The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
White Orchard'ın ve Vizima'nın testleri tamamlandı. Şu anda Novigrad'a yoğunlaştık. Kimi arkadaşlar yavaştan Skellige'yi test ediyor. Amacımız bu projeyi fazla uzatmadan kaliteli bir şekilde çıkarmak dostlar. Endişeniz olmasın.

Sihamı-ı Kaza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok çok teşekkür ederiz, bir hayli hayır duası aldınız, bu çeviri sayesinde sırtınız yere gelmez artık ��

ogz74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiden çok teşekkür ederiz yamayı dört gözle bekliyoruz

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vallaha bekliyoruz heyecanla bu gidişle yama gelince bi tur daha witcher dönücez galiba arkadaşla beraber :D
şimdiden tüm emeğiniz ve witcher severler adına teşekkür ederim :thumbup1::thumbup:

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Resmi olma ihtimali şuan için belirli değil. Resmi olsa bile Ps4 veya Xbox One'a gelmesi durumu da belli değil. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşırım.

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
hocam yaptıgınız isin zorlugunu bılıyorum fakat askere gidecem witcher 1 ve 2 yi bitirmiş birisi olarak 3 ü oynamak için sabırsızlanıyorum inşallah dönem gelmeden çıkarda askere gitmeden oynarız :D

emrecan18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
test aşamasında son durum nedir % paylaşılacak mı şubat ayının sonuna yetişir mi ? teşekkürler.

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Lütfen biran önce bitirip yayınlayın. Bugün steam 'da indirime girdi bende hemen aldım. :D Emeğiniz için Çok ama Çok Teşekkür Ederiz

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sizlere teşekkür etmek için siteye üye oldum, yaptığınız iş gerçekten çok zor. Hepinizin eline sağlık, merakla bekliyoruz :)

selim-sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 2'yi bitirdim ve farklı sonları olması sebebiyle bir kez daha başladım. Oynadıkça hikayesi çok hoşuma gitti.şimdi witcher serisinden başka bir oyun düşünemiyorum.

JoaQuinZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
7 şubat oldu sevgililer günü hediyesi olarak haftaya bize hediye edin :)

hll_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yama için oyunun orjinal olması mı lazım

bkwm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam, Bir haber lütfen :). Oyun hazır bekliyor.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar çeviri dışı bir soru sormak istiyorum. 1.12 güncellemesi ile birlikte oyundan atma, düşmanın saldırmaması, müziğin aniden durması gibi sorunlarla karşılaşan var mı?

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bende indirimlerden aldım şimdi indiriyorum hocam bitince girip kontrol ederim benden önce arkadaşlar yapmaz ise

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Valla türkçe yama olmadığı için pek oynamadım ama toplamda 3-4 saat girip ghoul kesmişliğim var,white orchadda bi kaç yan görev ve ana senaryoda griffing görevine kadar gelip bıraktım, bi sorunla karşılaşmadım.İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.

Edit : 1.12 + 16 dlc ve hearts of stone kurulu

Kasto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam Witcher 3'ü 1.12 bitirirdim, sadece 2 kere ses ile ilgili problem yaşadım , bazende Geralt'ın saldırmasıyla ilgili sorun yaşadım ama oyundan atma gibi bir problem görmedim.

KrKalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bende 1.12 ile oyunu bitirdim ama benim oyunum orjinal değildi torent ile indirdim. O yüzden farkedermi bilmem ama çok nadiren takılmalar yapıyordu, atın üzerindeyken bazen oyundan atıyodu. Ama orjinal oyun değil o yüzden bu sorun oyundan kaynaklanmıyor olabilir, bişey diyemem.

Bu arada bu soruları sorduğunuza göre test süreci bitti uyumluluğu kontrol ediyorsunuz sanırım. Hadi inşallah öyledir :D

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Geçenlerde Steam kütüphanemde gözüme çarpmıştı girip 2-3 saat takıldım, bir sorunla karşılaşmadım. 1 yada 1.5 hafta olmuştur maximum.

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
ben oyunu oynayamam ama türkçe yamayı beta olarak yayınlayın :) olurmu?

JoaQuinZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yayınlama hakkında net bi açıklama yapsanız :)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Net bir çıkış tarihi veremeyiz maalesef. Söyleyeceğimiz tek şey çıkış aralığı. O da 1-3 ay.

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
aynen çeviri nerdeyse 3-4 ayda bitti test için çok uzun değil mi ? Neyse sağolun genede elinize emeğinize sağlık.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Bu çeviri çalışmasını başlattığım için küfür bile yedim. Ekibime ve bana demedikleri hakaret kalmadı. -Bu forum için konuşmuyorum-. İşte bu yüzden oyunda ne kadar hata varsa bulup temizlemek istiyoruz. Yama bir kez çıksın tam çıksın. 26 Şubat'ta teste başlamamıza rağmen 5000 e yakın hata düzelttik. İzledikleri videolarda imla hatalarına bile laf edenler varken -ki test bittikten sonra bile imla için ayrı bir ekip olduğunu demiştim bir kısmına- kimi yerlerinde anlam hataları da olan bir çeviriyi böylesine paylaşmak istemem. Biraz sabredin, Allah'ın izniyle güzel bir yama çıkacak karşınıza. Bunun için de oyun da ne var ne yok oynamamız, görmemiz lazım.

Kalipso26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu çeviri çalışmasını başlattığım için küfür bile yedim. Ekibime ve bana demedikleri hakaret kalmadı. -Bu forum için konuşmuyorum-. İşte bu yüzden oyunda ne kadar hata varsa bulup temizlemek istiyoruz. Yama bir kez çıksın tam çıksın. 26 Şubat'ta teste başlamamıza rağmen 5000 e yakın hata düzelttik. İzledikleri videolarda imla hatalarına bile laf edenler varken -ki test bittikten sonra bile imla için ayrı bir ekip olduğunu demiştim bir kısmına- kimi yerlerinde anlam hataları da olan bir çeviriyi böylesine paylaşmak istemem. Biraz sabredin, Allah'ın izniyle güzel bir yama çıkacak karşınıza. Bunun için de oyun da ne var ne yok oynamamız, görmemiz lazım.

Hocam takmayın siz söylenenlere yaptığınız iş çok büyük; büyük işlerinde eleştirisi çekemeyeni çok olur. Kolay değil bu kadar büyük data çevirisini yapmak her baba yiğidin harcı değil büyük sabır isteyen birşey ne kadar üstünde de geçseniz ufak tefek hatalar kalacaktır çünkü içerik çok büyük bu iş buralara geldikten sonra sizin içinize nasıl sinecekse o zaman çıkarın :) Bize bu witcher evrenini türkçe olarak yaşatmanız bile çok büyük bir olay oyuncular açısından. Tekrardan kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...