bloodyslash
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
dorimanx i flaşladıktan sonra gözle görülür farklılıklar neler ?Istedigin zaman flashlayabilirsin kerneli.
dorimanx i flaşladıktan sonra gözle görülür farklılıklar neler ?Istedigin zaman flashlayabilirsin kerneli.
Ben fark goremedim kernelden hız vs ayarliyon ben sesi arttiriyo diye flashladım.dorimanx i flaşladıktan sonra gözle görülür farklılıklar neler ?
fast charge gerçekten işe yarıyomu ?Ben fark goremedim kernelden hız vs ayarliyon ben sesi arttiriyo diye flashladım.
Sarj cihazm sorunlu. Yarar heralde.fast charge gerçekten işe yarıyomu ?
Peki sarj yine aynimi gidiyor ?Hızlı şarj acayip işe yarıyo bende 40 dkya %60 a kadar geliyo
Aynı gibi bi fark göremedim.Peki sarj yine aynimi gidiyor ?
Videonda cloudy3.1 romunu ve dorimanx kernelini kullaniyorsun anladigim kadariyla bu ikili iyimi sence başka rom ve kernel onerirmisin çünkü bu hafta sonu cloudynin 3.2 si çıkacağını söylemişsin bn de hafta sonu 3.2 ile dorimanxi kurmayı düşünüyorum başka onerin varsa onuda değerlendirmek isterim şimdiden teşekkürler.Sarj cihazm sorunlu. Yarar heralde.
Cpu gpu saat hızını arttırıp azaltabilirsin cpunun çalışacağı modu ayarlayabilirsin veri okuma hızını değiştirebilirsin hoparlor mikrofon kulaklık sesini arttirabilirsin hizli sarj özelliği var ve daha birçok ek özellik var biraz kurcalarsan öğrenirsin.dorimanx i flaşladıktan sonra gözle görülür farklılıklar neler ?
G2 için en iyi kernel dorimanx miCpu gpu saat hızını arttırıp azaltabilirsin cpunun çalışacağı modu ayarlayabilirsin veri okuma hızını değiştirebilirsin hoparlor mikrofon kulaklık sesini arttirabilirsin hizli sarj özelliği var ve daha birçok ek özellik var biraz kurcalarsan öğrenirsin.
Şimdilik Dorimanx a rakip kernel yok g2 için.G2 için en iyi kernel dorimanx mi
Eyvallah arkadaşŞimdilik Dorimanx a rakip kernel yok g2 için.
Jelly bean 10carkadaşlar şarj için en iyi stock rom hangisi yani ekran süresi 6 saat falan
Yukardaki soruma bi cvp verirmisinCloudy bugun cıkarıyor buglar giderilmis versiyonu hafta sonuna kadar beklemicez.
Arkadaş cevaplamış doğru bir şekilde 😀 ondan yazmadım.Yukardaki soruma bi cvp verirmisinbide inş bug hic yoktur 3.2de
O dromanxi dedi bn başka sorduydum g2 ile hasır neşir birisin senin cvbini istedim özellikle rom konusunda tekrar sorayim cloudy3.2 den daha iyi rom varmı dromanxile performansı iyimi ve başka bir rom önerin varmiArkadaş cevaplamış doğru bir şekilde 😀 ondan yazmadım.
Büssürü rom var xda da ben surekli degisiyom yani tam bir sey diyemem ama cloudy candır 😀 , dorimanx ile arkadasn dedigi gibi her seyi ayarlayabiliyon guzel kernel cogu romla gidiyor yani lg stock temelli olan.O dromanxi dedi bn başka sorduydum g2 ile hasır neşir birisin senin cvbini istedim özellikle rom konusunda tekrar sorayim cloudy3.2 den daha iyi rom varmı dromanxile performansı iyimi ve başka bir rom önerin varmi
Teşekkür ederim 3.2 ile domanxi kurayım o zamnBüssürü rom var xda da ben surekli degisiyom yani tam bir sey diyemem ama cloudy candır 😀 , dorimanx ile arkadasn dedigi gibi her seyi ayarlayabiliyon guzel kernel cogu romla gidiyor yani lg stock temelli olan.
3.2 bugun cikacak haber veririm bekle sen 😀Teşekkür ederim 3.2 ile domanxi kurayım o zamn
Tamam bekliyorum3.2 bugun cikacak haber veririm bekle sen 😀
Nerden takip edionUpload ediliyor 3.2 😀
Twitter hesabından açıklıyor cloudyfa.Nerden takip edion
Hem ordan hem xda dan 😀Twitter hesabından açıklıyor cloudyfa.
http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13262 link 3.2Hem ordan hem xda dan 😀
Kk bootloader ne