Matematiği üniversite'de yapamıyorum sırf bu ders yüzünden 2'den ders alamıyacağım ? Kafam basmıyor. Ne yapabilirim ? 4-5 saattir formülleri yazıyorum soru çözüyorum ama soru gelince pufff
Yarın final var 70 almam lazım ama hayatımda 70 almadım 

Yavuz hocaFırat Üniversitesindemisin hocam öyleyse belki dersinizin hocasını tanıyorumdur ipucu veririm biraz![]()
Kimya mühendisliği. Valla soyadını bilmiyorum.Hangi bölümdesin Yavuz Erol mu![]()
Güzel bölümdesin matematik başlarda zorluyor biraz bizim bölümlerdeKimya mühendisliği. Valla soyadını bilmiyorum.
Zaten bende matematik sıfır bana 10 saat fizik kimya veya bölüm dersleri verin hallederim ama matematikGüzel bölümdesin matematik başlarda zorluyor biraz bizim bölümlerde![]()
Biliyorum da işte tek mat sıkıntı. Kaçıncı sınıf ?Elektrik Elektronik mühendisliğindeyim ben de sizin çapraz binadailk yıllar zorluyor biraz sonra alışıyorsun ama ilk yılların dersleri iyi olursa çok faydasını görürsün sonradan
Hayırlısı ben muhtemelen 5 senede bitiremem zaten hazırlık'ta okuduk. Kolay gelsin o zaman reyis sanaBenim yıllar oldubi kaç dersim var çalışıyorum şuan elazizdeyiz bakalım
![]()