Nasıl olsa çıkıyor ve bunu bilmekte bana yetiyor, ki zaten nisan ayında çıkacak ve hepi topu 1 aylık süre kaldı, yani fazla kasmayalım bırakalım adamlar bu efsane oyunu gönül rahatlığı ile test etsin ve gönül ferahlığı ile paylaşsın.
Hataların olmasını isteyenler olduğu için test aşamasını bu kadar sıkı tutuyoruz aslında. Ben arkadaşların heyecanlarını anlıyorum, kötü niyetle olduklarını da sanmıyorum. Ne yalan söyleyeyim, yamanın çıkacağı günü ben de iple çekiyorum. Lâkin başkalarına malzeme bırakmamak, elimizden gelenin en iyisini yapmak gerek. 9 ay - 1.5 yıl çeviri süresi tanıdık en başta. 4 ayda bitirdik. 3 ay test süreci vaad ettik. En geç 3 ayın sonunda çıkacak. Allah'ın izniyle ne aksama ne de bir ertelenme söz konusu olmayacak. Eğer yetiştirebilirsek erken de çıkabilir. Fakat kesin olan tek şey, 26 Nisan'a kadar yamayı ek paketi de dahil her şeyiyle %100 Türkçe olarak paylaşacağımız.Öncelikle bu yamayı yapmayı ilk ortaya attığınız zamandan beri takip ettiğimi belirtmek istedim. Bugüne kadar konuya yazma ihtiyacı hissetmedim ama bu tarihi ana şahit olmak istedim ve bir konuya değineceğim. Asla aceleye getirmeyin devrik cümleler vs. varmış tam olarak çıkarmanız sizin ve bizim için daha iyi olacaktır. Çok önemli bir yama kimse hatalarının olmasını istemez. Test sürecinin sonunu ve kusursuz bir yama için dört gözle bekliyorum. Teşekkürler..![]()
Dadına doyamadım
Ellerinize,parmaklarınıza sağlık yaptığınız işe gösterdiğiniz özen taktire şayan,harikasınız!!
Ellerinize,parmaklarınıza sağlık yaptığınız işe gösterdiğiniz özen taktire şayan,harikasınız!!
O sondaki fight neydi öyle oyunun zorluk seviyesi ne acaba ? hileli şekilde bu kadar zorsa hilesiz nasıl yenecez bunu![]()
Çokta sıkboğaz etmek istemiyoruz seni Melih abi ama böyle şifreli konuştukça insanı daha da meraklandırıyorsunSes seda çıkmıyor kimseden dostlar? Neyse yakında olur.![]()