neler var![]()
ne vereyim abime:lol:
neler var![]()
Flash tool ile kendin guncelleyebilirsinAcil yardim !!! Ben tlfonumu mobile tools uzerinden lollipopa gecirmeye calisiyom nerdeyse 10 sefer denedim ama her seferinde telefon ayarlarina gelince sunucu hatasi verio lg yetkillilerine sordugumda orjinal usb kullanmadan olmaz dediler ben sony usb kullaniyorum digeri kayboldu sirf bu yuzden guncelleme yapamadim. Tavsiyesi olan
Hafta sonu cloudy fixleyecek sorunları yani 3.2 geliyor yada herneyse.
Genelde olmuyor gelince açıklama yapılırsa ya da yorumlara gore bilgilendiririm.dostum, bende şu an cloudy 3.1 yüklü.cloudy 3.2 yayınladığında, 3.1 in üstüne wipe sız flaşlasam bişey olurmu ?
Cacheleri wipe yapıp geçebilirsin.dostum, bende şu an cloudy 3.1 yüklü.cloudy 3.2 yayınladığında, 3.1 in üstüne wipe sız flaşlasam bişey olurmu ?
Wipelayıp 😀 oruç başınamı vurdu 😄😄Cacheleri flaslayıp geçebilirsin.
Aynen [emoji1]Wipelayıp 😀 oruç başınamı vurdu 😄😄
Ekli dosyayı görüntüle 11376Ekli dosyayı görüntüle 11376Merhaba arkadaşlar kilit ekranını kaldırmaya çalıştığımda. fotodaki üstteki 3 seçenek neden seçilemiyor bilen var mı acaba ?
Daha önceden seçiliyordu artık seçilemiyor
![]()
Beyler kitkat stock rom a geri dönüş yapmak istiyorum ama ama hangisi benim telefonun sürümü olduğuna karar veremedim yani şuan v30c-tur-xx ben v20c mi yüklemeliyim yoksa v20b mi anlayamadın cihaz d820tr 32gb birde ss atiyim.
Bilen biri yardım edebil mi ? Bu işlere pek bulaşmadım da maalesef. :unsure:
![]()
güzel video olmuş ellerine ,ağzına sağlıkhttps://www.youtube.com/watch?v=JOmHKMcBcfk&feature=youtu.be Arkadaşlar cloudy 3.1 merak eden bakabilir benim videom ve altta çoğu sorunun cevabını verdim eksik bulursanız yazınHer şeyi bir yere toplamak istedim.
Saol 😀güzel video olmuş ellerine ,ağzına sağlık
Kurulumda xposedi seçtiysen çalışmaz.Cloudy 3.1 de quick window çalışmıyor bu konuda bilgisi olan varmi
[MENTION=424680]bloodyslash[/MENTION] Teşekkürler:thumbup1:
Cevap için :yes:Nolduki hocam 
Hayir direk flashlican.Dorimanx kerneli nasıl yüklemem gerek önce cloudy yükleyip ardından full wipe(Dalvik, Cache, System & Data) yapıp mı yüklemem lazım?
cloudy yi yükledikten sonra hemen dorimanx ımı flaslıyim ?Hayir direk flashlican.
Hayir direk flashlican.
[LP 5.0.2 Kernel 3.4.107][24 JUN] Dorimanx 3… | LG G2 | XDA Forumscloudy 3.1 için dorimanx ın linkini atabilirmisin
Istedigin zaman flashlayabilirsin kerneli.cloudy 3.1 için dorimanx ın linkini atabilirmisin