MertAltunc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Oyunu satın aldım. Ya şöyle açıklayayım. Çatlak sebebiyle Vintek elektroniğe G3 vermiştim ve o G3 tede aynı takılmaları yaşıyordum. Neyse Vintek bana kutusu açılmamış yeni telefon verdi ve bu telefondada aynı problemi yaşıyorum. CPU-Z programı yüklü incelemiştim donanımı. Antutu Benchmark'ta yaptım 42 bin küsür puan yaptım rom veya root kullanmıyorum Android 5.0 yüklü.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyunu satın aldım. Ya şöyle açıklayayım. Çatlak sebebiyle Vintek elektroniğe G3 vermiştim ve o G3 tede aynı takılmaları yaşıyordum. Neyse Vintek bana kutusu açılmamış yeni telefon verdi ve bu telefondada aynı problemi yaşıyorum. CPU-Z programı yüklü incelemiştim donanımı. Antutu Benchmark'ta yaptım 42 bin küsür puan yaptım rom veya root kullanmıyorum Android 5.0 yüklü.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyunu büyük ihtimal crackli halini oynuyorsunuzdur?
Eğer crackli oynuyorsanız bu tarz sorunlar yaşamanız normal, satın alın problem ortadan kalkıcaktır eğer hala devam ederse telefonun yazılımında '' yazılımı tekrar yükleriz '' düzelmezse donanımında sorun olabilir.
2K ekranı unutmamak lazım performansa büyük etkisi var bu yüzden frame drop yaşayabilirsiniz ama izlediğiniz videolarda bu sorun olmuyorsa sizin telefon sıkıntılıdır.
CPU-Z programını indirip bir bakın bakalım donanımınıza işlemci grafik işlemcisi falan orjinalmi? belki sahte lg g3 olabilir tabi hepsi tahmin.