The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Abi boşverin takmayın okadar, öbür forumda konunuza yaklaşık 200.000 üzerinde tıklanma var, 50.000 aynı kişiler desek minumum 150.000 kişi sizin yamanızı takip ediyor ve bekliyor,aradan çıkan 5-10 kişi görmemezlikten gelin boşver sonuçta 150.000 kişi sizi bekliyor, illaki eleştiri yapanlar kendini çok bilmişler olacak,adam gelip ben ingilizce biliyorum diyip türkçe yamaya laf çakıyo, e kardeşim biliyosan ingilizce oyna zaten bu yama bilmeyenler için yapılıyor, neyse siz takmayın kafanıza ben ve benim gibi bırak imla hatasını google translete bile razı olacak 100.000 kişi var :D

bkwm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu çeviri çalışmasını başlattığım için küfür bile yedim. Ekibime ve bana demedikleri hakaret kalmadı. -Bu forum için konuşmuyorum-. İşte bu yüzden oyunda ne kadar hata varsa bulup temizlemek istiyoruz. Yama bir kez çıksın tam çıksın. 26 Şubat'ta teste başlamamıza rağmen 5000 e yakın hata düzelttik. İzledikleri videolarda imla hatalarına bile laf edenler varken -ki test bittikten sonra bile imla için ayrı bir ekip olduğunu demiştim bir kısmına- kimi yerlerinde anlam hataları da olan bir çeviriyi böylesine paylaşmak istemem. Biraz sabredin, Allah'ın izniyle güzel bir yama çıkacak karşınıza. Bunun için de oyun da ne var ne yok oynamamız, görmemiz lazım.

Açıklamalar için Çok teşekkür ederiz Melih Bey, 26 Ocaktan bugune 15 gün geçmiş ve dediğinize göre 5000 hata gün başına 333 hata yapar ki;bu muhteşem bir sayı. Günde bu kadar hatayı düzeltebilmek her yiğidin harcı değil. Şahsım adına konuşuyorum ingilizce bilsem bile bu derece büyük bir işe girişemezdim. Tekrar Tekrar teşekkür ederiz. Donanım habere gelecek olursak; Konunun kilitlenmesi çok iyi oldu en azından biraz kafanız rahatlamıştır. Vatanımı Milletimi çok severim ama arada çürük yumurta çok var. zaten bu çürüklere katlanılabildiğinde bir şeyler başarımış oluyoruz. Fazla uzatmayayım. Test sürecinde Allah yardımcınız olsun inşallah.Bu yama hem bugün hemde gelecekteki rpg oyuncuları için çok önemli.

Edit: Hocam, Testi tamamlanan basit bir kısmı video olarak paylaşmanız mümkün müdür?. En azından bu azılı trollere bir kapak olur

selim-sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yamayı heyecanla bekleyenlerden biriyim. acaba test aşamasından biraz daha görsel ekleyebilir misiniz? keşke imkan olsa da hani 5-10 veya 20 dakika video kaydı yapıp paylaşır mısınız veya hiç uğraşmayın twitch yayını yapın yorumlara kapalı olsun heyecanla izleyelim...

solgundogukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıklamalar için Çok teşekkür ederiz Melih Bey, 26 Ocaktan bugune 15 gün geçmiş ve dediğinize göre 5000 hata gün başına 333 hata yapar ki;bu muhteşem bir sayı. Günde bu kadar hatayı düzeltebilmek her yiğidin harcı değil. Şahsım adına konuşuyorum ingilizce bilsem bile bu derece büyük bir işe girişemezdim. Tekrar Tekrar teşekkür ederiz. Donanım habere gelecek olursak; Konunun kilitlenmesi çok iyi oldu en azından biraz kafanız rahatlamıştır. Vatanımı Milletimi çok severim ama arada çürük yumurta çok var. zaten bu çürüklere katlanılabildiğinde bir şeyler başarımış oluyoruz. Fazla uzatmayayım. Test sürecinde Allah yardımcınız olsun inşallah.Bu yama hem bugün hemde gelecekteki rpg oyuncuları için çok önemli.

Edit: Hocam, Testi tamamlanan basit bir kısmı video olarak paylaşmanız mümkün müdür?. En azından bu azılı trollere bir kapak olur
Sondaki edit çuk olmuş 😄 eline sağlık iyi dedin.

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
İnternet hızım o kadar yavaşki 5 gün önce aldığım witcher 3 daha yeni %70 oldu. Yama çıkana kadar inerse inşallah :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben daha the witcher 2 nin başını gecemedim 3 u çevirdiler bile :D

neytullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu çeviri çalışmasını başlattığım için küfür bile yedim. Ekibime ve bana demedikleri hakaret kalmadı. -Bu forum için konuşmuyorum-. İşte bu yüzden oyunda ne kadar hata varsa bulup temizlemek istiyoruz. Yama bir kez çıksın tam çıksın. 26 Şubat'ta teste başlamamıza rağmen 5000 e yakın hata düzelttik. İzledikleri videolarda imla hatalarına bile laf edenler varken -ki test bittikten sonra bile imla için ayrı bir ekip olduğunu demiştim bir kısmına- kimi yerlerinde anlam hataları da olan bir çeviriyi böylesine paylaşmak istemem. Biraz sabredin, Allah'ın izniyle güzel bir yama çıkacak karşınıza. Bunun için de oyun da ne var ne yok oynamamız, görmemiz lazım.

5000'e yakın hata mı , bu kadar kısa süredemi? Vay be , nasıl bir beyniniz var bilmiyorum ama Helal olsun :D

Bir şey sorucam,Çeviri gibi test süreci yüzdeliği(%20 test bitti gibi) mümkün mü?

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kolay gelsin, öbür forumdan takip ediyordum, konu kilitlenince buraya geldim, bence kilitlenmesi doğru karardı, hak veriyorum. Ama burada oradaki gibi aktif olmadıgınızı fark ettim, burada troll yok gibi inşallah oradaki heyecan yakalanır :)

Emre Yedikardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle kolay gelsin Melih bey ve ekibi. Yamayı aceleye getirmeyin bencede test süreci en önemli süreçtir böyle konularda emeğinize sağlık.

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Witcher 1'den aldığım zevki 2'den alamadım. 3'den umutluyum ama :)

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
hocam sanki konu çok cansız kalmış ya, biraz konuyla ilgilenseniz ne bileyim hiç yoktansa anasayfayı güncelleseniz 2-3 ss atsanız, nerelerin testleri bitti mesela map olarak vizimiza felan gibi yoksa biz burda hergün gir çık yapa yapa geberecez :D

NOT: Bu arada bi ara 1.12 güncellemesi ile sorun yaşayan varmı diye sormustunuz, evet 1.12 + 16dlc+hearts of stone kurulu ve 1-2 kere oyundan atma ve geraltın saldırmaması sorununu yaşadım.

Kalipso26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hocam sanki konu çok cansız kalmış ya, biraz konuyla ilgilenseniz ne bileyim hiç yoktansa anasayfayı güncelleseniz 2-3 ss atsanız, nerelerin testleri bitti mesela map olarak vizimiza felan gibi yoksa biz burda hergün gir çık yapa yapa geberecez :D

NOT: Bu arada bi ara 1.12 güncellemesi ile sorun yaşayan varmı diye sormustunuz, evet 1.12 + 16dlc+hearts of stone kurulu ve 1-2 kere oyundan atma ve geraltın saldırmaması sorununu yaşadım.

Daha önceden bende demiştim :D günde 1 veya 2 günde bir birşeyler paylaşırsanız çok :D güzel olur diye 2 saate gir çık gir çık sona gelinmişken daha çok hareket lazım daha çok heyecan ama melihin iştahını kaçırmışlar öbür forumlarda o ilk heyecan yok

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Yakın zamanda bir video paylaşmayı düşünüyoruz. Güncelleme işine gelince, arkadaşlar çeviri yaparken çevirdiğimiz kb yi hesaplayarak net bir rakam verebiliyorduk fakat testte öyle olmuyor. Seçimler çok olduğu için tekrar tekrar oynamak gerekebiliyor. Onun için de net bir rakam veremiyoruz.

Wiedzmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan ne durumda acaba oyun yatıyor bayadır beklemede :confused1:

Wiedzmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorma durmadan sar başa 2 yi oynuyorz 3 hazırda yatıyor :D bekliyorm

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
8DpW5a.png

28GWqq.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yrz8p6.png

E5vWNA.png

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
2. Oyundaki kalitesiz çeviriden sonra bu çeviri gerçekten çok iyi olmuş. Ellerinize sağlık.

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu görseller beni dahada mutsuz ediyor yahu çünkü okumak istemiyorum, oyunun en ufak bir zerresini boşa harcamak istemiyorum, kendim oynamalıyım, nitekim oyunun gameplay videosunu dahi izlemedim. :D

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
[video=youtube;X7e0PoVQhhg]https://www.youtube.com/watch?v=X7e0PoVQhhg[/video]​

bkwm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Melih Bey, Çok Çok Teşekkür ederiz. Harika Olmuş :) :) :) 10 Numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...