The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adambo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ses seda çıkmıyor kimseden dostlar? Neyse yakında olur. :)
Gerçekten Sana cevap atmak için üye oldum . Ses çıkmasa da hergün yama durumunu takip eden biriyim.Ve benim gibi birçok kişi olduğuna inanıyorum. Size sessiz teşekkürlerimiz ve duamız sonsuz hayırlı akşamlar :)

Mustafa Arık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sessiz sedasız bekliyoruz abicim. Resmen bilgisayara geçtiğimde ilk baktığım şey bu konu oluyor. :)

emre901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sosyal medya hesaplarıma girmeden önce buraya girer oldum çıksın artık :)

ARUKEY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sessiz, sakin ama kararlı, sabırlı bir bekleyiş... Gözler ufukta. Ciri için!

Son düzenleyen moderatör:

Paxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir fikrim var. Siz yamayı v 1.0 olarak yayınlarsanız eğer biz sabırsız oyuncular oynayarak hatalar varsa size bildiririz. Nisan (ve ya gelecek ay) ayının sonunda da oyunu en mükemmel şekilde v 2.0 olarak çıkartıp bu mükemmel işi bitirirsiniz :). Mart ayında bu oyun gelirse süper ve ötesi olur.
- Bu mükemmel iş içinde teşekkür ederiz.

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çevirinin son durumu hakkında bilgi alabilir miyiz lütfen?

zinda80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
umarım skayrim gibi olmaz.2 yıl bekledik. uzun bekleme süreleri bir müddet sonra ilginin kaybolmasına neden oluyor.

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yemin ediyorum yama çıksa doktordan bir hafta rapor alıp okula gitmeyeceğim :D

Adambo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
umarım skayrim gibi olmaz.2 yıl bekledik. uzun bekleme süreleri bir müddet sonra ilginin kaybolmasına neden oluyor.
bu yama 3 ay sonra çıksa bile erken sayılabilecek seviyede . Ve hiçte ilgi kaybı olmaz .Emeğe saygısı olan gereken saygıyı gösterir

1man1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Melih kardeşim ses sedanın olmamasının sebebi yamayla alakalı bir gelişmenin olmaması. Daha doğrusu bizim haberimizin olmaması. İki üç foto, video at ta şenlensin buralar. :D Ya da çıkışını daha erkene çektiğinizi falan söyle. Yamayı da çıkarabilirsiniz o daha makbule geçer. Sonra gör cümbüşü. :D

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Melih kardeşim ses sedanın olmamasının sebebi yamayla alakalı bir gelişmenin olmaması. Daha doğrusu bizim haberimizin olmaması. İki üç foto, video at ta şenlensin buralar. :D Ya da çıkışını daha erkene çektiğinizi falan söyle. Yamayı da çıkarabilirsiniz o daha makbule geçer. Sonra gör cümbüşü. :D
Vallahi şu tadımlık videonun ilk 3 dakikasını günde 10 defa tadıyorum :D

T_Ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bugün 20 dakikalık bir video geliyor arkadaşlar, biraz heyecanınızı alır belki :)

T_Ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Witcher 3 %100 Türkçe Yama ile 20 dakikalık bir oynanış.

1man1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Off offf. Çok istiyorum oynamayı şunu ya. Ama hazirana kadar olmaz sınava hazırlanıyorum. :) Teşekkürler arkadaşlar kolay gelsin.

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Elinize sağlık bir an önce çıkması dileğiyle Geralt'ı kısa saçla görünce garipsedim bir an :)

Adambo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Günlük programım. Yataktan kalk. Pc düğmesine bas. Su iç. Witcher 3 yama durumuna bak. Ve günün kalan saatlerinde saat başı bunu tekrarla :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben de tr yamalı oyun baktım, onları indirip oynuyorum arada bu çıkana kadar. :)

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Günlük programım. Yataktan kalk. Pc düğmesine bas. Su iç. Witcher 3 yama durumuna bak. Ve günün kalan saatlerinde saat başı bunu tekrarla :)
Kısmen bende senin gibiyim kalk yamaya bak okula git gel yamaya bak derse git gel yamaya bak yatmadan önce yamaya bak yat :)

YusufTaskinsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başkan Kurban olum de şunu yayinlayinm oyuna başlamiyoruz 3 aydir s,z, bekliyoruz de la baba

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Aslında ben kendimi kısmen şanslı sayıyorum. Witcher serisiyle şubat tatilinde tanışıp 1 ve 2'yi bitirdim ve oyuna aşık olup 3'ü de Türkçe oynamak istedim. Daha sonra buraya kadar geldim geldiğimde yama test aşamasındaydı :)

1man1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Aslında ben kendimi kısmen şanslı sayıyorum. Witcher serisiyle şubat tatilinde tanışıp 1 ve 2'yi bitirdim ve oyuna aşık olup 3'ü de Türkçe oynamak istedim. Daha sonra buraya kadar geldim geldiğimde yama test aşamasındaydı :)
Aynı bende öyleyim. Ama 1 i oynamadım. Sıkıldım. :) 2 yi 2 kere oynadım yamayı beklerken. İlk defa bir yamayı başladıkları günden beri takip ediyorum. Keşke test anında denk gelseydim. :D Yamayı beklerken ye pc bile topladım. Ultra da akıcam yama çıkınca. :D

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Aynı bende öyleyim. Ama 1 i oynamadım. Sıkıldım. :) 2 yi 2 kere oynadım yamayı beklerken. İlk defa bir yamayı başladıkları günden beri takip ediyorum. Keşke test anında denk gelseydim. :D Yamayı beklerken ye pc bile topladım. Ultra da akıcam yama çıkınca. :D
Witcher serisine 2den başladım sevmedim bıraktım sonra bir 6 ay sonra 1 ile şansımı tekrar denemek istedim bana oyunu sevdirdi 1'in yeri bende apayrı :)

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Vapur beklemek
Gün beklemek
İnsan beklemek
Çiçeklerin açmasını
Gecenin geçmesini
Sayfaların dolmasını beklemek
Beklemek sayrılığa dönüşmesin
Yönetmesin bizi beklemek
Kardeşleri var çok güçlü
Ümit etmek ve ertelemek
Gelişini beklemek
Uyanmanı beklemek
Çözülmeni beklemek
Başka bir yerde yaşamayı beklemek
Anlaşılmayı beklemek
On beşinde beklemek
Kırkında beklemek
Beklemek mi bizim yaşamımız
Beklemek bizim yaşamımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...