LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hızlı şarj acayip işe yarıyo bende 40 dkya %60 a kadar geliyo

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sarj cihazm sorunlu. Yarar heralde.
Videonda cloudy3.1 romunu ve dorimanx kernelini kullaniyorsun anladigim kadariyla bu ikili iyimi sence başka rom ve kernel onerirmisin çünkü bu hafta sonu cloudynin 3.2 si çıkacağını söylemişsin bn de hafta sonu 3.2 ile dorimanxi kurmayı düşünüyorum başka onerin varsa onuda değerlendirmek isterim şimdiden teşekkürler.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dorimanx i flaşladıktan sonra gözle görülür farklılıklar neler ?
Cpu gpu saat hızını arttırıp azaltabilirsin cpunun çalışacağı modu ayarlayabilirsin veri okuma hızını değiştirebilirsin hoparlor mikrofon kulaklık sesini arttirabilirsin hizli sarj özelliği var ve daha birçok ek özellik var biraz kurcalarsan öğrenirsin.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cpu gpu saat hızını arttırıp azaltabilirsin cpunun çalışacağı modu ayarlayabilirsin veri okuma hızını değiştirebilirsin hoparlor mikrofon kulaklık sesini arttirabilirsin hizli sarj özelliği var ve daha birçok ek özellik var biraz kurcalarsan öğrenirsin.
G2 için en iyi kernel dorimanx mi

yaseka61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şarj için en iyi stock rom hangisi yani ekran süresi 6 saat falan

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cloudy bugun cıkarıyor buglar giderilmis versiyonu hafta sonuna kadar beklemicez.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş cevaplamış doğru bir şekilde 😀 ondan yazmadım.
O dromanxi dedi bn başka sorduydum g2 ile hasır neşir birisin senin cvbini istedim özellikle rom konusunda tekrar sorayim cloudy3.2 den daha iyi rom varmı dromanxile performansı iyimi ve başka bir rom önerin varmi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
O dromanxi dedi bn başka sorduydum g2 ile hasır neşir birisin senin cvbini istedim özellikle rom konusunda tekrar sorayim cloudy3.2 den daha iyi rom varmı dromanxile performansı iyimi ve başka bir rom önerin varmi
Büssürü rom var xda da ben surekli degisiyom yani tam bir sey diyemem ama cloudy candır 😀 , dorimanx ile arkadasn dedigi gibi her seyi ayarlayabiliyon guzel kernel cogu romla gidiyor yani lg stock temelli olan.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Büssürü rom var xda da ben surekli degisiyom yani tam bir sey diyemem ama cloudy candır 😀 , dorimanx ile arkadasn dedigi gibi her seyi ayarlayabiliyon guzel kernel cogu romla gidiyor yani lg stock temelli olan.
Teşekkür ederim 3.2 ile domanxi kurayım o zamn

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamın aleyküm arkadaşlar. Bugün itibariyle aranızdan ayrılmış bulunuyorum :) Dün G2 16 GB paralel ithalat telefonumu sattım ve yerine lenovo vibe x2 aldım. Aranızda bulunmak zevkti:) Yeri geldi LG logosunda takıldık yeri geldi internal storage kısmınıda wipe'ladık yeri geldi system ui durduruldu hatası aldık geldik hepsini burda çözdük :) ilk geldiğimde ROM nedir bilmezken burdan çıkarken 5 dakikada stock rom custom rom flaşlayabilir kapasiteye geldik :) Yardım eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun esen kalın.