LG G2 Kullanıcıları Kulübü

zuluraptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 11376Ekli dosyayı görüntüle 11376Merhaba arkadaşlar kilit ekranını kaldırmaya çalıştığımda. fotodaki üstteki 3 seçenek neden seçilemiyor bilen var mı acaba ?
Daha önceden seçiliyordu artık seçilemiyor

android.jpg

L

love g4

SDN Okuru
Acil yardim !!! Ben tlfonumu mobile tools uzerinden lollipopa gecirmeye calisiyom nerdeyse 10 sefer denedim ama her seferinde telefon ayarlarina gelince sunucu hatasi verio lg yetkillilerine sordugumda orjinal usb kullanmadan olmaz dediler ben sony usb kullaniyorum digeri kayboldu sirf bu yuzden guncelleme yapamadim. Tavsiyesi olan

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Acil yardim !!! Ben tlfonumu mobile tools uzerinden lollipopa gecirmeye calisiyom nerdeyse 10 sefer denedim ama her seferinde telefon ayarlarina gelince sunucu hatasi verio lg yetkillilerine sordugumda orjinal usb kullanmadan olmaz dediler ben sony usb kullaniyorum digeri kayboldu sirf bu yuzden guncelleme yapamadim. Tavsiyesi olan
Flash tool ile kendin guncelleyebilirsin
https://youtu.be/AfO58ieC5aQ

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hafta sonu cloudy fixleyecek sorunları yani 3.2 geliyor yada herneyse.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler kitkat stock rom a geri dönüş yapmak istiyorum ama ama hangisi benim telefonun sürümü olduğuna karar veremedim yani şuan v30c-tur-xx ben v20c mi yüklemeliyim yoksa v20b mi anlayamadın cihaz d820tr 32gb birde ss atiyim.

Bilen biri yardım edebil mi ? Bu işlere pek bulaşmadım da maalesef. :unsure:

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler kitkat stock rom a geri dönüş yapmak istiyorum ama ama hangisi benim telefonun sürümü olduğuna karar veremedim yani şuan v30c-tur-xx ben v20c mi yüklemeliyim yoksa v20b mi anlayamadın cihaz d820tr 32gb birde ss atiyim.

Bilen biri yardım edebil mi ? Bu işlere pek bulaşmadım da maalesef. :unsure:

sen kitkatı yüklemek istiyosan v20.. kodlu romları seççeksin sayıdan sonraki harf alfabedeki yeri ne kadar z ye yakınsa rom un hataları o kadar az olur (sanırım) yani sen en son harfli olanı yükle ama şahsen v20c yi yüklemeni öneririm ben kitkatta v20c kullanıyodum

O

Oguzhnn

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar benim g2nin sorunu bu lolipop guncellemesinden sonra fonksiyon tuslari kulakliktaki tuslar calismiyor bilgisi olan var mi