can_dostum1979
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba arkadaslar bu gecen gelen guncellemeyi sormustum ve yukledim ama bir sorunum var telefonum cok gec sarj oluyor hemse asiri normalde bir saatte sarj olan telefon geceden beri sarjda %80 dolmus daha dun de 2 3 saatte anca 70 dolmustu niye olur ki boyle
arkadaşlar v20f kdz gerekiyor, nerden indirebilirim?
Kullandığımız akıllı cihazlar pc den farkı yok açıp kapama yapmalıyız uygulamalrda sık sık güncellendiği için daha stabil çalışacaktır ayrıca sizin sorun farklıda olabilir bir batarya kalbirasyonu yapın faydalı olabilir ayrıca ayarlarınızı gozden gecirin arka planda çalışan uygulamalarda batarya yı sömürürler
telefonunu kendi orjinal şarj aletiylemi bu sorunu yaşıyorsun? pc ve benzeri bu tarz sorunlar olur.Batarya kalibrasyonu nasil oluyor ki bataryanin hizli dolmasini saglar mi kapatip actim bi cok kez hatta bi sure kapali sarj ettim yine cok yavas doldu
Türkiye cihaz mı?Yeni güncelleme geldi. Google yamasıymış. Sürüm V20F oldu.
Türkiye cihaz mı?
Paralel ithalat a ne zaman gelir acaba.
Paralel ithalat a ne zaman gelir acaba.
ithalat garantili ürüne 2-3 gün önce geldi 20f güncellemesi. (pc suit üzerinden) ben yaptım ama değişen bişey olmadı bişey beklemeyin yani. ufak tefek hatalara çözüm bile gelmiyo. bikaç sorun vardı ve anaekranı varsayılan olarak yapamama problemi vardı güncellemeyle değişen hiçbişey olmadı. bişey beklemeyin yani olmasa da olurO konuda hangi ülkeden geldiği önemli. Tüm paralel ithalat cihazlar aynı yerden gelmeyebiliyor. O yüzden net bir şey söyleyemem.
Root ve Xposed şart.![]()
G3'te simgeleri bu şekilde yapma ihtimalimiz var mı rootsuz? Launcher vs. ile oluyor mu?
Bekliyorum bende. Root yapmak için araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.Sea'ya gelmedi henüz.
ben de aynı konudan muzdaribim.Ya benim batarya halen sıkıntıcok hızlı doluyor hizli boşalıyor. 1 1 30 saate doluyor ekran suresi tas çatlasa 3-4. Varmi bi çözümünü bulan ya. Servise goturdum pil kullanımını açtım. Buraya nasil girdin diyor bana.
Hocam o konuyu bende araştırıyorum bir bilgi elde ederseniz bizede söyleyin zamanım olsa araştırıcam.Bekliyorum bende. Root yapmak için araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.
Sonuca vardığım iki nokta ;Hocam o konuyu bende araştırıyorum bir bilgi elde ederseniz bizede söyleyin zamanım olsa araştırıcam.
3-4 gündür var bende ne işe yarıyor bu?Uygulama güncelleyicisini açın. Voice Mate gelmiş![]()