LG G3 Beat Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yılbaşında aldım G3 Beat modelini. Tasarımı ve lazer odaklamalı kamerası beni cezbetti. Gece flashsız cekimlerinde noise olusuyor.( o kadarda olsun) fakat flash ile bu açığı ortadan kaldırmışlar. Mukemmel fotograflar cekilebiliyor flash sayesinde. Rami 1 gb olmasi bazen sorun yaratabiliyor. Arkaplanda cok fazla acik uygulama tutamiyor. Ama Asphalt 8'in maksimum cozunurlugu dahil her oyunu sorunsuz calistirdi. QuickCircle ozelligi ile muzik degistirirken sarz tasarrufu yapabiliyorsunuz. Kutudan cikan kulakligi pek begenmedim kendi kulakligimi kullaniyorum. Ayrica ekrani 720p 300 ppi olmasi supheye dusurmesin kullanim acisindan pekde goze carpmiyor. Islemcisi yeterli gelirmi diye cok dusundum ama memnunum. Verdigim parayi hakediyor. Butcesi biraz daha fazla olan g2yi dusunebilir.

zeyenpyakti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de 10 gün önce filan Lg G3 Beat aldım. çok fazla selfie çekenlere gelmez, ön kamerası 1.3 görüntü kalitesi kötü. ben ön kamerayı çok kullanmadığım için aldım. onun dışında telefonla konusurken hoparlor kapalı olmasına rağmen ahizeden hoparlor açıkmış gibi ses geliyor. karşı taraftan gelen bütün sesi dışarıya vuruyor. Diğer LG G3 BEAT kullanıcıları bana cevap versin lütfen sizde de böyle mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Quick Remote ve Quick circle özelliği var ve tabiki de içinden ulaklığı çıkıyo
Bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri Ben kullanıyorum çok memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg 3 beat geçen hafta aldım ve kullanım olarak gayet güzeldi ancak cebimden düşürdüğüm için dış ekran camı çatladı, telefon halen çalışıyor ancak dış camını değiştirmek istediğimde komple dokunmatik ekran ve dış camın değiştiğini söylediler bu da 400-500 lira gibi bir para tutuyor, telefonun kendisi zaten 1000 lira bu kadar pahalı parça olmaz, kesinlikle bir daha bu telefonu almam veya kullanmam.

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar aramızda D722 serili g3 beat (mini veya s) kullanan varmı?

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
merhaba arkadaşlar, bende bugun G3 S alarak aranıza katıldım. GG'dan paralel ithalat (disb. delt) G3S aldım. Türkiye cihazını almamamın sebebi NFC, Miracast ve Radyo eksikliğiydi. Bu nedenle D722 serisini tercih ettim. Bugün elime ulaştı oldukça güzel bir telefonmuş, parallel olmasından dolayı sorunlu olup olmayacağı en büyük korkumdu ama şükür bir sorun yok. Kore üretimi ispanya cihazı. tüm özellikler eksiksiz, cihazda da bir sıkıntı görmedim. Alacak arkadaşlara bende tavsiye ederim g3 beat'i..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g3_beat kullanıcısıyım telefonun klavyesini kullanamıyorum. dil ve giriş kısmında klavye giriş yöntemleri lg klavye seceneği ayarlarını yapamıyorum ekran bi önceki menüye dönüyor yardımcı olabilecek var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
Benim şöyle bir sorum olucak;
LG G3 Beat'ı 1-2 gün önce aldım. Telefonla ilgili hiçbir sorunum yok,gayet hoş ve güzel bir telefon. Asphalt 8 ve bu tür büyük oyunları da gayet güzel kasmadan oynatıyor. Neyse, arkadaşlar benim burada asıl sormak istediğim soru bu telefondan önce HTC Desire X kullanıyordum ve rehberimdeki kişiler SIM e kayıtlı idi. Şimdi hattımı takıp Whatsapp kullandığımda rehberimden sildiğim kişiler kendi çapımda her şeyi denemiş olmama rağmen halen Whatsapp'ta gözükmekte. Bu soruna dair bir fikri olan var ise paylaşırsa sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler g3 beat aldım telefon daha bugün geldi fakat ekran döndürmesinde bi sıkıntı var sanırım bu benim ilk akıllı telefonum çokta anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla ekranın telefonun açısına göre kullanıcıya düz ekran gelmesi gerekiyor. benim telefonumda ekran herhangi bir yan yüze dödüğünde dikey açıya geçmiyor 2 yan arasında değişiyor fakat ekran döndürme kapalı haline gelmiyor ve dik açıya almak için sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. benim yapabileceğim birşey varmı g3 beat in kendi özelliğimi yoksa servisemi göndermem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Beyler g3 beat aldım telefon daha bugün geldi fakat ekran döndürmesinde bi sıkıntı var sanırım bu benim ilk akıllı telefonum çokta anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla ekranın telefonun açısına göre kullanıcıya düz ekran gelmesi gerekiyor. benim telefonumda ekran herhangi bir yan yüze dödüğünde dikey açıya geçmiyor 2 yan arasında değişiyor fakat ekran döndürme kapalı haline gelmiyor ve dik açıya almak için sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. benim yapabileceğim birşey varmı g3 beat in kendi özelliğimi yoksa servisemi göndermem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.
Yazılımsal da olabilir donanımsalda
Sen bu telefon işinde yenisin servise gidiver orda anlat durumu ayarlar onlar. Belki üretim hatası olabilir değiştirirler daha 1 günlük cihaz baktın olmuyor iade edersin.

neck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar. LG G3 Beat kullanıcısıyım. Ebay üzerinden Nillkin Quick Circle kılıf satın aldım ancak kılıfın kapağını açıp kapadığımda ekranda hiçbir hareket olmuyor. Ayarlarına baktığımda Quick Circle ayarlarının açık olduğunu gördüm ancak ekranda hiçbir hareket yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Satın aldığım kılıfın modeli http://www.ebay.com/itm/22155457439...49&var=520409668526&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Merhaba. Yarin lg g3 beat almayi dusunuyorum ama ön kamerasini merak ettim. Kullananlar ön kamerasiyla ilgili bilgi verebilirmi? Guzel cekiyormu?

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pil de ekran suresi kac saat aliyosunuz acaba screenshot lari alabilirmiyim ?

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Yarin lg g3 beat almayi dusunuyorum ama ön kamerasini merak ettim. Kullananlar ön kamerasiyla ilgili bilgi verebilirmi? Guzel cekiyormu?
Hocam Lg G3 beat ön kamerada çok iyi değil maalesef. Gündüzleri ortalama bir sonuç alırken geceleri çok puslu çekiyor. Kendi kamera uygulaması haricinde başka bir uygulamada efektsiz çekince -neden bilmiyorum- çok daha iyi çekiyor.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Neden boyle hatalar yapiyorsun rehberlerimizi okudun mu
Bugün xperia c3 aldık. Bana değilse kardeşime aldık. Taksit olayından dolayı turkcellden almak zorundaydık. Huawei G7 hic bir yerde yoktu. Xperia c3'u gördüm g3 beat'le ayni fiyatta ayni ozellikte islemci felan hersey ayniydi ve ön kamerası gayet iyiydi. Doğru secimi yaptigimi düşünüyorum :) kardeşim ön kameraya önem veriyor telefona değil :) (kız iste anlamiyorki telefondan :D )

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugün xperia c3 aldık. Bana değilse kardeşime aldık. Taksit olayından dolayı turkcellden almak zorundaydık. Huawei G7 hic bir yerde yoktu. Xperia c3'u gördüm g3 beat'le ayni fiyatta ayni ozellikte islemci felan hersey ayniydi ve ön kamerası gayet iyiydi. Doğru secimi yaptigimi düşünüyorum :) kardeşim ön kameraya önem veriyor telefona değil :) (kız iste anlamiyorki telefondan :D )
Sana tavsiyem boyut sorun degilss zenfone 6 al boyut sorun olursa zen 5 al ben zen5 kullanicisiyim

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Sana tavsiyem boyut sorun degilss zenfone 6 al boyut sorun olursa zen 5 al ben zen5 kullanicisiyim
İş işten geçti artik :) hem zenfone turkcell de yok hemde on kamerası iyi degil ama ben telefon alicak olsam şuan huawei g7 kullanıyor olurdum :) yine de onerin için teşekkürler.

Reaksiyon puanı
16,128
ön kamera ile 3g ile görüntülü konuşmak istiyorsan dark ve samsung bakıcan ace4 ,dark evopad 3g m7220 ile görüntülü konuşma testi yaptık olumlu ace4'ün sahibi arızalı olduğu için görüntülü çağrılara bakmaz bu model akrabaların varsa hiç uğraşma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar arkadaşlar
Lg g3 beat modeline 5.0 güncellemesini verickmi bir bilgisi olan varmı

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş işten geçti artik :) hem zenfone turkcell de yok hemde on kamerası iyi degil ama ben telefon alicak olsam şuan huawei g7 kullanıyor olurdum :) yine de onerin için teşekkürler.
Huawei ascend G7 cazip görünüyor olabilir, fakat telefonun sar değeri yani yaydığı radyasyon baş kısmında 1.310 W/kg . Diğer yeni çıkan telefonlara göre yüksek bir değer. Telefon alacağım diye sağlığınızdan olmayın maazallah :) Bence siz, asus zenfone 2'yi bekleyin. Fiyat/performans açısından harika bir telefon gibi görünüyor.

emretabur89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba
Telefonu 1 aydır kullaniyorum. Son zamanlarda ekranın üst kısmında yatay bir çizgi oluşmuş ve üstü daha parlak oluyor parlaklığı arttırdığım zaman bu alan daha çok belli oluyor ve yatay olarak oynanan oyun açtığım zaman üst tarafta saatin bulunduğu alan sanki telefon dikmiş gibi arkada sönük bir şekilde kalıyor servise göndermeyi düşünüyorum da sorun ne olabilir fikriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar slm, LG 3 beat ile Samsung A5 arasında kaldım nedenleriyle yardımcı olursanız sevinirim.tşkler

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Nasıl bir telefon istediğine bağlı. Kıyasladığımızda A5 önde, LG G2 düşünebilirsin bunların yanında daha iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bette kendi gmail hesabımı açtım bskasının telde şimdi çıkıs nasıl yapıcam bilgisi olan acil...

KaxaPex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya beyler çok kafama takılıyo şuan 850 ₺ gm discovery 2 ile arasında kaldım gm nin özellikleri daha iyi ama kalitesizmiş galiba ve bir sorum daha var 1 gb ram clash gibi orta oyunlarda kasma yapar mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim şuan kullandığım telefonda 1gb ram var Clash of Clans tan bahsediyorsan kasması söz konusu olmaz bence. Tabi arayüz çok fazla ram tüketmiyorsa.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ya beyler çok kafama takılıyo şuan 850 ₺ gm discovery 2 ile arasında kaldım gm nin özellikleri daha iyi ama kalitesizmiş galiba ve bir sorum daha var 1 gb ram clash gibi orta oyunlarda kasma yapar mı?
Discovery'i hiç düşünme.

G3 beat alacağına Ascend G7 al.

Ama biraz daha para biriktiririm dersen LG G2 al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende almayı düşünüyorum ama oyun falan oynamayı pek sevmem sadece fotoğraf çekmeyi birde internette dolaşmak için istiyorum ama discovery 2 plusla arasında kaldım sizce ne yapmalıyım. Lg g3 beat mı discovery 2 plus mı fikir verirseniz sevinirim.