The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Emeklerinize sağlık. Kolay gelsin.

HarmonyGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
size ne desem az yani müthişsiniz helal olsun çok hızlı ilerliyorsunuz

KenanK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu alıp kenara koydum, Bu hızla 3 hafta sonra komple biter gibi duruyor. Umarım ek paketsiz oyunda da çalışır da rahat rahat oynarız. Sonrasında Ek Paketleri de alıp Final yaparız.

Elinize sağlık.

dablue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinize sağlık gençler şimdiden sizin sayenizde oyunu oynayabilicem çok teşekkürler :)

KrKalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler çalışmanızı canı gönülden takip ediyoruz. Bizim finaller bitsin, yaklaşık 1 ay sonra çıkarın oynayalım :thumbup:

neytullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çeviri güncellemesini haftaya tekrar yayınlayacak mısınız?

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Her hafta olduğu gibi yine cumartesi günü yayınlarız.

birkackisiyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam elinize kolunuza sağlık. vallahi bu kadar kısa zamanda bu ilerlemeyi kaydetmek kolay iş değil. dört gözle beklemekteyiz. oyunu korsan olarak bitirmiştim. bu çeviri olayını öğrendiğimde sayenizde sürekli oynanabileceği için yılbaşı indiriminde vefa borcu olarak satın aldım. bunca insan size teşekkür etmek isteyecektir bir bağış numarası verin herkes 3 5 atsa en azından biraz olsun size de vefa borcumuzu ödeyebiliriz :) kolay gelsin.

solgundogukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam geçen haftada %86 idi. Aksamamı oldu acaba yoksa yarın mı yayınlıcaksınız? İyi çalışmalar

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Geçen hafta %84 tü. Final zamanı pek boş olamıyoruz çeviri hızı normal yani.

solgundogukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon sizde haklısınız düşünemedim bi an 😊 4 gözle bekliyoruz. İleride bağış için hesap verin bizlerinde sizlere bi hediyesi olsun 😊

verderveremem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Öncelikle emekleriniz için teşekkür etmek istiyorum.

Biz playstation kullanıcıları için yamanın malesef resmi yama olarak yayınlanması gerekiyor. Bunun için yayıncı firmayla iletişime geçebilme gibi bir ihtimaliniz var mı acaba? Bildiğiniz gibi witcher 2 türkçe yaması, oyunceviri tarafından, yapımcılar ile iletişime geçilerek resmi yama olarak yayınlanmıştı. Sadece pc platformuna çıkarsa malesef biz playstation kullanıcıları yararlanamayacağız. Bence eğer iletişime geçmek gibi fikriniz varsa şimdiden başlatsınız güzel olur, playstation için de çok beklememiş oluruz .

İletişime geçme gibi bir niyetiniz yoksa da yapacak bir şey yok artık napalım.

Teşekkürler tekrardan, kolay gelsin.

Ekeleme: Eğer yayınca firmayla iletişime geçip, resmi olarak ekletme gibi bir planınız varsa playstation için de eklenmesini ayrıca belirtirseniz memnun oluruz :)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Merhaba,

Öncelikle emekleriniz için teşekkür etmek istiyorum.

Biz playstation kullanıcıları için yamanın malesef resmi yama olarak yayınlanması gerekiyor. Bunun için yayıncı firmayla iletişime geçebilme gibi bir ihtimaliniz var mı acaba? Bildiğiniz gibi witcher 2 türkçe yaması, oyunceviri tarafından, yapımcılar ile iletişime geçilerek resmi yama olarak yayınlanmıştı. Sadece pc platformuna çıkarsa malesef biz playstation kullanıcıları yararlanamayacağız. Bence eğer iletişime geçmek gibi fikriniz varsa şimdiden başlatsınız güzel olur, playstation için de çok beklememiş oluruz .

İletişime geçme gibi bir niyetiniz yoksa da yapacak bir şey yok artık napalım.

Teşekkürler tekrardan, kolay gelsin.

Ekeleme: Eğer yayınca firmayla iletişime geçip, resmi olarak ekletme gibi bir planınız varsa playstation için de eklenmesini ayrıca belirtirseniz memnun oluruz :)
Kesin bir şey demek istemem ama, büyük bir ihtimalle resmi olmayacak. Çok isterdim bu oyunun ps4, xone sahiplerinin de Türkçe bir şekilde oynayabilmesini. Ama yapacak bir şey yok.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
deneme.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;CbTBBVWx2Es]https://www.youtube.com/watch?v=CbTBBVWx2Es[/video]

[video=youtube;WMv0vHz5ZRg]https://www.youtube.com/watch?v=WMv0vHz5ZRg[/video]​

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hadi bakalım bitirinde oynayalım. :D

AnatoliaTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
%96 :clap::clap: Haftaya cumarteside indirme linkleri çıkar artık ellerinize sağlık .

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Haftaya çeviriyi bitirebilsek bile test süreci var arkadaşlar. Detaylıca test etmek gerek. Ama merak etmeyin. Fazla bekletmeyiz.

solgundogukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam hatalarına da razıyız 😄 test yapmasanızda olur😄

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Yok hocam olur mu öyle :) Kaliteli bir yama ortaya çıkaralım ki sizin oyundan alacağınız zevk hat safhada olsun. Çok bekletmeyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabır :)

x7x7x7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre dünyanın en iyi oyununu çevirerek çok iyi bir işe imza attığınızı düşünüyorum. Bu çeviri asla unutulmayacak ve hep hatırlanacaksınız. Böyle kolay kolay kimsenin cesaret edemediği oyunları çevirmek kolay iş değil. Kendinize bir website kurarak bu işi dahada büyütebilirsiniz diye düşünüyorum. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Bu arada düşündüğünüz başka bir proje olursa Fallout 4 ü çevirmeniz bizleri çok mutlu eder.

KrKalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ne hırs bu ne iştah bu nasıl bir arzu kardeşim siz nasıl bir insansınız yav !! :clap: Valla bitirin bitirabilidğiniz kadarıyla ben büte kaldım :hammer:

Gokhan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar heyecanla bekliyoruz ben 26 yaşında çeviriyi heyecanla bekliyorum emeklerinize sağlık... Sırf sizin için foruma üye oldum

JoaQuinZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Haftaya The Witcher 3 oyununu türkçe olarak oynayıp hikayemize yeniden başlıcaz inşallah gerçekten çok saolun mükemmel bir çalışma Ellerinize sağlık malum final haftası geç olucak olsun
:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Oyun şubatta yüzde 50 indirime girse de alsam pişmanlık geçmişte girdiginde almamistim

ramiz12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayın 2sinde askere gidiyorum ozamana kadar çıkmaz heral vara cıksa bir yıl sonra heves kalırsa oynarım artık:)

AnatoliaTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çeviri tamamen bitince de haber verirseniz seviniriz . Test süreci ne kadar sürer ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...