LG G3 Kullanıcıları Kulübü

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu satın aldım. Ya şöyle açıklayayım. Çatlak sebebiyle Vintek elektroniğe G3 vermiştim ve o G3 tede aynı takılmaları yaşıyordum. Neyse Vintek bana kutusu açılmamış yeni telefon verdi ve bu telefondada aynı problemi yaşıyorum. CPU-Z programı yüklü incelemiştim donanımı. Antutu Benchmark'ta yaptım 42 bin küsür puan yaptım rom veya root kullanmıyorum Android 5.0 yüklü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunu büyük ihtimal crackli halini oynuyorsunuzdur?

Eğer crackli oynuyorsanız bu tarz sorunlar yaşamanız normal, satın alın problem ortadan kalkıcaktır eğer hala devam ederse telefonun yazılımında '' yazılımı tekrar yükleriz '' düzelmezse donanımında sorun olabilir.

2K ekranı unutmamak lazım performansa büyük etkisi var bu yüzden frame drop yaşayabilirsiniz ama izlediğiniz videolarda bu sorun olmuyorsa sizin telefon sıkıntılıdır.

CPU-Z programını indirip bir bakın bakalım donanımınıza işlemci grafik işlemcisi falan orjinalmi? belki sahte lg g3 olabilir tabi hepsi tahmin.

Oyunu satın aldım. Ya şöyle açıklayayım. Çatlak sebebiyle Vintek elektroniğe G3 vermiştim ve o G3 tede aynı takılmaları yaşıyordum. Neyse Vintek bana kutusu açılmamış yeni telefon verdi ve bu telefondada aynı problemi yaşıyorum. CPU-Z programı yüklü incelemiştim donanımı. Antutu Benchmark'ta yaptım 42 bin küsür puan yaptım rom veya root kullanmıyorum Android 5.0 yüklü.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Oyun zaten lisans kontrolü yapıyor satın alınmadan oynanmıyor da, telefon da çok fazla uygulama yüklü olabilir mi acaba? Bende satın aldım fakat kasma takılma henüz yaşamadım. Eğer çözemezseniz sorunu, kapatıp açın telefonu ayarlara gelin geliştirici seçeneklerinden arka planda çalışan işlem sınırını standart sınırdan 2 ye getirin, uygulamalardan arka planda çalışan facebook tarzı o an kullanmadığınız uygulamaları kapatın girin oyuna devam edin.

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun zaten lisans kontrolü yapıyor satın alınmadan oynanmıyor da, telefon da çok fazla uygulama yüklü olabilir mi acaba? Bende satın aldım fakat kasma takılma henüz yaşamadım. Eğer çözemezseniz sorunu, kapatıp açın telefonu ayarlara gelin geliştirici seçeneklerinden arka planda çalışan işlem sınırını standart sınırdan 2 ye getirin, uygulamalardan arka planda çalışan facebook tarzı o an kullanmadığınız uygulamaları kapatın girin oyuna devam edin.

Arka planda çalışan işlem sınırını 2'ye getirdim ve gözle görülür derecede artış oldu hatta yazmayı unutup oynamaya daldım ama minik takılmalar hala mevcut onlarada katlanmaktan başka çarem yok şuan bu oynayışa bile şükretmeli. Donanımhaber forumdan buraya geldim ve şuan daha kaliteli insanların arasında olduğumu görüyorum. Orda yazdığım bu sorun insanların 100 tane mesajı arasında kaynayıp gitti hiç kimse ilgilenmedi. Çok teşekkür ederim iyi akşamlar :thumbup:

ozcabik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba g3 32 gb kullanicisiyim yeni bir guncelleme resmi olarak geldi yuklemeli miyim ne tavsiye edersiniz var mi yukleyen?

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arka planda çalışan işlem sınırını 2'ye getirdim ve gözle görülür derecede artış oldu hatta yazmayı unutup oynamaya daldım ama minik takılmalar hala mevcut onlarada katlanmaktan başka çarem yok şuan bu oynayışa bile şükretmeli. Donanımhaber forumdan buraya geldim ve şuan daha kaliteli insanların arasında olduğumu görüyorum. Orda yazdığım bu sorun insanların 100 tane mesajı arasında kaynayıp gitti hiç kimse ilgilenmedi. Çok teşekkür ederim iyi akşamlar [emoji106]
Sorunun çözülmesine çok sevindim. İyi oyunlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yeni gelen güncelleme ile ekran görüntüsünü kolay alabilecek biyer varmidir. Ekranin altindaki tuşlari yukari doğru sürüklediğimizde quickmemo+ ya kaydediyordu. şimdi olmuyor.

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba g3 32 gb kullanicisiyim yeni bir guncelleme resmi olarak geldi yuklemeli miyim ne tavsiye edersiniz var mi yukleyen?

root veya rom işleri ile uğraşmıyorsan bence geçebilirsin ama öyle çok değişiklik olmayacak ,ben yükledim bende sıkıntı yok ama sorun yaşayan arkadaşlar var. sorundan kasıt takılma ve donmalar

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yedek batarya ya da taşınabilir 10000 mah lik powerbank şarj cihazı alayım diyorum.hangisini önerirsiniz acaba.bu cihazların boyutları çok büyük oluyor mu.sonuçta cebimde taşıyacam rahatsızlık versin istemem.

turkuaz50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadşlar facebook bildiirmleri gelmiyor ne yapmam gerek. ayarlarda hepsi açık

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pover + ses kısma tuşlarına aynı anda basıp alıyorsun ayrıca Quick memo+ dan kaydedebilirsin

Normalde varsayılan ayarlarda facebook hesabın etkin ve kullanıyorsan çıkması lazım yinede ayarlardan sesler kilit ekranı na gel bütün bildirimleri etkinleştiri seç birde uygulamalardan hemen altında olamalı facebook uygulamasına tıkla ordan belki bildirim kapalı olabilir

Onlarda olmazsa birde ayarlar genel uygulamalar dan facebook tıkla bildirimleri göster seçilimi ona bak muhakak bunlardan biriyle olmalı

arkadaşlar yedek batarya ya da taşınabilir 10000 mah lik powerbank şarj cihazı alayım diyorum.hangisini önerirsiniz acaba.bu cihazların boyutları çok büyük oluyor mu.sonuçta cebimde taşıyacam rahatsızlık versin istemem.

Bende çok araştırdım batarya sök tak pek mantıklı değil en iyisi taşınabilir poverbanklar

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
ben yedek batarya kullanıyorum S3 ten kalan alışkanlık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Quick memodan nasil kaydediyorsunuz ekran görüntüsünü. Yeni gelen güncelleme ile kisayolu çikmiyor.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spigen ultra hybrid kılıf takılı olan telefonu bugün üniversitenin yemekhanesinde düşürdüm.dikleme olarak yaklaşık 1 metreden fayans zemine düştü.ekranda da spigenin verdiği koruyucu vardı.ne bi çizik var ne de bi sıkıntı.1 metre de yerde sürüklendi ekran zemine dönmüş şekilde.kılıfta ezilme vs yok.ekran koruyucuda birkaç çizik var.onun haricinde birşey yok.gerçekten kaliteli kılıfmış.hem de gerçekten şık, kararsız olanlar varsa şiddetle tavsiye ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar status bar'da telefonun sıcaklığını gösteren bir uygulama tavsiye edebilirmisiniz ?

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pover + ses kısma tuşlarına aynı anda basıp alıyorsun ayrıca Quick memo+ dan kaydedebilirsin

Normalde varsayılan ayarlarda facebook hesabın etkin ve kullanıyorsan çıkması lazım yinede ayarlardan sesler kilit ekranı na gel bütün bildirimleri etkinleştiri seç birde uygulamalardan hemen altında olamalı facebook uygulamasına tıkla ordan belki bildirim kapalı olabilir

Onlarda olmazsa birde ayarlar genel uygulamalar dan facebook tıkla bildirimleri göster seçilimi ona bak muhakak bunlardan biriyle olmalı

Bende çok araştırdım batarya sök tak pek mantıklı değil en iyisi taşınabilir poverbanklar

Asla ama asla önermiyorum hocam. Bu taşınabilir şarj cihazlarında amper değeri yüksek olursa cihazın pilini yorduğu için gözle görülür derecede bozulma yaşanıyor. Eski cihazımda bunu yaşadım allahtan çatlak kapsamında değişim yapıldı ve o pilden kurtuldum. Xiaomi 10400 mah'lık powerbank kullanıyordum. En azından alıcaksanız çıkış değerlerini, cihazın şarj cihazındaki çıkış değerlerine yakın olarak satın alın. Powerbankin çıkış değeri 4.5 amperse ve sizin şarj cihazınız 5 amperse olur çünkü düşük akım herhangi bir zarar vermiyor sadece birazcık daha yavaş şarj oluyor. İyi forumlar:clap:

Bu arada benimde iki sorum var.

Vintek Elektroniğe ulaşma fırsatım olmadı bi türlü. Orjinal bataryanın fiyatı nedir ?
Birde cihazın ısısını status barda gösteren bir uygulama tavsiye edermisiniz hiç bir şekilde bulamadım.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asla ama asla önermiyorum hocam. Bu taşınabilir şarj cihazlarında amper değeri yüksek olursa cihazın pilini yorduğu için gözle görülür derecede bozulma yaşanıyor. Eski cihazımda bunu yaşadım allahtan çatlak kapsamında değişim yapıldı ve o pilden kurtuldum. Xiaomi 10400 mah'lık powerbank kullanıyordum. En azından alıcaksanız çıkış değerlerini, cihazın şarj cihazındaki çıkış değerlerine yakın olarak satın alın. Powerbankin çıkış değeri 4.5 amperse ve sizin şarj cihazınız 5 amperse olur çünkü düşük akım herhangi bir zarar vermiyor sadece birazcık daha yavaş şarj oluyor. İyi forumlar:clap:

Vintek Elektroniğe ulaşma fırsatım olmadı bi türlü. Orjinal bataryanın fiyatı nedir ?
Birde cihazın ısısını status barda gösteren bir uygulama tavsiye edermisiniz hiç bir şekilde bulamadım.
Marketten cpu-z indirin.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Quick memodan nasil kaydediyorsunuz ekran görüntüsünü. Yeni gelen güncelleme ile kisayolu çikmiyor.
Çekmek istedigin sayfadayken bildirim cubugundan oick memo yu aç ekranın üst sağında üç nokta nın yanındaki tuş ona bas oick memo+ ve galeri seçeneği var galaeriye basinca sayfayı galeriye kaydeder
Ayrıca açma kapama tuşu ile ses azaltma tuşuna aynı anda bastınmıda görüntüyü alırsın

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

teşekkür ederim cevap için :) anlaşılan en mantıklı olanu orjinal bi batarya almak

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada pc suite üzerinden 20f güncellemesi gelmiş

gurhan36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada pc suite üzerinden 20f güncellemesi gelmiş

Bu güncelleme 31 ocak akşamı geldi zaten

Mrb. PC suite üzerinden yüklendiğinde otomatik hard reset işlemini de yapıyor zaten

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marketten cpu-z indirin.

Cpu-z kurulu fakat sadece uygulamaya girdiğimde battery kısmından görebiliyorum. Bana daima Status Barda gözükücek yani saatin ve bildirimlerin yanında gözükücek tepedeki barda lazım hocam.

teşekkür ederim cevap için :) anlaşılan en mantıklı olanu orjinal bi batarya almak

Ben teşekkür ederim ne mutlu bir faydam dokunduysa:thumbup:

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cpu-z kurulu fakat sadece uygulamaya girdiğimde battery kısmından görebiliyorum. Bana daima Status Barda gözükücek yani saatin ve bildirimlerin yanında gözükücek tepedeki barda lazım hocam.

Ben teşekkür ederim ne mutlu bir faydam dokunduysa[emoji106]
O kadarına sahip bir uygulama bulabileceğinizi sanmıyorum.

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar orjinal bataryanın ücreti nedir bilen varmı ?

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az önce pc suit den gelen 20f güncellemesini yaptım ancak baktım aynı sorunlar devam. hiç bi değişiklik yok. hala aynı stabilizasyon hataları aynı ufak tefek takılma ve hafif donmalar var :mad: en önemlisi de ana ekranı varsayılan olarak ayarlayamama problemim hala devam ediyo. yani hiç bi değişiklik yok :cursing: madem bu tarz sorunlara çözüm getiremiyosun neden yeni güncelleme yayınlarsın ki? bi kez daha keşke bukadar acele etmeseydin be LG dedik. bu gün de başkasının yerine utandık çok şükür :hammer:

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirdiğiniz için sağolun şu üniversiteye hazırlanmak bir türlü rahat vermedi bulduğum fırsatta gidip satın alıcam:clap: