- Konuyu başlatan
TxsMelih
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 97
Test aşamasında yüzde veremiyoruz maalesef. Facebook sayfamız yok. Buradan takip edebilirsiniz.
Test sürecinin sonlanmasına yakın sizlere gerekli bilgiyi detaylı olarak aktaracağız.
Büyük bir ihtimalle 1-2 gb arası olacaktır.Konuyu açtıgınızdan beri kaç kere kolay gelsin dedim bilmiyorum ama tekrardan kolay gelsin zor iş. Konuyu trollemeye çabalayan arkadaşlar olmuş veya sizi eleştiren onlara aldırış etmeyin kolaysa onlar çevirsin koca oyunu arkanızdayız biz.
Merak ettim yama boyutu nekadar olur sizce tam rakam veremezsiniz ama sizce ortalama kaç mb-gb olur ?
(Test aşamasına yakın söylediginizde akk ayıralım)
Kimseyi kırmak değil niyetim, iyi niyetle başlandı bu işe, ilk günden beri takip ediyorum ve farkındayım bu durumun, ancak test konusundaki ısrar günden güne düşüncelerimi şekillendiriyor, daha önceki mesajlarda Projekt RED ile iletişime geçtiğinizi ilerleyen zamanlarda tekrar irtibata geçilmesi şeklinde size dönüş yapıldığını belirttiğinizi hatırlıyorum, acaba onlardan dönüş mü bekliyorsunuz? Test ısrarı bundan dolayı mı sürüyor diye düşünmeden edemiyorum. Böyle bile olsa bu durum insanın emeğinin karşılığını almaya çalışması ayıp değil, asla yadırgamam ama nihayetinde bu çeviri ekibinden kimseyi gerçekte tanımıyorum, bu sebeple nasıl düşüneceğimi de bilemiyorum.
Ayrıca arkadaşlara da katılıyorum, dünyanın her yerinde eksikler güncellemeler ile giderilir, keza witcher 3 ilk çıktığı gün edinip oynadım, karşılaştığım hataları oyun stüdyosuna ilettim, çokca iletilmiş olan hatalar olacak ki, yeni güncellemeler getirdiler, düzelttiler. Yamanın da böyle olmaması için hiç bir engel göremiyorum ben açıkcası
Sizden de bir şey kaçmıyorBişey sorucaktım, önceki resimlerde LVL 20'diniz şuan 34, acaba bu LVL'la kadarki tüm ana görevler ve yan görevler tamamlandımı?
4 gözle bekleyince böyle oluyorSizden de bir şey kaçmıyorHızlı ilerleyebilmek adına hile kullandım. Henüz ne ana görevler ne yan görevler bitti, lâkin ekip olarak elimizden geldiğince seri test etmeye çalışıyoruz. Şüpheniz olmasın.