The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Nasıl olsa çıkıyor ve bunu bilmekte bana yetiyor, ki zaten nisan ayında çıkacak ve hepi topu 1 aylık süre kaldı, yani fazla kasmayalım bırakalım adamlar bu efsane oyunu gönül rahatlığı ile test etsin ve gönül ferahlığı ile paylaşsın.

nature lovers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bütün güzel şeylerde nisanda valla iyiki bi sözleşmeli astsubaya girdik 3 sene geriden gelirim artık.

Mustafa Arık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle bu yamayı yapmayı ilk ortaya attığınız zamandan beri takip ettiğimi belirtmek istedim. Bugüne kadar konuya yazma ihtiyacı hissetmedim ama bu tarihi ana şahit olmak istedim ve bir konuya değineceğim. Asla aceleye getirmeyin devrik cümleler vs. varmış tam olarak çıkarmanız sizin ve bizim için daha iyi olacaktır. Çok önemli bir yama kimse hatalarının olmasını istemez. Test sürecinin sonunu ve kusursuz bir yama için dört gözle bekliyorum. Teşekkürler..:)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Öncelikle bu yamayı yapmayı ilk ortaya attığınız zamandan beri takip ettiğimi belirtmek istedim. Bugüne kadar konuya yazma ihtiyacı hissetmedim ama bu tarihi ana şahit olmak istedim ve bir konuya değineceğim. Asla aceleye getirmeyin devrik cümleler vs. varmış tam olarak çıkarmanız sizin ve bizim için daha iyi olacaktır. Çok önemli bir yama kimse hatalarının olmasını istemez. Test sürecinin sonunu ve kusursuz bir yama için dört gözle bekliyorum. Teşekkürler..:)
Hataların olmasını isteyenler olduğu için test aşamasını bu kadar sıkı tutuyoruz aslında. Ben arkadaşların heyecanlarını anlıyorum, kötü niyetle olduklarını da sanmıyorum. Ne yalan söyleyeyim, yamanın çıkacağı günü ben de iple çekiyorum. Lâkin başkalarına malzeme bırakmamak, elimizden gelenin en iyisini yapmak gerek. 9 ay - 1.5 yıl çeviri süresi tanıdık en başta. 4 ayda bitirdik. 3 ay test süreci vaad ettik. En geç 3 ayın sonunda çıkacak. Allah'ın izniyle ne aksama ne de bir ertelenme söz konusu olmayacak. Eğer yetiştirebilirsek erken de çıkabilir. Fakat kesin olan tek şey, 26 Nisan'a kadar yamayı ek paketi de dahil her şeyiyle %100 Türkçe olarak paylaşacağımız.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Umarım başarı ile tamamlarsınız bu oyunu türkçe oynamayı çok istiyorum ilk 2 oyun türkçeydi baya keyifli oluyor iyi çalışmalar :) .

emre901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Çıkacağı yok ama hergün bakıyorum buraya resimlere bakıp türkçe witcher 3 görmek bile yetiyor :)

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
melih hocam bu projeye başladığınızdan beri sessiz sedasız takip edenlerdenim. başlarda bu çevirinin buraya kadar geleceğinden hiç ümidim yoktu. Beni utandırdınız , elleriniz dert görmesin. askere gitmeme kısa bir süre kalmasına rağmen, teslim olmama 1 gece kala bile türkçe yama çıkarsa, sabaha kadar oynayacağıma eminim :)

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam bu haftada resimler bekliyoruz sizden. :) @TsxMelih

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
26 Nisan Offffffffff.. Daha Çok var Yaaaaaaaaaaaaaaa........ :(

Son düzenleyen moderatör:

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Allahım Allahım.. İzlerken Gözümden Yaş Geldi :D .. Liütfen ama Lütfen Yayınayın Bir An Önce.. En Azından Mart Ayını Geçmesin Lütfen...
Çok Ama Çok Güzel Olmuş.. Hepinizin Ellerine Sağlık. Muhteşemsiniz Harikasınız Bir Numarasınız D: :D

emre901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ellerinize,parmaklarınıza sağlık yaptığınız işe gösterdiğiniz özen taktire şayan,harikasınız!!
O sondaki fight neydi öyle oyunun zorluk seviyesi ne acaba ? hileli şekilde bu kadar zorsa hilesiz nasıl yenecez bunu :eek:

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Spoiler yememek için izlemedim videoyu.[emoji14]Ama emeğinize sağlık. :)

Mstygt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Of of of harika harika müthiş elinize kolunuza zamanınıza her şeyinize sağlık :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ellerinize,parmaklarınıza sağlık yaptığınız işe gösterdiğiniz özen taktire şayan,harikasınız!!
O sondaki fight neydi öyle oyunun zorluk seviyesi ne acaba ? hileli şekilde bu kadar zorsa hilesiz nasıl yenecez bunu :eek:

yenmek zorunda değilsin, hatta dövüşmek zorunda bile değilsin, ben ilk oynadığımda diyalogların dövüşe gideceğini bilmiyordum dövüşsüz geçtim, sonra baktım boss fight varmış geri dönüp tekrar oynadım :)

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bu iş GALATASARAY'ın forvet transferine döndü! bir ''umut'' bekliyorsunuz. :D

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir.Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına.Bekliyorum. Öyle bir havada gel ki, Vazgeçmek mümkün olmasın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Beklerken edebiyata sardı arkadaş :)

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sevinç kapısının anahtarı sabırdır.
-W. Jacobs
Sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır .
-Sadi
·Her güç sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır.
-Balzac
Sabırlı bir adamın öfkesinden sakınınız.
-La Rochefoucauld
Sabır, kurtuluşun anahtarıdır.
-Mevlana

Paxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mükemmel bir iş yapıyorsunuz. Lütfen bu ay çıkartın. Oyun aylardır öylece bekliyor :(

Yusuf KURU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Melih abim harikasınız 26 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum. Daha oyunu almadım yama çıkınca alcam düşün artık heyecanımı.

Son düzenleyen moderatör:

ARUKEY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Melih kardeşim sana ve nezdinde tüm çeviri ekibine bu güzel oyunun çevirisinde gösterdiğiniz olağanüstü çaba için teşekkür ederim fakat benim vurgulamak ve asıl tebrik etmek istediğim konu aynı zamanda Türkçeye de yapmış olduğunuz katkıdır-kesinlikle siyasi bir taraf değilim- zira Türk oyunseverlerin bu kadar kaliteli oyunları anadillerinde oynama hakkı en az diğer ülke oyuncuları kadar vardır. Tamam firmaların ticari kaygılarını da görmezden gelmek mümkün değildir ama sizin bu çalışmanız ticari kaygının yanısıra Türkiyeyi ve Türkçeyi de küçük gören firmalara da en güzel cevap olacaktır. Yamayı sabırsızlıkla beklemekteyiz fakat yayım tarihine sonsuz saygımız vardır. 1 ay önce 1 ay sonra hiç önemli değil. Okul ve iş hayatlarınızda da başarılar diler Türkçe oyun dolu günler dilerim.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Ses seda çıkmıyor kimseden dostlar? Neyse yakında olur. :)

Kasto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aman hocam varsa bi haber bekletme, erken çıkma durumu felan :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...