• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sarj cihazm sorunlu. Yarar heralde.
Videonda cloudy3.1 romunu ve dorimanx kernelini kullaniyorsun anladigim kadariyla bu ikili iyimi sence başka rom ve kernel onerirmisin çünkü bu hafta sonu cloudynin 3.2 si çıkacağını söylemişsin bn de hafta sonu 3.2 ile dorimanxi kurmayı düşünüyorum başka onerin varsa onuda değerlendirmek isterim şimdiden teşekkürler.

dorimanx i flaşladıktan sonra gözle görülür farklılıklar neler ?
Cpu gpu saat hızını arttırıp azaltabilirsin cpunun çalışacağı modu ayarlayabilirsin veri okuma hızını değiştirebilirsin hoparlor mikrofon kulaklık sesini arttirabilirsin hizli sarj özelliği var ve daha birçok ek özellik var biraz kurcalarsan öğrenirsin.

Cpu gpu saat hızını arttırıp azaltabilirsin cpunun çalışacağı modu ayarlayabilirsin veri okuma hızını değiştirebilirsin hoparlor mikrofon kulaklık sesini arttirabilirsin hizli sarj özelliği var ve daha birçok ek özellik var biraz kurcalarsan öğrenirsin.
G2 için en iyi kernel dorimanx mi

Cloudy bugun cıkarıyor buglar giderilmis versiyonu hafta sonuna kadar beklemicez.

Arkadaş cevaplamış doğru bir şekilde 😀 ondan yazmadım.
O dromanxi dedi bn başka sorduydum g2 ile hasır neşir birisin senin cvbini istedim özellikle rom konusunda tekrar sorayim cloudy3.2 den daha iyi rom varmı dromanxile performansı iyimi ve başka bir rom önerin varmi

O dromanxi dedi bn başka sorduydum g2 ile hasır neşir birisin senin cvbini istedim özellikle rom konusunda tekrar sorayim cloudy3.2 den daha iyi rom varmı dromanxile performansı iyimi ve başka bir rom önerin varmi
Büssürü rom var xda da ben surekli degisiyom yani tam bir sey diyemem ama cloudy candır 😀 , dorimanx ile arkadasn dedigi gibi her seyi ayarlayabiliyon guzel kernel cogu romla gidiyor yani lg stock temelli olan.

selamın aleyküm arkadaşlar. Bugün itibariyle aranızdan ayrılmış bulunuyorum :) Dün G2 16 GB paralel ithalat telefonumu sattım ve yerine lenovo vibe x2 aldım. Aranızda bulunmak zevkti:) Yeri geldi LG logosunda takıldık yeri geldi internal storage kısmınıda wipe'ladık yeri geldi system ui durduruldu hatası aldık geldik hepsini burda çözdük :) ilk geldiğimde ROM nedir bilmezken burdan çıkarken 5 dakikada stock rom custom rom flaşlayabilir kapasiteye geldik :) Yardım eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun esen kalın.