M4 aqua pişmanlıktır

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihaz daha 2 haftalik.İlk hafta telefon sürekli ekran simsiyah olup donuyordu.Bunu günde 2-3 kez yapıyodu.Servise verdim daha 7 günlük telefonu geldi daha dün hesapta sorunu halletmişler az önce yine dondu yeter ya bu ne biçim iş arkadaşlar ya nasıl sony servisi bu napıcam sımdı ben?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona fazla yükleniyor olabilir misin? boş alan aç biraz.. m4 aqua 8gblik sürümüyle türkiyede..

yazılım ve gereksiz uygulamalardan kalan 1.4 gb boş alan..

hafıza kartı alıp ona taşımalısın uygulamalarını..

kullanmadığın gereksiz google play kitaplar, google play gazetelik, google+ hangouts gibi uygulamaları devredışı bırak.. hem güncellenmesin, hemde alan kaplamasın..

kilitlenme büyük ihtimalle ondandır..

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
grey cihaz satın aldıysanız yani kvk genpa garantili cihazlar normaldir böyle vakalar. Sony Türkiye garantili cihazlar almalısınız bunun için en güvenilir kaynak teknosa'dır. 2 tane Z3 değiştirdim bu yıl kendim ticari kar yapmak için al-sat yaptım 2 side teknosa faturalıydı 2. el cihazlar olmasına rağmen 1 tek problem ile bile karşılaşmadım. ama kliksa da 0 z3ler 1700'e veriliyor. kvk garantililer. ama nedense teknosa o fiyata veremiyor bunun bir düşünün. öte taraftan Sony garantili ise bilmiyorum diyebileceğim bir şey yok 1 yıldır Sony kullanıyorum tek sorun yaşamadım.

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefona fazla yükleniyor olabilir misin? boş alan aç biraz.. m4 aqua 8gblik sürümüyle türkiyede..

yazılım ve gereksiz uygulamalardan kalan 1.4 gb boş alan..

hafıza kartı alıp ona taşımalısın uygulamalarını..

kullanmadığın gereksiz google play kitaplar, google play gazetelik, google+ hangouts gibi uygulamaları devredışı bırak.. hem güncellenmesin, hemde alan kaplamasın..

kilitlenme büyük ihtimalle ondandır..

Telefonda zaten 1 gb yer bırakıyorum cok bısey yuklu de değil ki ayrıca teknosa dan aldım.Hafıza kartımda var.

ccc123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende sony xperia c4 almayı düşünüyorum ne yapmalıyım ?

hanox

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ben sony experia m4 aqua kullanıyorum harika bir cihaz.Hiç bir sorun çıkarmadı.Sana sorunlu cihaz gelmiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben sony aqua m 4 aldım 64 gb hafıza kartı taktım telefonun oyun performansı ve pil ömrü çok iyi hiç kasma yaşamadım kamersıda çok iyi sarjı 1.5 gün gidiyor aşırı kullanımda

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar cihaz daha 2 haftalik.İlk hafta telefon sürekli ekran simsiyah olup donuyordu.Bunu günde 2-3 kez yapıyodu.Servise verdim daha 7 günlük telefonu geldi daha dün hesapta sorunu halletmişler az önce yine dondu yeter ya bu ne biçim iş arkadaşlar ya nasıl sony servisi bu napıcam sımdı ben?
aldıgın seride sıkıntı olabilir servise ver 1 ay olamdıgı için degişim hakkın var deişim iste %90 değiştirirler...

TypeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hafiza karina butun uygulamalari tasiyamiyosunuzki. 16ligini getirsinler. Mesaj atin sonye

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
kardeşim hafızası dolu yer açmaya bak yine olmassa sıfırla cihazı....

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sony almayın.LG alın.

Hahah :D Kahkaha attım, LG sana maaş mı bağlıyor aylık? :D (asdjasjd :D)

"M4 Aqua pişmanlıktır"

Konu başlığına bak içeriğine bak.. Tek senin aldığın telefon bozuk çıktı diye böyle demenin anlamı yok. Z4'de alsan, LG G4'de alsan, S6'da alsan aynı sorunu yaşayabilirsin.

Ben 3999 TL'ye Philips televizyon aldım alır almaz, eve kurdum anakartı yandı. Halbuki yeni açtım televizyonu, kullanıcı hatası diyip para istediler verdim ne kadarsa. Bu işler şans işi. Gerçi %85'de bir durumu yaşamışsın.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Benim z2 de ölü piksel var mesela ama köşesinde pek rahatsız etmiyor göndermedim garantiye kul ürünü bunlar hatalar olabiliyor her alette.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hahah :D Kahkaha attım, LG sana maaş mı bağlıyor aylık? :D (asdjasjd :D)

Sende sanırım Sony'de elemansın.Kardeşim sen istedin diye ben olumlu yorum mu yapacağım şimdi ? İstediğimi söylerim , ben LG tercih ederim.LG tercih ettiğimide belirtirim.Bu neyin dalgası böyle peki dostum açıklar mısın :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sende sanırım Sony'de elemansın.Kardeşim sen istedin diye ben olumlu yorum mu yapacağım şimdi ? İstediğimi söylerim , ben LG tercih ederim.LG tercih ettiğimide belirtirim.Bu neyin dalgası böyle peki dostum açıklar mısın :)

Adam sorusuna cevap istiyor, sen gelmiş LG alın diyosun, SONY fanlığını yapmıyorum ki şuan :S Hatta Sony'i bile eleştiriyorum.

LG tercih edebilirsin ona da bir şey demiyorum eyvallah, o senin kişisel görüşündür. Ancak bunu buraya çocukça yazmanın bir anlamı yok bence. :cool:

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Dostum bu konuya girecek kişi Sony alacak bir kişidir değil mi ? Çocukça yazmak nedir anlamadım şuan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa benim tel de m4 aqua donalı bi saat oldu ne kapanıyo ne bişey napcam ben

S

SDN Okuru

SDN Okuru
m4 aqua dondu yarim saattir ekran acik yatiyor ne yapmaliyim yardim lutfen

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Donma durumunda Power + Ses açma tuşuna basılı tutun, telefon titreyince kendine reset atacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tlde m4 dndu birgundur ayni hherseyi denlyrum olmuyor telefonun şarjı ne zaman biter ekran simsiyah sadece üstteki şarj yeri ile saati gösteriyo ama onlar da dondu ne yapmalıyımb

S

SDN Okuru

SDN Okuru
açar açmaz anakart yandı ve ücretini verdin şans işi diyerek öylemi?? amma MALmışın sende.

S

sweet-sweet

SDN Okuru
xperia m4 aqua alalı 3 hafta oldu elimde 1kere dondu şarja bağladım olmadı bilgisayara da usbyle bğladım hiç bişi olmadı daha sonra (kapama/açma tuşunu ve (ses açma) tuşuna uzun süre basılı tuttum titredi ve açıldı ,açılmaz diye umuyordum ama deneyince oldu...... Üstelik ilk kullanmaya başladığmda bi ısınma yoktu şimdi ise ısınma sorunu var Sony'i tavsiye edenler , çok memnun olanlarda var ama m4 aqua yı hiç önermiyorum:blush: bu telefondan memnun olanlar var mı bilemicem neyse hadi iyi günler... :)

B

bilimadamı

SDN Okuru
arkadaşlar çözümü çok basit. telefonu analog sıfırlamanız gerekiyor. sıfırlamadan kastım açıp kapatmanın elle yapılan hali. sd kart yuvasını açın orada ufak bir nokta olacak. o noktanın adı zorla kapatma noktası. kalem ucu gibi delici olmayan ama delikten girecek ebattaki bir cismi sokun birkaç saniye sonra ekran kapanacak. sonra off düğmesine basarak açabilirsiniz yeniden. kolay gelsin. telefonun aşırı ısınmave uygulamaların çok yüklenimi durumunda ve stamina modunda telefonu zorlarsanız oluyor. M4aqua ların hepsinde yok bazılarında var. çözümü 30 saniye. dediklerimi yaparsanız sorun falan kalmaz. uygulamaları sd karta taşıyın ve kullanmadıklarınızı devre dışı bırakın. ondan önce de güncellemelerini kaldırın tabii. umarın yardımcı olmuşumdur. lg sony kavgası edeceğinize biririnin derdine deva olun bari...:thumbup1::thumbup1:

kenantiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanımla alakalı bi durum. Bende hoyrat kullandım ve cihaza 1 telefon parası harcadım diyebilirim ama genel olarak piyasaya göre müthiş cihaz.