S7 Edge mi 6S PLUS mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Runlax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• Samsung S7 Edge

• iPhone 6S Plus

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genellikle XZ - S7 Edge - 6S plus öneriliyor. Sony almayacağıma karar verdim ama S7 Edge ve 6S Plus arasında çok arada kaldım diyebilirim. S7 kullanıcıları S7 donanımsal olarak iyi falan filan ( gerçektende iyi falan filan yazdığıma bakmayın :) ) Her yönüyle hemen hemen üstün fakar 6S Plus'ta ios var. Hiç bu zamana kadar ios kullanmadım zaten. Ama ikisi arasında doğru düzgün karar veremedim. Kararı bana bırakmayacak ve yardımcı olacak arkadaşları hem ankete hem yoruma bekliyorum :)

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Android adam olmuş gibi ama emin olamam ki Samsung kendini düzeltti Note 7 faciası üstüne iyice yüklenirler yazılıma vb. İos ayrı bi dünya ve çok hoş hayal gibi ben ios kullaniyirdum 2-3 güne androide gececem. Sana tavsiyem iki cihazıda al eline bak 6s plus alırsan 3-4 sene rahat olursun ona göre

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
S7 edge daha guncel bir telefon ikisininde ekran boyutu esit neredeyse ama s7 edge ekran govde orani daha iyi.6s plus cok kaba.Ikiside isini gorur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge bırakın 6s plusu 7 plustan bile çok daha iyi bir telefon S7 Edge tabiki

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
bende aynı ikilemde kaldım ve s7 edge aldım. Ama iki telefonda seni pişman etmez büyük ihtimalle. Tavsiyem 6s plus alacaksan 16 gb lık alma derim hatta bütcen varsa 32 lik de alma 64 ve üstü al. Şimdiden hayırlı olsun alacağın telefon. :)

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android adam olmuş gibi ama emin olamam ki Samsung kendini düzeltti Note 7 faciası üstüne iyice yüklenirler yazılıma vb. İos ayrı bi dünya ve çok hoş hayal gibi ben ios kullaniyirdum 2-3 güne androide gececem. Sana tavsiyem iki cihazıda al eline bak 6s plus alırsan 3-4 sene rahat olursun ona göre
Evet hocam ikisinide hemen hemen azda olsa inceleme fırsatım oldu fakat ios biraz kapalı kutu gibime geliyor. Çoğu şey kısıtlı. Ama S7 de duruşu güzelliği dikkat çekiyor ilk bakışta. Donanım olarakta iyi Android'te 8 sürümünde tamamen düzelicek diye haberler dolaşıyor. Ama 6S plus ile S7 edge kamera karşılaştırınca bambaşka bir fark ortaya çıkıyor incelediğim kadarıyla. Ama ios işte çok övülüyor hakkını veriyor. Yanı kısaca bir tarafta ios stabile kalitesi bir tarafta her şeyiyle üstün donanımsal bir S7 Edge. Sanırım S7 edge olacak kararım.

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Genellikle XZ - S7 Edge - 6S plus öneriliyor. Sony almayacağıma karar verdim ama S7 Edge ve 6S Plus arasında çok arada kaldım diyebilirim. S7 kullanıcıları S7 donanımsal olarak iyi falan filan ( gerçektende iyi falan filan yazdığıma bakmayın :) ) Her yönüyle hemen hemen üstün fakar 6S Plus'ta ios var. Hiç bu zamana kadar ios kullanmadım zaten. Ama ikisi arasında doğru düzgün karar veremedim. Kararı bana bırakmayacak ve yardımcı olacak arkadaşları hem ankete hem yoruma bekliyorum :)

Kardeşim 8 yıllık iphoneyi bırakıp s7 edge aldım tamam inan cihaz mükemmel tasarım özellik heleki kamera müthişş ama benim 15 günlük tecrubemde inan cihaz donuyor kasıyor mesaj yazarken klavye takılıodu hesabını yap hemde kackere sıfırladım ama değişen bişe olmadı ios kapalı kutu ama stabilede 5s bile hala akıcı 15 günün sonunda dayanamayıp tekrar 6s plus 64 gb geçiş yaptım tamam cihaz apleye 10 basar ama umutma her android 2 yıll ömürlüdür [emoji3] bana kalırsa arkadasların dedigi gibi incele bak karar senin :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Bikere öncelikle şu konuda bi düşüncenizi alalım. Almayı düşündüğünüz ip6s plus 16gb mı? 32gb mı? Eğer 16gb ise hiç boşuma o işe girmeyim direkt samsung s7 edge almanızı tavsiye ederim. 16gb artık günümüz şartlarında yeterli olmuyor. Eğer 32gb'lık versiyonu alıcaksanız o zaman;

• Performans, uzun vadede en az performans düşüşü ve stabilite için iphone 6s plus,
  • Kamera, ekran, suya dayanıklılık, hızlı şarj gibi konuşar için de samsung s7 edge,
Almanızı tavsiye ederim. Ben alıcak olsam ikisi arasında 32gb'lık olmak şartıyla iphone 6s plus alırdım.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
android in kendine has özelliklerini kullanmıyorsan ufak tefek şeyler gözüne batar. hele ki ios ile android arasında fark görmüyorsan direkt apple al daha mutlu olursun

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb dusunuyorum. 16 gb hic yetmez. Fakat bu yorumlarda herkes dogru ve hakli. Ama bu yuzden karar veremiyorum sıkıntı o :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeşim 8 yıllık iphoneyi bırakıp s7 edge aldım tamam inan cihaz mükemmel tasarım özellik heleki kamera müthişş ama benim 15 günlük tecrubemde inan cihaz donuyor kasıyor mesaj yazarken klavye takılıodu hesabını yap hemde kackere sıfırladım ama değişen bişe olmadı ios kapalı kutu ama stabilede 5s bile hala akıcı 15 günün sonunda dayanamayıp tekrar 6s plus 64 gb geçiş yaptım tamam cihaz apleye 10 basar ama umutma her android 2 yıll ömürlüdür [emoji3] bana kalırsa arkadasların dedigi gibi incele bak karar senin :)
Bende ki s7 4 ay oldu kasmiyordu
Şimdi 5 aylık note 5 var kasmiyor saçmalamayın

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama kamerasi bildirim ledi kavisli ekrani cok hosuma gidiyor ama iphonede uzun sureli oldugu ve stabil oldugu icin hosuma gidiyor ve karar veremiyorum :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
32 gb dusunuyorum. 16 gb hic yetmez. Fakat bu yorumlarda herkes dogru ve hakli. Ama bu yuzden karar veremiyorum sıkıntı o :(
6s plus dan kat kat üstün bir cihaz olan s7 edge varken hala nasıl 6s+ diyebiliyorlar şaşırıyorum 6s plus alırsan birde selfie çubuğu al

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ama kamerasi bildirim ledi kavisli ekrani cok hosuma gidiyor ama iphonede uzun sureli oldugu ve stabil oldugu icin hosuma gidiyor ve karar veremiyorum :(
2.5 sene s4 mini kullandım sorunsuz rom root görmeden düşün adam gibi çalışıyordu senin kullanımına bakar o iş

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
s7 edge kardeşim...

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.5 sene s4 mini kullandım sorunsuz rom root görmeden düşün adam gibi çalışıyordu senin kullanımına bakar o iş
Telefonu cok kurcalayan biri degilim. Gunluk hayatta fotografimi cekeyim biraz gunluk ortamlarda şık duran bir telefon bakiyorum. Oyle fazla uygulama kuram biride degilim yani bir normal insan gibi kullanirim. Rootla falan isim olmaz yani o kadar cok inceliyici biri degilim.

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Butcem suan icin 2500 ila 3500 arasi. Telefon cok degistiren biri degilim yani sıkıldım değiştireyim eskidi degistireyim diyen biri degilim. Ama tabiiki bir zamani geldigi zaman sıkıntılari artarsa degistirmek isterim mesela suanki telefonum lg g2 ekran sararmasi hafif donmalar var alali 2 sene oldu simdi degistirmek istiyorum bu nedenlerden dolayi gibi.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Butcem suan icin 2500 ila 3500 arasi. Telefon cok degistiren biri degilim yani sıkıldım değiştireyim eskidi degistireyim diyen biri degilim. Ama tabiiki bir zamani geldigi zaman sıkıntılari artarsa degistirmek isterim mesela suanki telefonum lg g2 ekran sararmasi hafif donmalar var alali 2 sene oldu simdi degistirmek istiyorum bu nedenlerden dolayi gibi.
Yani 3 yılda bir değiştiriyosun desek doğru olur mu?

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic bir sorunu olmadigi taktirde evet

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Tamam o zaman sen hiç uğraşma zaten iphone 6s plus alıp 4-5 yıl kullanmıcaksaın. 3-4 yılda bir telefon değiştidine göre aldığın cihaz her konuda iyi olsun. O nedenle sen samsung 7 edge al. En azından ekrana bakınca, kamerayla bi resim çekince heh işte para verdiğimiz anlaşılıyo dersin. Şarja taktın mı hemencik dolar. Suya düştümü bozulmaz. Gücü ile seni memnun eder.

İphone almak için sebepleri söyliyim mi. Ya apple markasını çevrenin gözüne sokmayı seviyo olman lazım. Yada aldığın telefonu 4-5 yıl kullanmak istiyo olman lazım. Şuan iphone 6s plus'ın s7 edge'den daha iyi olduğu bir buçuk konu var. Birincisi yazılımsal başarı buçuğuda de pil performansı. Pil performmansına buçuk dememin sebebi pil süresi iyi gidiyor ama şarj olmak bilmiyor. Hızlı şarjın olmadığı cihaz bu zamanda pil konusunda tam anlamıyla övgü alması doğru değil bence. Çünkü böyle üst seviye bir cihazda hızlı şarj yoksa teknolojinin gerisinde kalmış demektir.

Neyse kardeşim 3-4 yıl için s7 edge al, 4-5 yıl için iphone 6s plus al. Sende 3-4 yıl kullancağına göre al bol bol özellikli ve temel konuların hepsinde iyi olan bir cihaz al s7 edge al.

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bende ki s7 4 ay oldu kasmiyordu
Şimdi 5 aylık note 5 var kasmiyor saçmalamayın

Vala dostum kimse kimseye yalan konusmaz sacmalamzda he sen alırsın not 5 i face ınstagram whatsapp kullanırsan kasmas okadar para veripte onları kullancaksan telefona degmez buyur benim kullandıgım 6s plus bukadar uygulamayı samsunga yuklede gorelimm kasıomu kasmıo mu[emoji851]

e08f64a9fc92acd9e6ee0ffe28d4c5be.png

Runlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yukluyorsunuz ki o kadar?

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ne yukluyorsunuz ki o kadar?

Cogu uygulama ve %95 ini kullanıyorum yalandan kalabalık deil yani bunun 10 ile 15 arası oyun samsunga yukle cihaz nekadar kasar applede kasmanın k sı yok ole 3 binlira vercem vatsap face kullancaksam gıder 1 binliralık tel alırım bazen paranın ve cihazın hakkını vermek lazım sen git sıfır mersedes al şahin beni geçiyor dee cok komik bi durum [emoji3]