LG G3 Beat Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bende almayı düşünüyorum ama oyun falan oynamayı pek sevmem sadece fotoğraf çekmeyi birde internette dolaşmak için istiyorum ama discovery 2 plusla arasında kaldım sizce ne yapmalıyım. Lg g3 beat mı discovery 2 plus mı fikir verirseniz sevinirim.
Mini cihazlari ve discovery i onermem G7 dusunebilirsiniz kuzenime aldm super cihaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g3 beat radyo dinleme özelligi varmı internetsiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar LG g3 beat kullanıcısıyım telefonu alalı 2 buçuk ay oluyor lakin şuan telefonun klavyesi gözükmüyor ayarlara girdiğimde LG klavye açık gorunuyor ama ekranda çıkmıyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba arkadaşlar LG g3 beat kullanıcısıyım telefonu alalı 2 buçuk ay oluyor lakin şuan telefonun klavyesi gözükmüyor ayarlara girdiğimde LG klavye açık gorunuyor ama ekranda çıkmıyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Emin deilim ama klavyenin verilerini temizleyin sonra durdurun oyle deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar cihazı 15 gündür kullanıyorum Gerek performans gerek kısayolları gerekte bataryası muazzam.. günlük kullanımda 1.5 gün garantisi var.. oyun oynayan biri oldugum halde aksam sarjı bitsede taksam dedigim zamanlar oluyor. cihazın benim acımdan tek sorunu kamerası sadece gündüz cekimlerinde basarılı gece cekimleri gerçekten hayal kırıklıgı.. ama bu benim için dert degil diyenlere kesinlikle tavsiye edebilicegim bir cihaz.. kullanımı çok zevkli. ayrıca kullanıcıya hitap eden bir yapısı var. ve not olarak söylemeden geçmeyeyim beyaz aldıgınız zaman cihazın altında üstünde renk atması oluyor kapakta.. bi kılıfla kullanmak yerinde olucaktır. ben 02mm olarak geçen ince seffaf kılıf kullanıyorum. teknik destek isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşalar telefonu anneme geçtiğimiz aralık ayında aldık ancak son 1 aydır aşırı kasmalar meydana geldi telefonda neredeyse hiç bir şey yüklü değil sd kart yok 2,5 gb hafıza hala boş sadece 6-7 uygulama yüklü bunun nedeni sizce ne olabilir bir önerisi olan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, LG G3 Beat' te rehber de bir kişiye resim atamada problem oluşuyor. "resim üzerindeki değişiklikler kaydedilemedi" yanıtı veriyor ve işlem yapmaya devam ediyor. ancak resim üzerinde herhangi bir değişiklik filan yapmıyorum. sadece galeriden bir resmi seçip rehberde bir kişiye atamayı deniyorum ama işlem sonlanmıyor. ve resim eklenmiyor.

bu durumla karşılaşan var mı? ya da çözümü hakkında bir fikri olan var mı acaba?

Selamalar

Bende bu telefondan hem kendime hem de nişanlıma aldım 1 hafta önce, ancak yukarıdaki problem benim telefonumda yok ama nişanlımınkinde var. Ne yaptıysam olduramadım.

Bu sorunu yaşayıpta çözüme kavuşturabilen var mı acaba?

Teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
play store den cok yavaş indiriyor prağramları sorun nerden olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende alacamda karar veremedim lg g3 beat mı alsam yoksa lg g3 stylus mu önerilerinizi bekliyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence g7'yi tercih et.

Ama ille de bu ikisi arasında seçim yapacaksan git beat olanı al.
Evet arkadas dogru diyor g7 kullanms biriyim ve oldukca guzel arayuz ozellikler malzeme kalitesi tasarm hersey var islemcisi haric ust duzey telefon ama takılma gormedimm

Galatasaray991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
faturaya ek olarak almayı düşünüyorum bu telefonu . pismanlık falan yok değilmi alanlarda ? almalımıyım sizce

Gs_Fth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu canlandırmam gerek . Arkadaşlar LG G3 Beat almayı düşünüyorum . 8 gb hafıza 1 gb RAM yetersiz diyenler var. birde fazla mini işine yaramaz diyenler var ne diyorsunuz?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Konuyu canlandırmam gerek . Arkadaşlar LG G3 Beat almayı düşünüyorum . 8 gb hafıza 1 gb RAM yetersiz diyenler var. birde fazla mini işine yaramaz diyenler var ne diyorsunuz?
G3 beat segmentine göre pahalı.

Bence Ascend G7 al. Ya da Meizu MX4.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün itibariyle bende LG G3 Beat kullananlar arasına girdim. Turkcell'den faturama ek ayda 35 tl ye (24ay) aldım.. Gece 1 gibi şarja koydum, saat 9.30da cıkardım.. 12 saat kalması gerekiyomuş normalde..
Bugün ise bütün gün uygulama indirdim, oyun oynadım, internette gezdim, team viewer'dan arkadaşım telefonuma baglandı bazı ayarlar yaptı.. ve saat 18.30 gibi telefonun şarjı bitti. Şuan şarjda olmasına rağmen hala kurcalıyorum:) Şuan için memnunum güzel bir telefon... Ha bu arada screen shot'un kısa yolu nasıl yapılıyor bilen var mı? arkadan yapılıyor biliyorum ama zor oluyor orası...

Gs_Fth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende faturaya ek almayı düşünüyorum da hafızası sıkıntı olur gibi geliyor ? oyun indirdinmi hiç uygulama falan ne kadar kullanıyorsun hafıza yeterlimi sence

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende faturaya ek almayı düşünüyorum da hafızası sıkıntı olur gibi geliyor ? oyun indirdinmi hiç uygulama falan ne kadar kullanıyorsun hafıza yeterlimi sence
3,9 GB mi ne kalıyor kullanıcıya.

Çoğu üretici donanım yeterli ama dahili depolama birimi yetersiz diye güncelleme veremiyoruz diye postayı koyuyorlar. Onu geçtim nasıl rahat kullanacaksın telefonu. En az 16 GB dahili depolamaya sahip cihaz tercih etmelisin.

G3 beat kötü demiyorum ama geleceğe dönük değil. Ascend G7 ve Meizu Mx4'ü ciddi ciddi düşünmelisin. İki cihazın da lollipop alacağı kesinleşti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG g3 beat telefonu alalı 3 ay falan ama şuanda takılıyor yavaşladı telefon ne yapmam gerekiyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefona Lolipop 5.0.2 güncelleme geldi ama bu forum ölü. ohooo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona güncelleme ile android 5 yüklendi ve hafızada yer kalmadı ilk sürüme nasıl dönebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mellow:Arkadaslarr bende g3beat almak istiyorum. Sadece. Fotograf cekiliyorum ve twittere giriyorum. Sizce 8gb hafiza yetermi. Telefon hakkindaki deneyimlerinizi paylasirmisinz. Telefon kasiyomu onu merak ettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonuma şifre koymak istedim simdi telefon açılıyormuş gibi duruyor yaklaşık 3 saattir açılış ekranı var ama açılmıyor yardmcı olabilir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kendime lg g3 beat alıcam telefon uygulama olarak facebook instagram you tube chrome okey tom yüklüyücem telefonda kasma olurmu bana yardımcı olrmusunuz