The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Test aşamasında yüzde veremiyoruz maalesef. Facebook sayfamız yok. Buradan takip edebilirsiniz.

H

hyasydro

SDN Okuru
Melih Abi bittiği zaman hangi siteden bulucaz nasıl indircez nerden haberimiz olacak ve ne kadra kaldı acaba iple çekiyorum yamasını ayrıca harbi zor iş yapıyorsunuz kolay gelsin

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Test sürecinin sonlanmasına yakın sizlere gerekli bilgiyi detaylı olarak aktaracağız.

AnatoliaTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Test sürecinin sonlanmasına yakın sizlere gerekli bilgiyi detaylı olarak aktaracağız.

Konuyu açtıgınızdan beri kaç kere kolay gelsin dedim bilmiyorum ama tekrardan kolay gelsin zor iş. Konuyu trollemeye çabalayan arkadaşlar olmuş veya sizi eleştiren onlara aldırış etmeyin kolaysa onlar çevirsin koca oyunu arkanızdayız biz.
Merak ettim yama boyutu nekadar olur sizce tam rakam veremezsiniz ama sizce ortalama kaç mb-gb olur ?
(Test aşamasına yakın söylediginizde akk ayıralım :D )

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Konuyu açtıgınızdan beri kaç kere kolay gelsin dedim bilmiyorum ama tekrardan kolay gelsin zor iş. Konuyu trollemeye çabalayan arkadaşlar olmuş veya sizi eleştiren onlara aldırış etmeyin kolaysa onlar çevirsin koca oyunu arkanızdayız biz.
Merak ettim yama boyutu nekadar olur sizce tam rakam veremezsiniz ama sizce ortalama kaç mb-gb olur ?
(Test aşamasına yakın söylediginizde akk ayıralım :D )
Büyük bir ihtimalle 1-2 gb arası olacaktır.

Achelleus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Melih bey test sürecinde hangi haritaları bitirdiğinizi yazarmısınız rica etsem?

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
9oX8lZ.png

MpY54M.png

M

Morra

SDN Okuru
Şimdiden elinize sağlık abilerim , yaptığınız işi gerçekten yürekten kutluyorum hakkını veriyorsunuz resimlerle çok teşekkür ederiz.

nature lovers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
resimleri gördükçe daha bi heyecanlandım 2 deki gibi türkçe oynayabilmek apayrı bir zevk olsa gerek türkçe olarak oynayamayacağım için çok üzülecegim gibi görünüyor. :(

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Emeğinize sağlık. Kolay gelsin.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oyunu oynarken her yeri okumak gerek bu kadar emek karşılığında. :)

Achelleus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yakın zamanda bir sürpriz yaparsanız çok şahane olur ^^ emeğinize sağlık kolay gelsin.

JoaQuinZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok bekledik sizde beklediniz :) resimleri inceledik konuyu her gün takip ediyoruz inşallah sorunsuz bir şekilde yayınlarsınız emeklerinizi karşılıksız bırakmayız The Witcher hayranı olarak ne gerekiyorsa yapmayada hazırız sizde biraz acele etseniz :D çok sabırsızız biliyoruz lakin bizide anlayın bu oyunu türkçe oynamak mükemmel olur :) neyse kolay gelsin :)

O

oyunbazar

SDN Okuru
Elinize kolunuza saglık test aşamasında sanırım lakin insanlar çok beklediler bu yamayı malesef ileri düzey bir ingilizce olmassa malum oyunda seçimler oyunun gidişhatını degiştiriyor ingilizce olmaması oyuncuyu belli bir süre sonra oyundan küstürür benim acizane bir teklifim var hali hazırda çevrilen bir yama var bence en yakın zaman da piyasaya sunun zaten oyun uzun ayrıca herkezde test etmiş olur ufak ufak updateler ile v1-v2 diye yama güncellenebilir..!gta 5 içinde böyle bir durum söz konusu..!

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aynen katılıyorum. Hem Biz mutlu oluruz Hemde Sizin işiniz Daha Kolay olur. Çoğu TR Yamaları Hep Böyle Yayınlandı. Update İle Devamlı Düzelttiler.. Lütfen Düşünün Bunu ?

Ş

şüpheler

SDN Okuru
Kimseyi kırmak değil niyetim, iyi niyetle başlandı bu işe, ilk günden beri takip ediyorum ve farkındayım bu durumun, ancak test konusundaki ısrar günden güne düşüncelerimi şekillendiriyor, daha önceki mesajlarda Projekt RED ile iletişime geçtiğinizi ilerleyen zamanlarda tekrar irtibata geçilmesi şeklinde size dönüş yapıldığını belirttiğinizi hatırlıyorum, acaba onlardan dönüş mü bekliyorsunuz? Test ısrarı bundan dolayı mı sürüyor diye düşünmeden edemiyorum. Böyle bile olsa bu durum insanın emeğinin karşılığını almaya çalışması ayıp değil, asla yadırgamam ama nihayetinde bu çeviri ekibinden kimseyi gerçekte tanımıyorum, bu sebeple nasıl düşüneceğimi de bilemiyorum.

Ayrıca arkadaşlara da katılıyorum, dünyanın her yerinde eksikler güncellemeler ile giderilir, keza witcher 3 ilk çıktığı gün edinip oynadım, karşılaştığım hataları oyun stüdyosuna ilettim, çokca iletilmiş olan hatalar olacak ki, yeni güncellemeler getirdiler, düzelttiler. Yamanın da böyle olmaması için hiç bir engel göremiyorum ben açıkcası

Ş

şüpheler nickli malmısın

SDN Okuru
Adamlar çeviriyi yapıyor, onları tebrik edeceğine adamların TR yamasını nasıl çıkaracaklarını ve neden test sürecini uzattıklarını uydurduğun varsayımlarla adamları suçluyorsun

Son düzenleyen moderatör:
F

furkan022

SDN Okuru
Kimseyi kırmak değil niyetim, iyi niyetle başlandı bu işe, ilk günden beri takip ediyorum ve farkındayım bu durumun, ancak test konusundaki ısrar günden güne düşüncelerimi şekillendiriyor, daha önceki mesajlarda Projekt RED ile iletişime geçtiğinizi ilerleyen zamanlarda tekrar irtibata geçilmesi şeklinde size dönüş yapıldığını belirttiğinizi hatırlıyorum, acaba onlardan dönüş mü bekliyorsunuz? Test ısrarı bundan dolayı mı sürüyor diye düşünmeden edemiyorum. Böyle bile olsa bu durum insanın emeğinin karşılığını almaya çalışması ayıp değil, asla yadırgamam ama nihayetinde bu çeviri ekibinden kimseyi gerçekte tanımıyorum, bu sebeple nasıl düşüneceğimi de bilemiyorum.

Ayrıca arkadaşlara da katılıyorum, dünyanın her yerinde eksikler güncellemeler ile giderilir, keza witcher 3 ilk çıktığı gün edinip oynadım, karşılaştığım hataları oyun stüdyosuna ilettim, çokca iletilmiş olan hatalar olacak ki, yeni güncellemeler getirdiler, düzelttiler. Yamanın da böyle olmaması için hiç bir engel göremiyorum ben açıkcası

Emre Yedikardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bence sabırla beklemeliyiz. Verilen tahmini süre içerisinde yama çıkacaktır, az sabır :) :) :)

1man1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Adamlar verdikleri süreyi geçmediler ve eminim ki geçmeyecekler. Bence boşuna yormayın parmaklarınızı bu fikirleri yazmakla. Çevirmen arkadaşlara da baskı kuruyorsunuz ister istemez. Diğer forum kilitlenmeden önce de bolca böyle yorumlar gördüm. Ama kabul edilmedi bu fikirler. Arkadaşlar hazır hissettiğinde çıkaracaklardır zaten. Kim bilir kaç kere demişimdir ama yine diyorum ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN. Kolay gelsin. Emeğinize,yüreğinize, parmaklarınıza sağlık.

Kalipso26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Var sayalım ertelendi ne olacak yani böyle bir şeyin başlaması bile olayken varsın ertelensin yani bu yama buralara geldikten sonra bir şekilde çıkacak

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bişey sorucaktım, önceki resimlerde LVL 20'diniz şuan 34, acaba bu LVL'la kadarki tüm ana görevler ve yan görevler tamamlandımı?

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Bişey sorucaktım, önceki resimlerde LVL 20'diniz şuan 34, acaba bu LVL'la kadarki tüm ana görevler ve yan görevler tamamlandımı?
Sizden de bir şey kaçmıyor :) Hızlı ilerleyebilmek adına hile kullandım. Henüz ne ana görevler ne yan görevler bitti, lâkin ekip olarak elimizden geldiğince seri test etmeye çalışıyoruz. Şüpheniz olmasın.

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sizden de bir şey kaçmıyor :) Hızlı ilerleyebilmek adına hile kullandım. Henüz ne ana görevler ne yan görevler bitti, lâkin ekip olarak elimizden geldiğince seri test etmeye çalışıyoruz. Şüpheniz olmasın.
4 gözle bekleyince böyle oluyor :) tekrardan kolay gelsin.

SkynetGenisys

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bazı arkadaş'larımız çok ısrar ediyor, tamam heyecan var, ama işin içinde emek'te var lütfen sabırlı olun arkadaşlar, benim gibi olun sistem'im yetmiyor oyuna :D unutmadan ;) ses yok gürültüye devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...