The Witcher 3 Türkçe Yama Çalışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dün rüyamda Witcher 3'ü Türkçe oynuyordum ama yalnızca altyazı değil konuşmalarda Türkçeydi, müthiş bir duyguydu
Geralt abimizi Polatıda seslendiren abimiz seslendirmişti hahaha.

Adambo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sessiz bir cumartesi.. Acaba fırtına öncesi mi?

eumut06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İnş kardeşim olursa yayınlanırsa süper olacak hepimiz için Melih Başkan bu kadar sessiz kaldıysa vardır bi sebebi

Achelleus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
okadar bekledim öyle bir şey olursada 37 günde beklerim ^^ tekrar tekrar diyorum emeğinize elinize yüreğinize sağlık arkadaşlar.

Adambo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hali hazırda %100 bitmiş bi yama varken test sürecini beklemek pek hoşuma gitmiyor ama projeyi hazırlayan arkadaşlara saygımız sonsuz olduğundan bu durumu en ufak yadırgamak bize düşmüyor, bu haftada olmadı en iyi en güzel şekilde tamamladığınızı düşündüğünüzde paylaşın içiniz rahat olsun inşallah yakın zamanda kavuşacağız :)

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hali hazırda %100 bitmiş bi yama varken test sürecini beklemek pek hoşuma gitmiyor ama projeyi hazırlayan arkadaşlara saygımız sonsuz olduğundan bu durumu en ufak yadırgamak bize düşmüyor, bu haftada olmadı en iyi en güzel şekilde tamamladığınızı düşündüğünüzde paylaşın içiniz rahat olsun inşallah yakın zamanda kavuşacağız :)
İçimden bir ses 1 nisanda patlatıcaklar diyor

frkndgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnsan bir hareket bekliyor, en azından malum forumdaki konu tekrar açılsa, bir hareketlilik olsa keşke :)

furkanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçimden bir ses ertelendiğini öğrenmemize 36 gün kalmış diyor, bu vesile ile tekrar çaba gösterenlerin ellerine sağlık, kolay gelsin diyorum.

ARUKEY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İçimden bir ses ertelendiğini öğrenmemize 36 gün kalmış diyor, bu vesile ile tekrar çaba gösterenlerin ellerine sağlık, kolay gelsin diyorum.
Ertelenme olacağını zannetmiyorum olsa bile birkaç haftayı geçmez zira arkadaşlar tüm çeviriyi %100 bitirdiler. Sadece test ediyorlar. Test süreci de her zaman sancılı olur ve sarkmalara gebedir diye düşünüyorum Çevirmen arkadaşlarımızın sıklıkla ifade ettiği gibi amaçları tertemiz ve hatasız bir çeviriyi gururla(haklı olarak) bize sunabilmek. Bundan dolayı sabır diyorum.

Ferhataydin09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu arada 25 yasindayim bu gune kadar hep korsan oynadim sirf su yama icin oyunu satin alicam 16 dlc +2 ucretli dlc ve oyunun kendisini tek bir pakette alabilecegom bir yer varmi¿

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
2o Dakikalık videodaki youtube yorumunda arkadaş nisan ayı içinde kesin olarak çıkacak dedi. Ertelenme olacağını düşünmüyorum

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Screenshot_1.png

SamuelJustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emeğinize sağlık beyler şu yamayı beklediğim kadar ne kız nede başka birşey bekledim

Mustafa Arık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ah be Melih Başkan şu resimleri attığında nasıl hevesleniyoruz bi bilsen. :) Umarım test süreci iyi gidiyordur kolay gelsin.

07click

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam her gün girip bakıyorum şu konuya.Ellerinize sağlık.Test sürecinde ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz?

Paxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şahsen söylüyorum siz eğer bu yamayı 20+ Nisan ayı yayınlarsanız size bunu yakıştırmam. Neden mi ? Yamayı her zaman dediğiniz vakitten erken bitirdiğiniz için. 1-7 Nisan arası bu yamayı yayınlayacağınızı düşünüyorum. İyi şanslar ve teşekkürler.

Kahriik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Elinize sağlık tekrardan bugün oyuna girip grafik ayarlarımı ve witcher 2 savelerimi aktardım sizi bekliyorum :)

JoaQuinZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yine heyecanlandık hadi hayırlısı inşallah bekliyoruz 1 nisanda gündeme oturun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...