LG G3 Beat Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamin aleykum arkadaşlar.. Benim g3 beat telefonumun sıkıntısı .. Internette , sosyal medyada .. Dolasirken . mesaj yazdigimda . ekran klavyem .yavas hatta cok yavas geliyor .. Kasma mi oluyor anlamadim . gelip gelip gidiyor deli ediyor adami gidip gelmesi.. Bi çare bulun.. Ne yapabilirim.. 2 aylik telefon daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Telefonu 3 gün önce Aldım Mükemmel oyunlarda,videolarda Günlük gezinmede 1 gram problem yok şarjı 1 gün rahat gidiyor fazla kullanırsam 19,20 saat gidiyor Alıcak olan varsa tavsiye ederim

kargidann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldigimda android surum 4.4.2diydi iki guncellestirme vardi yaptim. Biri 160 mb di digeri 600 kusur. Guncellistirmeler bitince farkettim telefon android 5.0 olmus ve suan çok kasiyor.Hicbir uygulama yuklu degil ayrica. Herkesin şikayetci olduğu bi konu? Yardimci olabilecek varmi...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonu aldigimda android surum 4.4.2diydi iki guncellestirme vardi yaptim. Biri 160 mb di digeri 600 kusur. Guncellistirmeler bitince farkettim telefon android 5.0 olmus ve suan çok kasiyor.Hicbir uygulama yuklu degil ayrica. Herkesin şikayetci olduğu bi konu? Yardimci olabilecek varmi...
Telefonu fabrika ayarlarına döndür ya da hard reset at

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende g3 beat var ancak kasiyor. Ve kutudan cikan kulaklik disardaki 2 3 tl lik kulakliklar silikonsuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar g3 beat stock rom nereden indirebilirim bi yardımcı olsanız...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ascend ve meizu diye reklam yapmaya çalışan Pinterest forumun amacını bozuyor. Buna müdahale edin. Sinir bozucu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ascend ve meizu diye reklam yapmaya çalışan Pinterest forumun amacını bozuyor. Buna müdahale edin. Sinir bozucu.
Doğru diyor bunda saçma olan bir şey yok 😀 bide vodafone smart 6 var o fiyata (hiçbir markanın minisi alınmaz) şimdi sony compact serisine atlarsanız gülerim 😀 onlar mini deil.

soap123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben cihazı aldım mükemmel denebilir ama kitkata geri dönmek istiyorum nasıl yapıcaz biz bu işi yaww :DDD:helpsmilie:

kargidann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun dokuhmatigi 2-3 bolgeden kendiliginden basiyor. Ekrani kapatip acinca duzeliyor kisa bi sureligine sonra yine ayni oluyor. Ekrana su temasi veya dusme gibi birsey olmadi hic. İlk zamanlara gore daha çekilmez hale geldi. Başina bu tarz birsey gelen varmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu alalı 1gün oldu g2 kumanda akıllı kılıf özelliği herşey var.Alırken tek düşündürücü tarafı hafıza sorunu(8gb) onuda sd kart ile gidereb,ilirsiniz.Lg g3 beat bu para en iyi ilk 3 te olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 beat çok güzel ben gayet memnunum hele görüntüsü muhteşem. herkese tavsiye ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 ile kıyaslanamaz görünümü estetik ama ozellikleri berbat paranızı çöpe atmayın derim alacaksanın g2 yada g3 alın g3 beat gerçek ten berbat.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 ile kıyaslanamaz görünümü estetik ama ozellikleri berbat paranızı çöpe atmayın derim alacaksanın g2 yada g3 alın g3 beat gerçek ten berbat.
Aynen hicbir markanin minisi alinmaz ha soyle 600 700 e gelirse dusunulebilir. O fiyata G2 var 😀

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G3 beat alacak arkadaslar sakin bulasmayin derim,s4 mini kullaniyordum bundan once gelgelelim hesapta ust teknoloji ama s4 mini bu g3 beatin yaninda canavar gibi.olmamis yapamamışlar almayi düşünen almasin,bu kadar cok kasma yapan bir telefon görmedim,paranizi sokaga atmayin benim gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 beat telefonun lg yazan ekranın altında ki yer catladı napıyım

buketberat38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 kullanicisiyim led isigi rengini degistiremiyorum root browseri yukledim ama kuramadim mi bilemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar g3 beatım var 16 gb hafiza kartim var oyun ve uygulamalri sd karta yukluyemiyorum. Bunu lootsuz nasıl yaparım yapan varsa lutfen soylerse sevinirim