İlk defa akıllı telfon alıcam acil yardım.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi valla 2 yıldan beri falan telefon alıcam diyorum yok o çıkar bu çıkar diye bekledim durdum şimdide en sonunda almaya karar verdim bu sene hastanede staja falan çıkıcam telefonda e250 sıkıldım iyicene strese girdim hangisini alayım diye şimdi bide xperia m5 çıkçakmış baya sağlam bi telefon beklesemmi diyorum ama bekledikçe iyice suyu çıktı kusuruma bakmayın

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kardeşim kusursuz telefon tabiki yok. Hepsinin iyi ve kötü olduğu yanları var. Lg g3 ve her ne kadar pek tavsiye etmesemde z2 diyorum bütçene uygun olanlar bunlar. Vatandan al memnun kalmazsan problemi varsa 15 gün içinde değiştir.

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi valla 2 yıldan beri falan telefon alıcam diyorum yok o çıkar bu çıkar diye bekledim durdum şimdide en sonunda almaya karar verdim bu sene hastanede staja falan çıkıcam telefonda e250 sıkıldım iyicene strese girdim hangisini alayım diye şimdi bide xperia m5 çıkçakmış baya sağlam bi telefon beklesemmi diyorum ama bekledikçe iyice suyu çıktı kusuruma bakmayın
Sana hem ucuz hemde cok cok iyi bir telefon tavsiyesi meuzi mx4, mx4 pro veya mx5 hepside cok iyi gercek fiyat performans urunleri istersen incelemelere bak

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başka arkadaşların konusuna bakıyorumda 20 kişi z3 compact diyosa 5 kişi lg g3 diyor siz burda m8 ve g3 diyosunuz iyice kafam karıştı
G3 bu iki telefondan daha iyi onu bil lg g3 3gb ram 32gb hafiza yuksek hizda internet wifi 4g yuksek cozunirlukte batarya 4k cekim 13 megapixel ama 20 megapixelden iyi ceker cunku onemli olan lens ve sensorlerdir megapixel 13 olunca harik fotograflarelde edersin ama dedigim gibi 2 sene sora birakacaksan meuzi tavsiyem

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki sene sonra bırakmaktan kastım kardeşime veririm yani telefon ölmesin meizu alan hiç içime sinmiyo lg g3 alabilirim başka önerebileceğiniz bir telefon yok mu?

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki sene sonra bırakmaktan kastım kardeşime veririm yani telefon ölmesin meizu alan hiç içime sinmiyo lg g3 alabilirim
Yani ben dedigim gibi g3 kullaniyorum ve memnunum eger g4 almak istersen kesinlikle suan alma biraz bekle ve al ha bu arada intörn dogtor olmanin zorluklarini cok iyi bilirim sana kolay gelsin stajinda

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyw kardeşim sana soru sorucam bütün forumlara baktım lg g3 ün ısınma sorunu çok fazlaymış rahatsız ediyormu klavyede kasma varmış bide ram canavarı diyorlar

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim ben bu problemleri yaklasik 900 1000 uygulama yukleyince yasadim ve gta sa oynarken isiniyiyor

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Sony ya da HTC cihaz tercih et. Gerisine bakma bile.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaya 26 kardeşim bende sony z3 compact düşünüyodum arkadaşlar kafama g3 ü soktu hangisini alacağımı şaşırdım sony htc diyosunda model ver sen hhangisini kulanıyosun o şekilde tavsiye verirsen daha iyi olur

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kaya 26 kardeşim bende sony z3 compact düşünüyodum arkadaşlar kafama g3 ü soktu hangisini alacağımı şaşırdım sony htc diyosunda model ver sen hhangisini kulanıyosun o şekilde tavsiye verirsen daha iyi olur
Istersen g3 u z3 compact la kiyasla.comdan karsilastir ha bu arada aldiginda g3 hayal kirikligina ugramaman ocon soyluyorum g3 te radyo yok onun disinda cok iyi telefon verdiginiz parayi kesinlikle hak ediyor ve klavyede falan hic takilma yok taramali yifek gibi yaziyorum

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve g3 bazi insanlarin pclerinden daha fazla rame ve islemci gucune sahaip 3gb ram 2.5 ghz islemci

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşta 2gb ramli olanı vardı arayüz falan yavaştı 3gb ram li olan daha mı rahat kardeşim ?

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşta 2gb ramli olanı vardı arayüz falan yavaştı 3gb ram li olan daha mı rahat kardeşim ?
Ben sahaen soylim yalan olmasin ben tam 2gb 16gbhafiza olanini aliyorsum adam bana hem telefonin daha rahat ve dadha tuksek depolama kapasitesi ildugu icin g3un 3gramlisini onerdi bende aldim ve memnunum ama eger dirumunuz 2gblikse arayuzu hem guzellestirmek hemde hizlandirmak icin nava launcher kullanirsin ama 3gbram herzaman daha iyidir g3 ekrani 2560x1920 oldugu icin ramin ve islemci guzunun cok fazla olmasi lazim

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
1 senedir Xperia Z2 kullanıyorum, paralel ithalat.(Zaten paralel ithalat dışı cihaz almıyorum.)

Bu arada sakın kıyas.la gibi siteler ile cihazları karşılaştırmayın tamamen yanlış bilgiye sahip olursunuz.

Daha önceki cihazım Xperia Z1 Compact idi. Asıl olarak ise iPhone kullanıcısıydım. 1 haftalık bir LG G3 deneme şansım oldu. Xperia Z2 den sonra elimde oyuncak bir cihaz varmış gibiydi. 1300-1400 TL vereceğiniz bir cihaz da bence önemli kriterlerden biri de malzeme kalitesi olmalı, o kadar para verip kesinlikle plastik bir cihaz kullanmam. Arayüz konusuna gelirsek, zevklere göre değişir ama stabilite de istediğiniz siteye bakın Sony cihazların arayüzleri Android pazarında en stabil arayüzlerden biridir. Z3 Compact'da Z2 de G3 den kesinlikle daha performanslı cihazlardır. İlk defa akıllı cihaz kullanacağım diyorsunuz zaten, bence başlangıcınızı sade, performanslı bir arayüze sahip cihazla başlamanız iyi olacaktır.

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 senedir Xperia Z2 kullanıyorum, paralel ithalat.(Zaten paralel ithalat dışı cihaz almıyorum.)

Bu arada sakın kıyas.la gibi siteler ile cihazları karşılaştırmayın tamamen yanlış bilgiye sahip olursunuz.

Daha önceki cihazım Xperia Z1 Compact idi. Asıl olarak ise iPhone kullanıcısıydım. 1 haftalık bir LG G3 deneme şansım oldu. Xperia Z2 den sonra elimde oyuncak bir cihaz varmış gibiydi. 1300-1400 TL vereceğiniz bir cihaz da bence önemli kriterlerden biri de malzeme kalitesi olmalı, o kadar para verip kesinlikle plastik bir cihaz kullanmam. Arayüz konusuna gelirsek, zevklere göre değişir ama stabilite de istediğiniz siteye bakın Sony cihazların arayüzleri Android pazarında en stabil arayüzlerden biridir. Z3 Compact'da Z2 de G3 den kesinlikle daha performanslı cihazlardır. İlk defa akıllı cihaz kullanacağım diyorsunuz zaten, bence başlangıcınızı sade, performanslı bir arayüze sahip cihazla başlamanız iyi olacaktır.
G3 ile sony karsilastirmayin lutfen lg sony ge ile solladi zaten ben kotu telefonlar demiyorum bakin bence soyle yapalim biz onerileri soyleyelim kardesimiz gitsin kullansin orda baklim hanfisini begenirse alsin zevk zevk var yani

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eşiem 3gb ramli tel aldım gayet hızlı ve akıcı,, cevremde z1 ve z2 kullanan kısıler var aynı kısı 2 kere ekranı dıger kısı de 1 kere olmak uzere telefon ekranı catladı. en ufak bır sıkısmada yada dusmede ekran gıdıyor. bunu cevremde cok fazla gordugum ıcın soyluyorum. kendım samsung s3 kullanıyorum 2 yılı gectı hala canavar gıbı ekranı var. kırılan ark soruyorum nasıl oldu dıye. ya arka cebınde dururken olmus yada ufak bır mesafeden dusurmeyle olmuş bence bu konuyuda dıkkate al derım ekran tamırı 300 tl cıvarı. garantı dısı da kalıyor.

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eşiem 3gb ramli tel aldım gayet hızlı ve akıcı,, cevremde z1 ve z2 kullanan kısıler var aynı kısı 2 kere ekranı dıger kısı de 1 kere olmak uzere telefon ekranı catladı. en ufak bır sıkısmada yada dusmede ekran gıdıyor. bunu cevremde cok fazla gordugum ıcın soyluyorum. kendım samsung s3 kullanıyorum 2 yılı gectı hala canavar gıbı ekranı var. kırılan ark soruyorum nasıl oldu dıye. ya arka cebınde dururken olmus yada ufak bır mesafeden dusurmeyle olmuş bence bu konuyuda dıkkate al derım ekran tamırı 300 tl cıvarı. garantı dısı da kalıyor.
G3 kullanicisimiydi yoksa sonymi

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
G3 ile sony karsilastirmayin lutfen lg sony ge ile solladi zaten ben kotu telefonlar demiyorum bakin bence soyle yapalim biz onerileri soyleyelim kardesimiz gitsin kullansin orda baklim hanfisini begenirse alsin zevk zevk var yani

İlk olarak Türkçe'yi biraz düzgün kullanırsak sevinirim, dedikleriniz pek anlaşılmıyor.

İkinci olarak sizin düşünceniz ile en iyi cihazları Samsung yapıyor.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi zaten aklımda lg hiç yoktu z3 compact ı gidip alıcaktım nerdeyse burdaki minecraft arkadışım önerdiği için iyice bir araştırdım hem z3 compact hemde lg g3 ü z3 compact tasarımıyla ben ce harika sony tasarımlarınıda zaten çok severim kuzenimde z2 var arkadaşımdada lg g3 ikissinde biraz kullandım xperia tasarım açısından çok hoşuma gitti bir iphone 5s gibi tasarıma sahip ancak z2 biraz eski bir cihaz olduğu için daha yeni olmasını istediğim için z3 compacta yöneldim paraya acımasam gidip iphone 6 alırım çok stabil cihaz iphone alamıyacığım içinde sony yöneldim kaya 26 xperialar hakkında daha çok bilgi verirsen sevinirim çatlama sıkıntıları hakkında falan çünkü cumartesi yada pazar günü almayı düşünüyorum biraz uzun oldu ama birde xperia m5 türkiyeye gelicekmiş oda kafamı karıştırdı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim yanlış anlamazsan soy ismini sorsam ayıp olurmu :D
kardeşim sakaryalıyım

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
help !!!!!!! yarın almayı düşünüyorum acil yardım gerekli lütfen tüm bilgilerinizi sunun

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ada'da 2 senem geçti güzel memleket. Bende Samsung S4 kullanıyorum, Sony Z3 compact'a geçicem bence kötü olan yorumlara fazla kulak asmamak gerek.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ada'da 2 senem geçti güzel memleket. Bende Samsung S4 kullanıyorum, Sony Z3 compact'a geçicem bence kötü olan yorumlara fazla kulak asmamak gerek.
iyidir adapazarı kulak asmıyım diyorum da hiç sony cihazım olmadı mecburen sorup soruuşturmak gerek

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iyidir adapazarı kulak asmıyım diyorum da hiç sony cihazım olmadı mecburen sorup soruuşturmak gerek
Forumda Sony kullananlar kulübü bölümleri var çoğu model için onları inceleyebilirsin. Şahsen ben o sayfaları takip ediyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sony walkman kullanmış isen sony telefonlarının sesinin de onu almak için yeterli olduğunu görürsün.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Turkcell yada vodafone'un telefonları var t60 ve smart ultra onlara da bir bak istersen kalan parayla tablet yada akıllı saat alırsın havan olur hem: )