37 gün sonunda çıkmasında37 Gün içinde çıkacak inşallah![]()
İçimden bir ses 1 nisanda patlatıcaklar diyorHali hazırda %100 bitmiş bi yama varken test sürecini beklemek pek hoşuma gitmiyor ama projeyi hazırlayan arkadaşlara saygımız sonsuz olduğundan bu durumu en ufak yadırgamak bize düşmüyor, bu haftada olmadı en iyi en güzel şekilde tamamladığınızı düşündüğünüzde paylaşın içiniz rahat olsun inşallah yakın zamanda kavuşacağız![]()
Aynen bizimde yazılı haftası başlıyorŞu vizelerden önce bi oynasak fena olmaz ya![]()
26 nisana kadar kesin nası olsa i kesin olan birşey daha var çok kaliteli olmasıİçimden bir ses 1 nisanda patlatıcaklar diyor
Ertelenme olacağını zannetmiyorum olsa bile birkaç haftayı geçmez zira arkadaşlar tüm çeviriyi %100 bitirdiler. Sadece test ediyorlar. Test süreci de her zaman sancılı olur ve sarkmalara gebedir diye düşünüyorum Çevirmen arkadaşlarımızın sıklıkla ifade ettiği gibi amaçları tertemiz ve hatasız bir çeviriyi gururla(haklı olarak) bize sunabilmek. Bundan dolayı sabır diyorum.İçimden bir ses ertelendiğini öğrenmemize 36 gün kalmış diyor, bu vesile ile tekrar çaba gösterenlerin ellerine sağlık, kolay gelsin diyorum.