LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hard reset atarken neden bu kadar çekimser kalıyorsunuz? Fabrika ayarlarına dönmekten hiç bir farkı yok sadece daha iyi bir temizlik oluyor o kadar. Hard reset esnasında cihaza bir şey olma ihtimali yok ki. Fabrika ayarlarına nasıl gönül rahatlığıyla dönüyorsunuz bu da aynısı.

Sadece daha kapsamlı bir temizlik yapıyor telefonu ilk aldığınız gibi oluyor, zaten sorun yaratsaydı telefona eklenmezdi bu özellik :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
26 Aralık'ta cihaz değişim kararı onaylandı hâlâ bekliyorum telefonu. Depresyona girdim valla telefonsuzluktan. :D
11 Ocak'ta telefonu vereli tam bir ay olacak. Geçen hafta servisi aradığımızda "15 güne gelir." demişlerdi.
Dün yine aradık bu sefer "20 güne gelir." dedi servis.

Ne yapmalıyım sizce ? Var mı öneri ?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
mrb arkadaşlar benm bi arkadşmda lg
g3 (32gb) var telefon adroid 4.4.2 mi
öyle bişey de bu lolipop denen
güncelleme resmi olark filan geldi mi
çünkü arkadş ayarlardan güncellemeyi
açık tutuyor ve bi yazılım güncellemesi vs vr diye bi bildirm gelmiyor bide wifi
den mi pc den mi 3g den mi ypmalı pc
için suite vs var mı türkçe yedekleyip
yapsa

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
mrb arkadaşlar benm bi arkadşmda lg
g3 (32gb) var telefon adroid 4.4.2 mi
öyle bişey de bu lolipop denen
güncelleme resmi olark filan geldi mi
çünkü arkadş ayarlardan güncellemeyi
açık tutuyor ve bi yazılım güncellemesi vs vr diye bi bildirm gelmiyor bide wifi
den mi pc den mi 3g den mi ypmalı pc
için suite vs var mı türkçe yedekleyip
yapsa

Telefon üzerinden güncelleme geldi deniyor.Ama her cihaza birden dağıtılamıyor.Uzun sürmese de gecikebilir.
PC S.'den de yapabilir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Şahsen ben OTA'yı tercih ederdim.

Peki arkadaşınızın telefonu TR garantili mi?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Telefon üzerinden güncelleme geldi deniyor.Ama her cihaza birden dağıtılamıyor.Uzun sürmese de gecikebilir.
PC S.'den de yapabilir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Şahsen ben OTA'yı tercih ederdim.

Peki arkadaşınızın telefonu TR garantili mi?

evt tr garantili bide dediğnz ota nedir?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
26 Aralık'ta cihaz değişim kararı onaylandı hâlâ bekliyorum telefonu. Depresyona girdim valla telefonsuzluktan. :D
11 Ocak'ta telefonu vereli tam bir ay olacak. Geçen hafta servisi aradığımızda "15 güne gelir." demişlerdi.

Arada kaynamazsa sevinirim arkadaşar. :D
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bu konuda senin de yardımına ihtiyacım var :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] değişim 26'sında onaylandığı için 26 Ocak'a kadar süreleri var yani.Doğru anlamışım demi ?
Yoksa 11 Aralıkta telefon lg servisteydi.11 Aralık üzerine mi 30 gün sayacağım?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne gibi sorunlar var?
Mesela ben nova launcher kullaniyorum varsayilan olarak ayarlanmiyor butum uygulamalari kapat dedigimde ana sayfaya dondugunde launcher secmemi istiyor klavye cok guzel bu hafrlere tikladiginda on izleme cikiyo yaa telefon 24 saat acik kalsin sonra klavyeyle yazarken mesela suan on izleme yapmiyor.. Yada ne bileyim bole ufak sorunlar.. Bugun birdaha hard reset denicem

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesela ben nova launcher kullaniyorum varsayilan olarak ayarlanmiyor butum uygulamalari kapat dedigimde ana sayfaya dondugunde launcher secmemi istiyor klavye cok guzel bu hafrlere tikladiginda on izleme cikiyo yaa telefon 24 saat acik kalsin sonra klavyeyle yazarken mesela suan on izleme yapmiyor.. Yada ne bileyim bole ufak sorunlar.. Bugun birdaha hard reset denicem
Değişik Launcher kullanmadım ama çok ciddi kullanıma engel sorunlar gibi gelmedi bana. Bu arada G3 klavyesi kullanmıyorum Swift key devam ediyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Valla ben hergün lg müşteri hizmetlerini bunalttım 1 hafta dediler ertesi gün cihazı teslim ettiler.

Ben okulda oluyorum LG'nin mesai saatlerinde.Babam arıyor yani.Ona tembih etmek lazım.Aama her gün arayacağını sanmıyorum :D :D

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Valla ben hergün lg müşteri hizmetlerini bunalttım 1 hafta dediler ertesi gün cihazı teslim ettiler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Vikings değişim 26'sında onaylandığı için 26 Ocak'a kadar süreleri var yani.Doğru anlamışım demi ?
30 iş günü ne yazıkki hafta sonları sayılmıyor.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben okulda oluyorum LG'nin mesai saatlerinde.Babam arıyor yani.Ona tembih etmek lazım.Aama her gün arayacağını sanmıyorum :D :D
Valla aramakta fayda var zira lg türkiye ultra salak bir işlem süreci yaşatıyor.Bu arada senin cihazı çatlak yüzündenmi verdin arada kaçırdım

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings değişim 26'sında onaylandığı için 26 Ocak'a kadar süreleri var yani.Doğru anlamışım demi ?

Anlamadım yazdığınızı ama lgye yolladıktan sonra değişim yapılıcak denilmişse 30 iş günü içerisinde hafta sonları sayılmıyor yollamaları lazım.

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar son 2 haftadır 32 GB olan sürümde Lolipop kullanıyorum ve takılma , donma veya kasma olmadı V20e sürümüne güncellenmiştim pc suite ile bu arada hard reset atmadım Kit-Kat taki uygulamaları olduğu gibi kullanmaya devam ettim ,sizde oluşan sıkıntılar sürüm ile ilgilidir belki

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son 2 haftadır 32 GB olan sürümde Lolipop kullanıyorum ve takılma , donma veya kasma olmadı V20e sürümüne güncellenmiştim pc suite ile bu arada hard reset atmadım Kit-Kat taki uygulamaları olduğu gibi kullanmaya devam ettim ,sizde oluşan sıkıntılar sürüm ile ilgilidir belki
Olabilir hocam bende 20f yyklu ithalat garantili aldim 32gb modeli acaba bende tr rom yuklesem mi yada en iyi rom nedir? Yada boyle kalsami kararsizim

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de 32 gb lik 5.0 lollipop sürümlü kullanıyodum yaklaşık bi hafta öncesine kadar hiç bi sorun yoktu ancak 5-6 gündür herhangi bi uygulamadan ana ekrana dönmek isterken yada çalışan uygulamaları sonlandırıp ana ekrana dönmek isterken sürekli varsayılan ekran seçimi yapmamı istiyo ancak seçim yapmama da izin vermiyo. yani ana ekranı varsayılan olarak ayarlıyamıyorum. her defasında ana ekran yada easyhome seçmemi istiyo. arada ufak takılmalar da oluyo 1-2 defa de rehbere girdiğimde sim bilgileri okunuyor gibi bişeyler dedi sanki rehberi yeniden okuyomuş gibi. bunun gibi ufak sorunlarla karşılaşıyorum. [MENTION=405493]Akhtoher[/MENTION] arkadaş hard reset denememi önerdi sorun ortadan kalkar diye ancak [MENTION=358396]smt_1907[/MENTION] isimli üye de benimle aynı sorunu yaşıyomuş hard reset denemiş ama değişen bişey olmamış malesef. ben de V20e sürümünü kullanıyorum ama durum bu. yani sürümle de pek alakalı değil sanırım. malesef şimdilik yayınlanacak resmi güncellemeyi beklemek dışında elden bişey gelmiyo gibi görünüyor.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de 32 gb lik 5.0 lollipop sürümlü kullanıyodum yaklaşık bi hafta öncesine kadar hiç bi sorun yoktu ancak 5-6 gündür herhangi bi uygulamadan ana ekrana dönmek isterken yada çalışan uygulamaları sonlandırıp ana ekrana dönmek isterken sürekli varsayılan ekran seçimi yapmamı istiyo ancak seçim yapmama da izin vermiyo. yani ana ekranı varsayılan olarak ayarlıyamıyorum. her defasında ana ekran yada easyhome seçmemi istiyo. arada ufak takılmalar da oluyo 1-2 defa de rehbere girdiğimde sim bilgileri okunuyor gibi bişeyler dedi sanki rehberi yeniden okuyomuş gibi. bunun gibi ufak sorunlarla karşılaşıyorum. [MENTION=405493]Akhtoher[/MENTION] arkadaş hard reset denememi önerdi sorun ortadan kalkar diye ancak [MENTION=358396]smt_1907[/MENTION] isimli üye de benimle aynı sorunu yaşıyomuş hard reset denemiş ama değişen bişey olmamış malesef. ben de V20e sürümünü kullanıyorum ama durum bu. yani sürümle de pek alakalı değil sanırım. malesef şimdilik yayınlanacak resmi güncellemeyi beklemek dışında elden bişey gelmiyo gibi görünüyor.
Yedek alıp hard reset denemek birşey kaybettirmez belki çözüm olabilir. Şans işi bu o arkadaş da işe yaramaz sizde yarar belli olmaz. Sonuçta bizde de bu sorun yok ama hepimizde aynı cihaz var değilmi :)

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Modern Combat 5 oynarken ciddi şekilde takılma problemi yaşıyorum. Çözüm öneren varmı çünkü youtubeda izlediğim yabancı oyuncuların oyunlarında hiç bir sıkıntı yok. Dil problemi olabilir diye düşündüm Dead Trigger 2'de böyle bir problem vardı fakat bu oyunda böyle bir sorunda yok. Pek anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim:cursing:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkadaşlar.

Modern Combat 5 oynarken ciddi şekilde takılma problemi yaşıyorum. Çözüm öneren varmı çünkü youtubeda izlediğim yabancı oyuncuların oyunlarında hiç bir sıkıntı yok. Dil problemi olabilir diye düşündüm Dead Trigger 2'de böyle bir problem vardı fakat bu oyunda böyle bir sorunda yok. Pek anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim:cursing:

Oyunu büyük ihtimal crackli halini oynuyorsunuzdur?

Eğer crackli oynuyorsanız bu tarz sorunlar yaşamanız normal, satın alın problem ortadan kalkıcaktır eğer hala devam ederse telefonun yazılımında '' yazılımı tekrar yükleriz '' düzelmezse donanımında sorun olabilir.

2K ekranı unutmamak lazım performansa büyük etkisi var bu yüzden frame drop yaşayabilirsiniz ama izlediğiniz videolarda bu sorun olmuyorsa sizin telefon sıkıntılıdır.

CPU-Z programını indirip bir bakın bakalım donanımınıza işlemci grafik işlemcisi falan orjinalmi? belki sahte lg g3 olabilir tabi hepsi tahmin.