LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ozcabik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bu gecen gelen guncellemeyi sormustum ve yukledim ama bir sorunum var telefonum cok gec sarj oluyor hemse asiri normalde bir saatte sarj olan telefon geceden beri sarjda %80 dolmus daha dun de 2 3 saatte anca 70 dolmustu niye olur ki boyle

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bu gecen gelen guncellemeyi sormustum ve yukledim ama bir sorunum var telefonum cok gec sarj oluyor hemse asiri normalde bir saatte sarj olan telefon geceden beri sarjda %80 dolmus daha dun de 2 3 saatte anca 70 dolmustu niye olur ki boyle

Kullandığımız akıllı cihazlar pc den farkı yok açıp kapama yapmalıyız uygulamalrda sık sık güncellendiği için daha stabil çalışacaktır ayrıca sizin sorun farklıda olabilir bir batarya kalbirasyonu yapın faydalı olabilir ayrıca ayarlarınızı gozden gecirin arka planda çalışan uygulamalarda batarya yı sömürürler

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lg g3'te ekran görüntüsü alamayanlar
Ayarlar>ekran> ekran dokunmatik tuş kombinasyonu kısmından quickmemo tuşunu ana ekrana alıp istediğiniz zaman görüntü alabilirsiniz.

804238bc17462ff9907f9e72cc8bd224.jpg

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar g3 ile smart share beam ile (wifi direkt ama) gonderin yapabilen varmı g3 lolipop sonrası

ozcabik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığımız akıllı cihazlar pc den farkı yok açıp kapama yapmalıyız uygulamalrda sık sık güncellendiği için daha stabil çalışacaktır ayrıca sizin sorun farklıda olabilir bir batarya kalbirasyonu yapın faydalı olabilir ayrıca ayarlarınızı gozden gecirin arka planda çalışan uygulamalarda batarya yı sömürürler

Batarya kalibrasyonu nasil oluyor ki bataryanin hizli dolmasini saglar mi kapatip actim bi cok kez hatta bi sure kapali sarj ettim yine cok yavas doldu

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya kalibrasyonu nasil oluyor ki bataryanin hizli dolmasini saglar mi kapatip actim bi cok kez hatta bi sure kapali sarj ettim yine cok yavas doldu
telefonunu kendi orjinal şarj aletiylemi bu sorunu yaşıyorsun? pc ve benzeri bu tarz sorunlar olur.
kalbirasyon şu an tam hatırlıyamıyorum bikaç defa açıp kapatıp şarja takılarak yapılan bir işlem burdan veya internetten araştır bulursun

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yeni güncelleme geldi. Google yamasıymış. Sürüm V20F oldu.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya benim batarya halen sıkıntı:( cok hızlı doluyor hizli boşalıyor. 1 1 30 saate doluyor ekran suresi tas çatlasa 3-4. Varmi bi çözümünü bulan ya. Servise goturdum pil kullanımını açtım. Buraya nasil girdin diyor bana.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konuda hangi ülkeden geldiği önemli. Tüm paralel ithalat cihazlar aynı yerden gelmeyebiliyor. O yüzden net bir şey söyleyemem.
ithalat garantili ürüne 2-3 gün önce geldi 20f güncellemesi. (pc suit üzerinden) ben yaptım ama değişen bişey olmadı bişey beklemeyin yani. ufak tefek hatalara çözüm bile gelmiyo. bikaç sorun vardı ve anaekranı varsayılan olarak yapamama problemi vardı güncellemeyle değişen hiçbişey olmadı. bişey beklemeyin yani olmasa da olur

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
OYXfAOz.png

G3'te simgeleri bu şekilde yapma ihtimalimiz var mı rootsuz? Launcher vs. ile oluyor mu?

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana oto dan bi güncelleme geldi. v20e sürümünü kullanıyorum. Ne güncellemesi bu ? oto dan yapınca uygulamarım gider mi birde ?

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
v20f güncellemesi gelmiştir. wifi üzerinden yapabilirsin herhangi bi veri kaybın olmaz

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya benim batarya halen sıkıntı:( cok hızlı doluyor hizli boşalıyor. 1 1 30 saate doluyor ekran suresi tas çatlasa 3-4. Varmi bi çözümünü bulan ya. Servise goturdum pil kullanımını açtım. Buraya nasil girdin diyor bana.
ben de aynı konudan muzdaribim.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ilk aldigim gunden beri arka plandaki uygulamalar menusunde sikinti yasiyordum. Herhangi bir uygulamaya girip ana ekran tusuyla cikip ardindan arka plan ekranindan kaldirmak istedigimde 3-4 kere tusa basmam gerekiyordu. Yani arkada uygulama yok diyordu 4. kez basana dek. Tabi her zaman degil ama cok degisik zamanlarda yapip bayagi canimi sikiyordu. Guncelleme ile kapanma sorununun duzeltildigi gibi bunun da duzeltilecegini dusunup pek dert etmiyordum. Neyseki lollipop guncellemesi ile bu sorun ortadan kalkti. Fakat simdi de baska sorunlar bas gosterdi. Ornegin arka plan tusuna bastigimda uygulamalari gosteriyor, uygulamalari saga sola kaydirarak kapatiyorum ve ekranda uygulama yok yazisi cikiyor. Fakat hemen ardindan bir kez daha acinca ayni ekrani, tekrar bir uygulama gosteriyor. Ornegin whatsapp a girdim diyelim. Ana ekran tusuyla cikis yapiyorum. Arka plan tusuna basip saga/sola kaydirarak whatsapp yazili uygulamayi kapatiyorum. Hersey guzel kapandi gorunuyor. Fakat tekrar arka plan tusuna bastigimda bir whatsapp ekrani daha cikiyor ve onu da kapatmak zorunda kaliyorum. Ozellikle sunu farkettimki whatsapptan mesaj geldiginde ve ben acip okuyup daha sonra kapattigimda once whatsappin kendisi arka planda gorunuyor tekrar bastigimda ise whatsapp in mesaj bildirimde cikan kucuk ekranini kapatmam gerekiyor arkadan. Hani ikisini de tek basista gosterse de kapatsam sorun degil. Ama bir kere daha arka plan uyg. girip bir pencere daha kapatmam gerekiyor. Bircok uygulamada(kendi uygulamalari dahil) ayni sorunu yasiyorum. Android system yazili ekranlarin cikmasi falan cok garip. Acaba bu sorunu benden baska yasayan var mi varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Ya da bu bir sorun degil lollipopun bir ozelligi mi ? Servise goturmemekte israrciyim baska telefonum yok cunku. Bir diger sorun ise klavyedeki lollipop sonrasinda olusan donmalar. Bazen tusa bastiktan 1saniye sonra ekranda gorunecek kadar yavasliyor. Ve bu yavaslik telefonu kapatip acmadan duzelmiyor. Klavye sorununu yabanci bir sitede de yasayan insanlar gordum. Lutfen bu sorunu yasayan varsa bilgilendirebilir mi beni?

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam o konuyu bende araştırıyorum bir bilgi elde ederseniz bizede söyleyin zamanım olsa araştırıcam.
Sonuca vardığım iki nokta ;
1- Root yapılmış bir Android 5.0 sürümü var bunu kdz dosyası olarak paylaşan siteler var telefona yükleyip kullanabiliyorsunuz ben çok sağlıklı bulmadım.
2- 4-4-2 sürümüne dönüp bilinen Root işlemini yapıp 5.0 sürümüne Root lu olarak yükseltmek.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Uygulama güncelleyicisini açın. Voice Mate gelmiş :D

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende simdi yukledim ama calismiyor. Ding sesi tutukluk yapiyor. Sizde calisiyor mu?