dragomhmt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Hat üzerinden yok uygulamalar ile yapabilirsin.Görüntülü knuşma nasi yapiliyo ben bulamadim varmi
Hat üzerinden yok uygulamalar ile yapabilirsin.Görüntülü knuşma nasi yapiliyo ben bulamadim varmi
Bi kaç kez yanlış girersen ve telefon internete bağlı ise google hesabı ile kurtarma yapılabilir.selemün aleyküm ben sifremi ve yedek pini unuttum ne yapabilirim?
Telefonu fabrika ayarlarına döndür ya da hard reset atTelefonu aldigimda android surum 4.4.2diydi iki guncellestirme vardi yaptim. Biri 160 mb di digeri 600 kusur. Guncellistirmeler bitince farkettim telefon android 5.0 olmus ve suan çok kasiyor.Hicbir uygulama yuklu degil ayrica. Herkesin şikayetci olduğu bi konu? Yardimci olabilecek varmi...
Telefonun Lollipop olup hic kasmadan kullanan arkadaslar varmis benim telefondaki kasma neden oldu ki? Garantiye vereyim miTelefonu fabrika ayarlarına döndür ya da hard reset at
Bütün büyük surum güncellemelerinden sonra telefonu sifirlamak gerekir önce dene olmazsa gonderirsinTelefonun Lollipop olup hic kasmadan kullanan arkadaslar varmis benim telefondaki kasma neden oldu ki? Garantiye vereyim mi
Bütün büyük surum güncellemelerinden sonra telefonu sifirlamak gerekir önce dene olmazsa gonderirsin
Olmaz sadece mesajlar rehber fotograflar uygulamalar silinirTesekkurler,Fabrikaya ayarina geri dömunce android surumunde degisiklik olmuyor dimi? Suan android 5 oyle kalacak
Doğru diyor bunda saçma olan bir şey yok 😀 bide vodafone smart 6 var o fiyata (hiçbir markanın minisi alınmaz) şimdi sony compact serisine atlarsanız gülerim 😀 onlar mini deil.Ascend ve meizu diye reklam yapmaya çalışan Pinterest forumun amacını bozuyor. Buna müdahale edin. Sinir bozucu.
Aynen hicbir markanin minisi alinmaz ha soyle 600 700 e gelirse dusunulebilir. O fiyata G2 var 😀G2 ile kıyaslanamaz görünümü estetik ama ozellikleri berbat paranızı çöpe atmayın derim alacaksanın g2 yada g3 alın g3 beat gerçek ten berbat.