Bencede öyleBuraya yorum yazanları coğu sırf bu yama için yeni üyelik açtılar herkes yüzdeliği hesap ediyordu kimse test süresini bukadar düşünmedi,keşke biran önce yayınlansa ufak tefek hatalara kusurlara asla bişey demem ben ama arkadaşlar bu konu cok konuşuldu diye baya bir uğraşıp orataya güzel birşeyler cıkartmak istiyorlar kanımca ondan yavaş gidiyor biraz test süresi![]()
Koskoca türkçe yama 4 ayda bitince ne bileyim herkes testin maksimum 3-4 haftada biteceğini tahmin etti,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelipte beklemek zor oluyoBuraya yorum yazanları coğu sırf bu yama için yeni üyelik açtılar herkes yüzdeliği hesap ediyordu kimse test süresini bukadar düşünmedi,keşke biran önce yayınlansa ufak tefek hatalara kusurlara asla bişey demem ben ama arkadaşlar bu konu cok konuşuldu diye baya bir uğraşıp orataya güzel birşeyler cıkartmak istiyorlar kanımca ondan yavaş gidiyor biraz test süresi![]()
Kardeşim senaryo odaklı cok oyun oynadım ingilizcem cok az,inan bana hiç bir oyudada konu umrumda olmadı ama withcer 3 farklı çünkü witcher 2 türkçe oynayarak zevk almıştım 3 ise fersah fersah daha güzel.korsan olarak indirim 15 saat oynadıktan sonra türkçe değil diye sildim ama bu tr yama çalışması başlayınca steamden aldım kütüphanede bekliyor.kısacası suan bu yamayı askere gidecek olan bekliyor snavlar başlamdan oynamak için bekleyenler var birde iş kurucam işe yoğunlaşmam için oyunları bırakıp pc satacam şuan bu oyun için 2 adet gtx980 sli oalrak beklemede yama cıksın oyunu hızlıca bitireyim ortasıdnan secimleri değiştirerek tekara bitireyim sorna pc satıp iş hayatına yoğunlaşacamKoskoca türkçe yama 4 ayda bitince ne bileyim herkes testin maksimum 3-4 haftada biteceğini tahmin etti,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelipte beklemek zor oluyo![]()
Ahahahaha hocam nickine gülmekten öldümMelih baba sal gelsin hatası matası umrumda degil valla billa zaten gönül işi bu kendi isteginiz üzerine yaptınız kötü eleştiri alıcagını sanmıyorum kötü eleştiri yapıcak kişide sadece egosunu tatmin etmek için yapıcaktır hangi babayigit zevk için böyle bir işe girişip bu kadar kısa sürede bitirebilir ki hadi melih baba kırma bizi sal gelsin artık.
Eleştiriyi sizler değil bizler alacağız. Alacağımız olumsuz eleştiriyi en aza indirgemek için de elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden isteğim, lütfen yamayı çıkar biz test edelim gibi ricalarda bulunmayın. Sizler niyetinizde samimi olabilirsiniz fakat samimi olmayan bir sürü adam var. Bunu da en son donanım haberde konuyu trollemeye ve yaptığımız emeği rezil etmeye çalışan elemandan gördük. Biraz sabredin, yakında çıkacak. Ve güzel de olacak. Beklediğinize değecek.
Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi kötü tüm leştirilere açığız, karalamalara değil. Bunu da son zamanlarda çok gördük ve görmeye de devam edeceğiz sanırım. Hatalarımız var kabul ediyorum fakat test aşamasında izlediğiniz videolarda o kadar çok şey düzeltme yaptık ki! Ama kimileri bunu anlamamakta ısrar ediyor. Üstüne çamur atıyor. Yapacak bir şey yok. Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Melih bey, Size yapılan eleştiri bize yapılmış sayılır. Çünkü bu çeviri gelecek açısından da çok önemli. Biraz daha geç kalsa direk eleştiri olarak doğacak insanlar tanıdım. Bir proje var herkes bu projeyi beğeniyor, onaylıyor lakin bir adam çıkıyor bir sürü iftira, insanları kışkırtma vb. işlere girişiyor. Bunlar aydın falan değil he, öyle eleştirmen de değil. Tek amaçları projeleri baltalamak istemeleri. Bunun tek çaresi var; kâle almamak,adam yerine koymamak, kısacası iplememek. Bu kişiler kendilerine göre üst rütbelerde olabilirler lakin bu vatanın evlatlarına hiç birşey kazandırmamış tiplerdir. Ben arkadaşlar ve şahsım adına çok çok teşekkür ederim. Bir proje eleştiriler ile son seviyesine ulaşır, ama gerçek eleştirilerle...
Bence sen foruma üye olmelih baba valla kagıda katilim melih babadır yazıp üstüme bantlar camdan atlarım valla başını yakarım bak.