- Reaksiyon puanı
- 10,191
Tam bütçe ne kadar
Doğru okumuşsunuz. Ayrıca telefonum altın kaplamada değil. Bahsettiğiniz fiyatlarda temiz bir 6s plus hiç görmedim sizede biraz piyasaya bakarak yorum yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca haddiniz olmayarak çöp diye nitelendirdiğiniz telefon günümüz orta segment telefonlarının çoğundan daha senkron çalışıyor. Yazdığım ve yardımcı olmanızı istediğim konuyla alakasız bir şekilde yorum yapmışsınız yinede bu alakasız,mantıksız,gereksiz ve verimsiz yorumunuz için teşekkür ederim.Yalnış mı okudum ben? Sıfır 3 bin TL'ye aldım şuan ikinci elden 2 bin TL'ye satabiliyorum? Kim o çöpe 2 bin TL verir ki ? Muadilleri zaten 1200-1500 TL arasında? Sizinki altın kaplamam mı? Bu iphone kullananları hiç bir zaman anlamadım.
Buyback kampanyasından faydalanarak almayı düşünüyorum. 2bin tlye teknosa telefonumu benden alıyo üzerine verebileceğim parada 3 bin tl.Tam bütçe ne kadar
Aslında ilk başta apple yolunda devam etmeye karar vermiştim fakat diğer arkadaşların yaptığı yorumlarla hala nötr durumdayım yani aslında ortada geç kalınmış bir durum yok"Çürük Elma"nın avukatı bayağı sağlam çıktı, maşallah!
İdamlık adamı ipten alır diye meşhur bir söz vardır, genelde ABD'li elit avukatlar için söylenir.
Bizim Androidçileri tuz buz etti... De, dilin kemiği yok, hakikat sahiden öyle midir?
Ya neyse... Boşverdim.
Olan çürük elmaya mahküm olan konu sahibine oldu,
Ve yazık oldu tabii!!!
Şimdi ne söylesen boş, "Avukatımız" vaziyeti kökünden halletti.
Her şeye rağmen hayırlı olsun yeğenim, her ne alır, kullanırsan...
Sonuçta hepsi kul yapısı, -insan da dahil- her şeyin bir sonu olduğu gibi onun da bir sonu olacak... O yüzden kavgaya değmez... Diyelim ve konuyu sonlandıralım.
s10 serisi derimDoğru okumuşsunuz. Ayrıca telefonum altın kaplamada değil. Bahsettiğiniz fiyatlarda temiz bir 6s plus hiç görmedim sizede biraz piyasaya bakarak yorum yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca haddiniz olmayarak çöp diye nitelendirdiğiniz telefon günümüz orta segment telefonlarının çoğundan daha senkron çalışıyor. Yazdığım ve yardımcı olmanızı istediğim konuyla alakasız bir şekilde yorum yapmışsınız yinede bu alakasız,mantıksız,gereksiz ve verimsiz yorumunuz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyback kampanyasından faydalanarak almayı düşünüyorum. 2bin tlye teknosa telefonumu benden alıyo üzerine verebileceğim parada 3 bin tl.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında ilk başta apple yolunda devam etmeye karar vermiştim fakat diğer arkadaşların yaptığı yorumlarla hala nötr durumdayım yani aslında ortada geç kalınmış bir durum yok
Aynen.Apple eskiden iyiydi şuan hiç bir esprisi yok
Galaxy S10Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,
Yaklaşık 3 senedir 6s plus kullanıyorum artık teknolojinin çok gerisinde kaldığını düşünüyorum ve telefonumu değiştiricem. Apple fiyatlarından dolayı yeni bir iphone almak beni aşıyo ve 7plus veya 8plus a geçmekte mantıksız geliyo. Android alanında teknolojik marketlerin buyback kampanyasıyla s10e almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç android cihaz kullanmadım. Alacağım telefonu 2-3 sene herhangi bir donma-kasma yaşamadan kullanmak veya belirli bir süre sonra satarken fiyatının çok çok altına satmak istemiyorum. Örneğin 6s plus aldığımda 3bin tlye aldım şuan 2 bin liraya direk satabiliyorum. Bir an önce androide mi geçmeliyim yoksa biraz daha kasıp yeni bir iphone mu almalıyım. Fikirlerinizi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese çok teşekkürler.
Buyback kampanyasından faydalanarak almayı düşünüyorum. 2bin tlye teknosa telefonumu benden alıyo üzerine verebileceğim parada 3 bin tl.
Ben de 2014'ten beri 5s kullanıyorum bu telefon bana tam 5 sene dayandı batarya hariç beni hiç yarı yolda bırakmadı ama artık bana yetersiz geliyor ve bu telefondan çok sıkıldım şuanda Honor 9x bekliyorum beklediğime değdi tek umudum fiyatı 2500'den yüksek olmamasıiPhone 5S-6-SE-7 gibi bir çok modeli epey kullandım. Özellikleri ve servisleri ile bir sorun yaşamadım. Apple kullanan dostlarıomda en çok duyduğum şeyleri forumlarda da okuyorum. Kasıyor/donuyor/oluyor/ediyor. Peki en son ne kullandın ? S3 Mini filan mı ?
Xiaomi Mi 5S Plus - Mi A1 - Redmi Note 7 Samsung S9+ gibi bir çok model elimden geçti. Apple F/P ürünü değil. Bütçeniz var ise tabi alabilirsiniz. Ancak Android cihazlarda tabi kötü değil. Alacağınız model 4/64 ve orta üst segment ise kesinlikle iş görür. Gidip 1-2GB ram 16 kapasiteli cihazlar ile kıyaslamayın. Konu sahibine tavsiyem;
Apple diyorsan bütçen var ise yeni tasarıma geçmelisin. Batarya, kamera, sonsuz ekran ve güncel yazılımın o cihazlara özel hazırlanması bile yeter. Yakında XR modelinde indirim gelebilir deniliyor ne kadar doğru bilinmez.
Android tarafında P30-S10-Mi9 gibi bir cihaz fazlası ile mutlu eder...
Herkese çok teşekkür ederim. S10e aldım. Şimdilik alışma sürecindeyim malum biraz küçük geldi elime. Ama genel hatlarıyla telefondan memnun kalacağım gibi duruyor. Tekrardan teşekkürler.