The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi kötü tüm leştirilere açığız, karalamalara değil. Bunu da son zamanlarda çok gördük ve görmeye de devam edeceğiz sanırım. Hatalarımız var kabul ediyorum fakat test aşamasında izlediğiniz videolarda o kadar çok şey düzeltme yaptık ki! Ama kimileri bunu anlamamakta ısrar ediyor. Üstüne çamur atıyor. Yapacak bir şey yok. Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Hocam takmicaksınız sizde o kadar, burda binlerce kişi sizin yamanızı bekliyor, hergün girip bakan ancak üye olup yorum atmayan binlerce kişi var aradan 10 kişi çıktı diye boşverin takmayın yav o kadar,

bkwm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam takmicaksınız sizde o kadar, burda binlerce kişi sizin yamanızı bekliyor, hergün girip bakan ancak üye olup yorum atmayan binlerce kişi var aradan 10 kişi çıktı diye boşverin takmayın yav o kadar,

+1 lakin şimdi empati yapıyorum da; bende büyük bir projeye girişsem ve kimsenin cesaret edemediği bir işe başlasam ve bu lağım fareleri çamur atsalar acaba ben ne yapardım. Herhalde sabrımın tükendiği noktada projeyi iptal ederdim. Oyuzden Melih bey'e sonsuz desteklerimi sunuyorum.

M

melih babanın yaveri

SDN Okuru
üye olsan deşifre olmazsın sen merak etme. donanımhaberdeki adnanoktarr'sın sen veya onun kuzeni, kardeşi falansındır. zeka seviyenden belli oluyor deşifre olcam diye korkma.
cümle kurmayı yeni mi ögrendin bu nasıl bir devrik cümle neresinden başlasam sonuna varamıyorum.Git donanım haberde 10.000 liralık sistem filan toplama konusu aç sen böle çeviriymiş yamaymış sana gelmez melih babayıda senin gibiler yıprattı zaten donanım haberde en iyisi benim en iyisini ben bilirim nidalarıyla dolanıyodunuz ortalıkta sizin gibiler olmasaydı şimdi çeviri yayınlanmıştı bak gene deliricem ver ulan ev adresini gelip basıcam yakıcam sizi ailecek sonra geçip ortanıza dans edicem.

Kalipso26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Melih beyin ve arkadaşlarının yaptığı bu iş bu denli zaman içerisinde buralara gelmesi bile ayrı bir konu açılarak taktir edilmesi gereken bir konu, oyun piyasasında witcher zaten isim olarak büyük bir isim ki witcher 3 ile bunu tüm piyasada kendi türünde 1 tık daha yukarı taşıması (adamlar kendilerini aştılar bundan sonra çıkaracak oyunlarda bile bunu nasıl başaracaklar üstüne ne ekleyecekler çıtayı öyle bir yere koydular ki) böyle bir oyunu türkçeye çevirmek bile sabır isteyen iş yükü çok büyükken. Bana göre aslında normal bir işleyişte bu içerikteki bir oyunun şuan %50 çeviri durumunda felan olsa diye dua ederdim. Aslında Melih beyde işi tam başlarken işin bu zamanda buralara geleceğini tahmin edememiş etmesi de zor zaten :) 1.5 2 yıl gibi bir süre biçmiş normal olan da o proje zaten başlayalı 6 ay olmuş sürenin yarısının yarısında daha ve nisan ayında çıkması fevkalade birşey. Çeviri grubundaki arkaşlarda ne olursa olsun sıfır hatayla da çıkarsalar bu yamayı bir şekilde çamur atma çok ağır dilde eleştirme yapacaklar işin bu kısmı da artık kendilerine kalıyor biraz fazla ciddiye almamaları lazım sonuçta bu işi sevdiğiniz için yaptınız çok hatrı sayılır zamanlarınızı harcadınız arkanızda da her zaman geriye dönüp gururla bakacağınız bir iş olarak kalacak bu iş kim nederse desin, zaman gelip kendiniz bile diyeceksiz biz ne yapmışız böyle diye :D Hadi kolay gele tekrardan veya iyi oyunlar mı diyim test ekibine bizim yerimizde oynayın... :D

D

dh.tzakhi

SDN Okuru
cümle kurmayı yeni mi ögrendin bu nasıl bir devrik cümle neresinden başlasam sonuna varamıyorum.Git donanım haberde 10.000 liralık sistem filan toplama konusu aç sen böle çeviriymiş yamaymış sana gelmez melih babayıda senin gibiler yıprattı zaten donanım haberde en iyisi benim en iyisini ben bilirim nidalarıyla dolanıyodunuz ortalıkta sizin gibiler olmasaydı şimdi çeviri yayınlanmıştı bak gene deliricem ver ulan ev adresini gelip basıcam yakıcam sizi ailecek sonra geçip ortanıza dans edicem.

hahahahaha :) ben çeviri ekibindenim :)) cümlelerimden bir şey anlamadıysan yamayı hiç bekleme her tarafında benim cümlelerim var çünkü :) hahahaha ne güldüm ya. melih'i yıpratıyormuşum hahhahah lan salaklık başa bela :) bide adres ver falan demiş. sen o zekayla evime ulaşamadan telef olursun :)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşım mesajını alıntıladığın adam koca Hearts of Stone paketini tek başına çevirdi. Laflarını seçerken dikkatli ol. Anlıyorum çeviriyi merakla bekliyorsun fakat saçma sapan nickler alıp da kendini rezil etme. Konuyu trollemekten de vazgeç.

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Ve adam bu mesaj'dan sonra manhunt indirir ver ALLAH ver adam öldürür :D

SpartacusLXXI

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
3
haydaa ben mart basında çıkar sanıyordum neyse hatasız çıkacaksa ben nisan sonuna kadar beklerim sıkıntı deil :D

Y

Yapmamelihkardesss

SDN Okuru
Haydaaa nisan sonumu, valla ne yalan söyleyeyim yıkıldım, çünkü yamayı çevirirken verdiğiniz sürenin nerdeyse 4de 1 i kadar sürmüştü çeviri, testte de öyle birşey bekliyordum, yıkıldım, üzüldüm, tükendim, ağlıyorum.

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Haydaaa nisan sonumu, valla ne yalan söyleyeyim yıkıldım, çünkü yamayı çevirirken verdiğiniz sürenin nerdeyse 4de 1 i kadar sürmüştü çeviri, testte de öyle birşey bekliyordum, yıkıldım, üzüldüm, tükendim, ağlıyorum.
Aynen çeviri 4 ay sürdü, test ocak 26 da başladı, mayısa kadar sürmeside 4 ay eder yani bende kesinlikle beklemiyodum koca çeviriyi 4 ayda yaptılar, testin maksimum marta yetişeceğini tahmin ediyodum lakin çeviri süresiyle test süresinin eş değer tutulması gerçekten hayal kırıklığı yarattı, neyse ben artık oynıyamam,tecil bozdurmuştum mart 16 sında askerim, kışlada olmam gerek,genede ellerine sağlık arkadaşların, Allah nasip ederde sağ sağlim gider gelirsek 1 sene sonra oynarım artık, bu arada arkadaşlar eleştiri almamak için çok çok özenli bir şekilde test edip imla hataları vs, çözmeye çalıştıklarını söylüyolar,lakin test süresi mayısa kadar uzarsa,çok çok daha fazla eleştiri alıcaklarını tahmin ediyorum.Bu yüzden böyle şeylelere takılmasınlar benim nacizane tavsiyem,her şekilde eleştiri alırlar.Bu arada tekrardan kolay gelsin arkadaşlar,yaptığınız iş kolay değil.

Son düzenleme:

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Aynen çeviri 4 ay sürdü, test ocak 26 da başladı, mayısa kadar sürmeside 4 ay eder yani bende kesinlikle beklemiyodum koca çeviriyi 4 ayda yaptılar, testin maksimum marta yetişeceğini tahmin ediyodum lakin çeviri süresiyle test süresinin eş değer tutulması gerçekten hayal kırıklığı yarattı, neyse ben artık oynıyamam,tecil bozdurmuştum mart 16 sında askerim, kışlada olmam gerek,genede ellerine sağlık arkadaşların, Allah nasip ederde sağ sağlim gider gelirsek 1 sene sonra oynarım artık
Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kardeşim.
ALLAH HAYIRLI TESKERE NASİP ETSİN AMİN.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar öyle bir yazıyorsunuz ki sanki çeviriyi uzattık.. Verdiğimiz minimum süre 9 aydı. 2 ay test sürse siz her halükarda bizim vaad ettiğimiz süreden erken oynamış olacaksınız. Moralinizi bu kadar ne bozuyor anlamıyorum. Nisan sonunda bile çıkmış olsa bu testi uzattığımız anlamına gelmez. Çünkü 1-3 ay test süresi diye vakit belirttik. Yani yine zamanında çıkmış olacak. Ben elimde dosyaları tutmaktan zevk almıyorum. Amacım fazla uzatmadan sizlerle buluşturmak. Ama ne yapabilirim oyun çok büyük. 900 bin kelimeyi 4 ayda çevirdik, bırakın da bunların testi 3 ay sürsün. Normalde zaten kolay kolay bitmeyen bir oyunun testini biz nasıl kısa sürede bitirelim? İnsaf edin biraz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Takma sen kafana bunları @TxsMelih her zaman ve her yerde bir muhalefet olacaktır. Siz kendi işinize sıkı sıkı sarılın yeter. Biz sizi destekliyoruz.

eumut06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aynen Melih sen bildiğin gibi devam et sonucda kolay bir iş yapmıyorsunuz diğer arkadaşlarda heyecanlandığı için böyle söylüyorlar kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum allah kolaylıklar versin hepinize

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar öyle bir yazıyorsunuz ki sanki çeviriyi uzattık.. Verdiğimiz minimum süre 9 aydı. 2 ay test sürse siz her halükarda bizim vaad ettiğimiz süreden erken oynamış olacaksınız. Moralinizi bu kadar ne bozuyor anlamıyorum. Nisan sonunda bile çıkmış olsa bu testi uzattığımız anlamına gelmez. Çünkü 1-3 ay test süresi diye vakit belirttik. Yani yine zamanında çıkmış olacak. Ben elimde dosyaları tutmaktan zevk almıyorum. Amacım fazla uzatmadan sizlerle buluşturmak. Ama ne yapabilirim oyun çok büyük. 900 bin kelimeyi 4 ayda çevirdik, bırakın da bunların testi 3 ay sürsün. Normalde zaten kolay kolay bitmeyen bir oyunun testini biz nasıl kısa sürede bitirelim? İnsaf edin biraz.
Yok ustam size bişey diyen yok benim sadece dediğim takmayın eleştiri hertürlü gelir.

M

Melih reizin savunucusu

SDN Okuru
M asal gibi oyundu
E n vazgeçilmez huyumdu
L an bi baktım çeviriyolar
İ nsan değil bunlar 3 ayda bitieiyolar
H adi melih haydi

B abaların babası
A damsın canısı
B itirde oynayalım
A rtık Geraltı kollayalım

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bir hafta yamayı takip etmiyim dedim dayanamadım gene geldim baktım :)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Z7r9aZ.png

orLOak.png

lvoO8b.png

VvZrGr.png

Kasto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çeviri kalitesi ilk gösterdiğiniz görsellere göre kat ve kat daha iyi, aman acaleye gelmesin hocam .Geç olsun güç olmasın.

H

HRD

SDN Okuru
allah zihin açıklığı versin allah razı olsun yapanlardan bekliyoruz dostum hayırlı günler kolay gelsin

bkwm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Allah razı olsun. Şu mübarek cuma vakti işleriniz rast gitsin inşallah. :)

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ya bu nasıl harika bir oyun, yapandanda çevirendende Allah razı olsun.. peki bu oyunu bitirince ne yapacağız :(

1man1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Melih kardeşim böyle arada ss alıp atman çok iyi geliyor vallahi. :) Resim atmaya devam etmelisin.

Kalipso26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
:D Resimleri 1 saat inceliyor insan video oldu mu başa sar sar izle :D o neymiş bu neymiş. O kadar moda girmişiz ki su gibi içiyor beyin bütün ayrıntıları. Melihcim fazla oyunun içeriğini vermeyecek şekilde (spoiler) oyunun heyecanı kaçamsın günlük 1 resim atsan forum daha da şenlenir kanatimce

Y

Yusuf KURU

SDN Okuru
Yamada son durum nedir % kaç ve sizi sadece buradan mı takip edebiliriz? Facebook sayfanız var mı?

Son düzenleyen moderatör:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...