
Şu çöp cihazları savunup durmayın
Cihazda da ram temizleme uygulaması yok merak etme

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Elimdeki cihaz kassa gider çöp iphonelardan birini hemen alırdım zaten :) param var merak etme şu çöpleri savunmayın android kasıyor yalanını söylemeyin
Şu çöp cihazları savunup durmayın
Cihazda da ram temizleme uygulaması yok merak etme

Bizde inandıkk hahahah [emoji41]

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
neden boşuna tartışıyorsunuz ?
iki seçenek var basit olarak

kalite,stabil,performans,menmuniyet istiyorsanız; Iphone
yok bana kalite,stabillik,performans,menmuniyet,servis desteği istemem beni özellikleri ile göz boyasın diyorsan S7 Edge

mamyymert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Apple hayranı değilim ama android de tamam özgür sistem felan ama stabil çalışmıyor. Telefonum donmasın diyorsanız ios tercihiniz olmalı.
6s Plus alana kadar da 7 alsanız daha iyi aynı fiyat hemen hemen

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Apple hayranı değilim ama android de tamam özgür sistem felan ama stabil çalışmıyor. Telefonum donmasın diyorsanız ios tercihiniz olmalı.
6s Plus alana kadar da 7 alsanız daha iyi aynı fiyat hemen hemen

Usta S plus 7 den daha iyi hem büyük ekran hemde sarj batarya konusunda daha üstün

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum boş yorum yapan sensin bak android kullanan arkadaslarda ios stabilisinden bahsedioyor [emoji6]
Düşük fiyatlı android kullanıp 4 milyarlık iphone ile stabilite karşılaştırmayın.
Ayrıca bana note 4 den önceıkan modelleride savunmayın samsung note 4 den sonra adam oldu

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Düşük fiyatlı android kullanıp 4 milyarlık iphone ile stabilite karşılaştırmayın.
Ayrıca bana note 4 den önceıkan modelleride savunmayın samsung note 4 den sonra adam oldu

Hee dostumm heee adam oldular dünyada ilk patlayan telefon üretimi yapan tek firmaa [emoji41][emoji41]

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Genellikle XZ - S7 Edge - 6S plus öneriliyor. Sony almayacağıma karar verdim ama S7 Edge ve 6S Plus arasında çok arada kaldım diyebilirim. S7 kullanıcıları S7 donanımsal olarak iyi falan filan ( gerçektende iyi falan filan yazdığıma bakmayın :) ) Her yönüyle hemen hemen üstün fakar 6S Plus'ta ios var. Hiç bu zamana kadar ios kullanmadım zaten. Ama ikisi arasında doğru düzgün karar veremedim. Kararı bana bırakmayacak ve yardımcı olacak arkadaşları hem ankete hem yoruma bekliyorum :)
S7 ekran kamer pil için
6s performans stabilite
İçin tercih edersin

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Gidin bir bilgiliye danışın agzindan turlu turlu sacma kelimeler cikan su kendi aldigi telefon markasini destekleyenleri hic takmayin.Pişman olursunuz.Gidin en yakin magazada elinizle inceleyin soyle bir arayuzde inceleyin yakininiz varsa ona sorun vs.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Gidin bir bilgiliye danışın agzindan turlu turlu sacma kelimeler cikan su kendi aldigi telefon markasini destekleyenleri hic takmayin.Pişman olursunuz.Gidin en yakin magazada elinizle inceleyin soyle bir arayuzde inceleyin yakininiz varsa ona sorun vs.
kesinlikle.ancak bence bayii yede danışmayın o da elindekini itelemeye çalışacaktır.sabahtan akşama şunlarıda belirtmeliyim diye düşündüm.
nexus serisi ve sonrasında saf android kullanan biri olarak söylüuorum bunları..ayrıca hiç ios kullanmamış biriyim.yani apple fanı değilim.
android cihazlardaki yazılım desteği en fazla nexus serilerinde idi. onlarada 2 sene destek verildiği belirtiliyor.ki artık google nin kendi pixel markasıyla pazara girmesiyle bu yazılım destek süresi kısalacaktır. yani samsung s7 edge ye android 8 gelmez.bundan adım gibi eminim.ama 2012 de çıkan iphone5 ios 10 kullanabiliyor.yani yazılım açısından da ios tercih edilmeli bence.

diğer bir konuda uygulamalar. evet android özgür bir dünya ama bi sürü çöp uygulama var markette. ios uygulamaları daha kaliteli ve eksiksiz android uygulamalarına göre.

yani 6s plus bir adım önde gibi.

ama eğer paranız varsa gidin bir apple markete ve oradan satın alın istediğiniz cihazı.2 hafta kullanım süresi veriyorlar.sonra sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsunuz. böylelikle hangisinin size uygun olduğu konusunda daha fazla fikir sahibi olabiilirsiniz.

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde root falan yok normal face inst oyun v.s takılan biriyim. Birazda kameraya önem veriyorum tabii ama s7 edgenin kamera ve batarya üstünlüğü aklımı çeliyor açıkçası.

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncel. Belki baska yorumu olan vardir :)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
kesinlikle s7 edge öneriyorum ben.6s plus hadi iyi güzel de allah aşkına iki telefonu da kullanmış biri çıkıp aradaki stabilite farkını söylesin.İOS 10 gayet sorunlu bir işletim sistemi restart yaparken telefon öylece kaldı bir kaç dk sonra ancak açılabildi.Bütün cahiller çıkıpta yok efendim 6s çok stabil s7 edge kasıyor diyor ya..Ben hem ios hem de android kullandım.Lg g3 32 gb cihazım kasmıyor.Yaklaşık 2 senelik cihaz.Hatırlayın ya ilk çıktığında 2k ve s801 işlemciden dolayı kimsenin önermediği cihaz.Arada bir küçük laglar dışında cihaz KASMIYORDU.Bu arada note 7 konusunada değineyim,appledan cihazı biraz daha erken çıkardılar ama bataryası güvenli değildi.Samsung telefonların hepsini geri topladı.Toplamasaydı da 7 yi 7 plusı dümdüz edecek cihazdı note 7.