The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiedzmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nezaman verirsiniz acaba oyun bize biz oyuna bakıyorz ne zamandır :D

Ş

Şuku

SDN Okuru
Melih baba boynuma dola ama yayınla artık şu türkçe yamayı heyecandan öldüm.

Wiedzmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarısını atsanızda olur biz başları oynarken biter zaten üstüne ekleriz olmaz mı

Son düzenleyen moderatör:

eumut06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Test aşamasının bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz:)

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Aslında test aşamasında iken, Beta veya Early Access gibi belirtip yamayı yayınlasanız, biz hem oynasak hemde oynarken bulduğumuz hataları ss alarak size göndersek çok daha çabuk ve iyi olur,koskoca oyun yapımcıları bile böyle yapıyor heleki son dönem çıkan çoğu oyun early access olarak çıkıyor, her neyse sizin bileceğiniz iş genede elinize sağlık.

eumut06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşları bunaltmayalım bence sonucda test aşamasında ekip hızlı çalışıyor az daha sabırlı olalım lütfen

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bunaltmadan değil, askere gidecem usta gitmeden oynamassam içimde ukte kalır :D

eumut06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aynen ama beklediğimize değecek kadarıyla güzel olacağına inanıyorum

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Seneye ygs var bir an önce çıksa da oynasak :)

berat605

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Buraya yorum yazanları coğu sırf bu yama için yeni üyelik açtılar herkes yüzdeliği hesap ediyordu kimse test süresini bukadar düşünmedi,keşke biran önce yayınlansa ufak tefek hatalara kusurlara asla bişey demem ben ama arkadaşlar bu konu cok konuşuldu diye baya bir uğraşıp orataya güzel birşeyler cıkartmak istiyorlar kanımca ondan yavaş gidiyor biraz test süresi :)

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Buraya yorum yazanları coğu sırf bu yama için yeni üyelik açtılar herkes yüzdeliği hesap ediyordu kimse test süresini bukadar düşünmedi,keşke biran önce yayınlansa ufak tefek hatalara kusurlara asla bişey demem ben ama arkadaşlar bu konu cok konuşuldu diye baya bir uğraşıp orataya güzel birşeyler cıkartmak istiyorlar kanımca ondan yavaş gidiyor biraz test süresi :)
Bencede öyle ;)

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Koskoca türkçe yama 4 ayda bitince ne bileyim herkes testin maksimum 3-4 haftada biteceğini tahmin etti,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelipte beklemek zor oluyo :D

berat605

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Koskoca türkçe yama 4 ayda bitince ne bileyim herkes testin maksimum 3-4 haftada biteceğini tahmin etti,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelipte beklemek zor oluyo :D
Kardeşim senaryo odaklı cok oyun oynadım ingilizcem cok az,inan bana hiç bir oyudada konu umrumda olmadı ama withcer 3 farklı çünkü witcher 2 türkçe oynayarak zevk almıştım 3 ise fersah fersah daha güzel.korsan olarak indirim 15 saat oynadıktan sonra türkçe değil diye sildim ama bu tr yama çalışması başlayınca steamden aldım kütüphanede bekliyor.kısacası suan bu yamayı askere gidecek olan bekliyor snavlar başlamdan oynamak için bekleyenler var birde iş kurucam işe yoğunlaşmam için oyunları bırakıp pc satacam şuan bu oyun için 2 adet gtx980 sli oalrak beklemede yama cıksın oyunu hızlıca bitireyim ortasıdnan secimleri değiştirerek tekara bitireyim sorna pc satıp iş hayatına yoğunlaşacam :) neyse baya uzun yazdım benimde acelem var ama bua rkdaşları sıkıştıracak bir ayzı yazmadım çünkü karşılıksız büyük bir emek var ortada ellerine sağlık beklemedeyiz herkese iyi forumlar..

emre901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yamayı çıkartırken twitch yayını fln olurmu yama ile ilgili herşey konuşulur + kaç kişi bekliyor izliyen sayısından anlaşılır :)

M

Melih babanın yaveri

SDN Okuru
Melih baba sal gelsin hatası matası umrumda degil valla billa zaten gönül işi bu kendi isteginiz üzerine yaptınız kötü eleştiri alıcagını sanmıyorum kötü eleştiri yapıcak kişide sadece egosunu tatmin etmek için yapıcaktır hangi babayigit zevk için böyle bir işe girişip bu kadar kısa sürede bitirebilir ki hadi melih baba kırma bizi sal gelsin artık.

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Melih baba sal gelsin hatası matası umrumda degil valla billa zaten gönül işi bu kendi isteginiz üzerine yaptınız kötü eleştiri alıcagını sanmıyorum kötü eleştiri yapıcak kişide sadece egosunu tatmin etmek için yapıcaktır hangi babayigit zevk için böyle bir işe girişip bu kadar kısa sürede bitirebilir ki hadi melih baba kırma bizi sal gelsin artık.
Ahahahaha hocam nickine gülmekten öldüm :D

A

ALPER MUSTAFA AD

SDN Okuru
Ne zaman gelecek hala bekliyoruz

Son düzenleyen moderatör:

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar farkında değilsiniz fakat çok baskı yapıyorsunuz. Elimizden geldiği kadar seri çalışıyoruz fakat oyun Call of Duty gibi bir oyun değil ki 1 hafta içinde testi bitirelim. Paylaştığım videolardaki hataları bulup yüzümüze vuranlar bile varken şu haliyle paylaşmamı beklemeyin. Şunu söyleyeyim, bence güzel bir iş çıktı ortaya. Fakat hataları da var. Böyle çıkarsa bir takım grubun vereceği eleştirileri tahmin edebiliyorum. Çeviri belittiğim süre içerisinde yani nisan sonuna kadar çıkmış olacak. Şu ana kadar pek çok değişiklik yaptık. Bir sürü anlam hatasını giderdik. Yapmaya da devam ediyoruz. Eleştiriyi sizler değil bizler alacağız. Alacağımız olumsuz eleştiriyi en aza indirgemek için de elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden isteğim, lütfen yamayı çıkar biz test edelim gibi ricalarda bulunmayın. Sizler niyetinizde samimi olabilirsiniz fakat samimi olmayan bir sürü adam var. Bunu da en son donanım haberde konuyu trollemeye ve yaptığımız emeği rezil etmeye çalışan elemandan gördük. Biraz sabredin, yakında çıkacak. Ve güzel de olacak. Beklediğinize değecek.

Son düzenleme:

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Bunada bir çözüm var :D Belirli kişilere ver. mesela askere gidecek arkadaş. yemin ettir başka yerde paylaşmayacağına at dosyayı özelden. mutlu son. tabi biri ihanet etmezse :D

Edit : vurmayın şahsi düşüncem :D

nature lovers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
sözleşmeli erlerde sayılır mı bende bu ay sonu gidiyorum gitmeden bi doya doya oynasaydım türkçe olarak yanlışı dogrusu filan inanın sorun degil hatta yanlış çevirdiginizi bile anlamıycam bi yardımcı olsanız :) 2. oyuna kanıp 3.yüde aldım türkçesi yokmuş neden böle bişey yaptılar ki hiç anlamadım dogrusu.

bkwm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eleştiriyi sizler değil bizler alacağız. Alacağımız olumsuz eleştiriyi en aza indirgemek için de elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden isteğim, lütfen yamayı çıkar biz test edelim gibi ricalarda bulunmayın. Sizler niyetinizde samimi olabilirsiniz fakat samimi olmayan bir sürü adam var. Bunu da en son donanım haberde konuyu trollemeye ve yaptığımız emeği rezil etmeye çalışan elemandan gördük. Biraz sabredin, yakında çıkacak. Ve güzel de olacak. Beklediğinize değecek.

Melih bey, Size yapılan eleştiri bize yapılmış sayılır. Çünkü bu çeviri gelecek açısından da çok önemli. Biraz daha geç kalsa direk eleştiri olarak doğacak insanlar tanıdım. Bir proje var herkes bu projeyi beğeniyor, onaylıyor lakin bir adam çıkıyor bir sürü iftira, insanları kışkırtma vb. işlere girişiyor. Bunlar aydın falan değil he, öyle eleştirmen de değil. Tek amaçları projeleri baltalamak istemeleri. Bunun tek çaresi var; kâle almamak,adam yerine koymamak, kısacası iplememek. Bu kişiler kendilerine göre üst rütbelerde olabilirler lakin bu vatanın evlatlarına hiç birşey kazandırmamış tiplerdir. Ben arkadaşlar ve şahsım adına çok çok teşekkür ederim. Bir proje eleştiriler ile son seviyesine ulaşır, ama gerçek eleştirilerle...

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Melih bey, Size yapılan eleştiri bize yapılmış sayılır. Çünkü bu çeviri gelecek açısından da çok önemli. Biraz daha geç kalsa direk eleştiri olarak doğacak insanlar tanıdım. Bir proje var herkes bu projeyi beğeniyor, onaylıyor lakin bir adam çıkıyor bir sürü iftira, insanları kışkırtma vb. işlere girişiyor. Bunlar aydın falan değil he, öyle eleştirmen de değil. Tek amaçları projeleri baltalamak istemeleri. Bunun tek çaresi var; kâle almamak,adam yerine koymamak, kısacası iplememek. Bu kişiler kendilerine göre üst rütbelerde olabilirler lakin bu vatanın evlatlarına hiç birşey kazandırmamış tiplerdir. Ben arkadaşlar ve şahsım adına çok çok teşekkür ederim. Bir proje eleştiriler ile son seviyesine ulaşır, ama gerçek eleştirilerle...
Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi kötü tüm leştirilere açığız, karalamalara değil. Bunu da son zamanlarda çok gördük ve görmeye de devam edeceğiz sanırım. Hatalarımız var kabul ediyorum fakat test aşamasında izlediğiniz videolarda o kadar çok şey düzeltme yaptık ki! Ama kimileri bunu anlamamakta ısrar ediyor. Üstüne çamur atıyor. Yapacak bir şey yok. Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

M

melih babanın yaveri

SDN Okuru
melih baba seni çok seviyorum valla hastalansan kapında nöbetçin olur beklerim ama engin altan düzyatanı pek sevmem burdan söleyim dedim bu arada yamayı aç.

M

melih babanın yaveri

SDN Okuru
melih baba valla kagıda katilim melih babadır yazıp üstüme bantlar camdan atlarım valla başını yakarım bak.

M

melih babanın yaveri

SDN Okuru
üye olursam deşifre olurum melih baba adına kurulmuş bi tarikatız biz sadece melih babanın dediklerini yaparız melih baba ol desin olur.

D

dh.tzakhi

SDN Okuru
üye olsan deşifre olmazsın sen merak etme. donanımhaberdeki adnanoktarr'sın sen veya onun kuzeni, kardeşi falansındır. zeka seviyenden belli oluyor deşifre olcam diye korkma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...